PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اجاره سرور, ایجاد حساب کاربری -دیتاسنتر dacentec.com

softlayer
March 28th, 2014, 03:12
درود
دوستانی که امکان خرید و ایجاد حساب کاربری (پنل کاربری) و وریفای (پروسه کامل خرید) از دیتاسنتر ذکر شده رو دارند ضمن قرار دادن قیمت دلار در همین پست اعلام بفرمایند
parsa-server
March 28th, 2014, 03:37
با سلام

مدت زیادی هست که با دیتاسنتر مذکور کار میکنیم...
قیمت دلار هم طبق نرخ صرافی جلالی با مقدار کمی کارمزد...

سوالی هست در خدمتیم
موفق باشید

websazha
March 28th, 2014, 10:53
امکان خرید هست.
یک پنل خالی هست که تا 3 ماه پیش 2 سرور در آن بود.
به دلیل خوب نبودن این دیتاسنتر سرور ها منتقل کردم.
به شما هم نوصیه می کنم خودتون درگیرش نکنید.
امکان خرید و تحویل هست .
اگر قصد فروش فقط سرور اختصاصی دارید کامزد خرید ما 20 هست از شما 10 دریافت خواهد شد. // اگر مصرف کننده هستید 20 تومان
موفق باشید.

softlayer
March 28th, 2014, 11:18
درود

با سلام

مدت زیادی هست که با دیتاسنتر مذکور کار میکنیم...
قیمت دلار هم طبق نرخ صرافی جلالی با مقدار کمی کارمزد...

سوالی هست در خدمتیم
موفق باشید

پنل میبایست دست ما باشه چون بعد از مدت ذکر شده سرورها رو از دیتاسنتر خارج می کنیم
90 دلار به همراه پنل و... قیمت را اعلام بفرمایید

امکان خرید هست.
یک پنل خالی هست که تا 3 ماه پیش 2 سرور در آن بود.
به دلیل خوب نبودن این دیتاسنتر سرور ها منتقل کردم.
به شما هم نوصیه می کنم خودتون درگیرش نکنید.
امکان خرید و تحویل هست .
اگر قصد فروش فقط سرور اختصاصی دارید کامزد خرید ما 20 هست از شما 10 دریافت خواهد شد. // اگر مصرف کننده هستید 20 تومان
موفق باشید.

درود
مشکل این دیتاسنتر دقیقا چیه؟
قصد هم استفاده و هم خرید هست

pasargad-it
March 28th, 2014, 11:39
دوسته عزیز استارتر
بنده نمایندگی رسمی این دیتاسنتر هستم
دقت داشته باشید
تنها و تنها شخصی که حساب رو برای شما باز میکنه و وریفای میکنه میتونه براتون پرداخت هارو انجام بده در غیر اینصورت حسابتون بلاک میشه در صورتی که شخص ثالثی بیاد برای شما پرداخت رو انجام بده پنلتون طبق قوانین دیتاسنتر بسته میشه
بنده پنل وریفای شده از دیتاسنتر با مشخصات دقیق از دوبی میتونم براتون باز کنم با هزینه ی 50 تومان

مورد دوم

قیمت الان دلار پی پل : 3080 تومان
براتون بدونه ریالی کارمزد خرید میکنم

softlayer
March 28th, 2014, 11:48
دوسته عزیز استارتر
بنده نمایندگی رسمی این دیتاسنتر هستم
دقت داشته باشید
تنها و تنها شخصی که حساب رو برای شما باز میکنه و وریفای میکنه میتونه براتون پرداخت هارو انجام بده در غیر اینصورت حسابتون بلاک میشه در صورتی که شخص ثالثی بیاد برای شما پرداخت رو انجام بده پنلتون طبق قوانین دیتاسنتر بسته میشه
بنده پنل وریفای شده از دیتاسنتر با مشخصات دقیق از دوبی میتونم براتون باز کنم با هزینه ی 50 تومان

مورد دوم

قیمت الان دلار پی پل : 3080 تومان
براتون بدونه ریالی کارمزد خرید میکنم

درود
بله به همین صورته و بنده دنبال شخص مطمئنی هستم که پرداخت رو هرماه به صورت منظم انجام بده
البته خب هرینه ای که شما میگیرید بالاست درحال حاضر پیمنت24 با مبلغ 30هزارتومان این کار رو انجام میده
اما خب قیمت دلار معقولی ندارند
pasargad-it
March 28th, 2014, 11:57
درود
بله به همین صورته و بنده دنبال شخص مطمئنی هستم که پرداخت رو هرماه به صورت منظم انجام بده
البته خب هرینه ای که شما میگیرید بالاست درحال حاضر پیمنت24 با مبلغ 30هزارتومان این کار رو انجام میده
اما خب قیمت دلار معقولی ندارند
بنده میتونم شخصی رو معرفی کنم با 30 تومان براتون حساب باز میکنن و همچنین براتون پرداخت هارو منظم انجام میدن و تایید شده هستن
نکران نباشید تنها فرق قیمت ایشون با بنده اینه که بنده حسابرو با مشخصات دقیق باز میکنم ولی ایشون خیر ولی باز مشکلی پیش نمیاد در صورت نیاز با بنده در ارتباط باشید

ULTRAWEB
March 28th, 2014, 12:05
اصلا این دیتاسنتر ارزش درگیر شدن باهاش رو نداره مجانی حتی به من سرویس بده ازش سرویس نمیگیرم
که بعدش اعصاب خوردی ثانویه باهاش داشته باشم

pasargad-it
March 28th, 2014, 12:06
اصلا این دیتاسنتر ارزش درگیر شدن باهاش رو نداره مجانی حتی به من سرویس بده ازش سرویس نمیگیرم

لطفا با دلیل صحبت کنید

ourweb
March 28th, 2014, 12:27
لطفا با دلیل صحبت کنید

دادش تا چندماه پیش پیام میدادی که این دیتاسنتر چطوره سی پیو که گرفتیم ازش چطوره بعد الان شدید نماینده ؟ دم این دیتاسنتر گرم که تو 2 ماه نماینده میده و در مورد سوال دوست مان من از این دیتاسنتر سرور خریدم برای فروش سرور مجازی با هارد اس اس دی و ساتا خب اول که اومدیم یک ایزو اپلود کنیم تو وی ام ور از سرور امریکا به امریکا 118 ساعت زمان اپلود زده بود بعد یک دفعه میدیدم که سرور کلا از جو اینترنت خارج می شد و با التماس و تیکت و این چیزها باز زندش میکردیم هنوز با زور 2 تا سرور مجازی روش اپ کردیم ولی شب خوابیدیم فردا بلند شدیم دیدم که هارد ها سوخته

ourweb
March 28th, 2014, 12:58
1.من 1 ماهه شدم نماینده چون با شرکتی که نمایندگی رسمیه یک ماهه دارم همکاری میکنم
2.شما سرورتون رو از اقای گنجه خریدید!
3.چرا چرت میگید کجا هارد سرور سوخت بنده فتحی هستم آقای محترم!
4.شما دانش فنیتون در حد اینه که سرور رو بگیرید ایزو مونت کنید ویرچوال ماشین بسازید!
5.سرور داون میشد چون کار خاصی روش انجام میشد وایسید لوگ رو کپی کردم فایل تکستش رو میزارم پیدا کردم

من خودم ایزو روش آپلود کردم 3.8 گیگ در عرض 6 دقیقه پورت سرور شما در حد دایال آپ بوده!چون اگر 1 درصد دانش فنی داشتید میدونستید که آپلود ربط به مقصد نداره بسته به مبدا داره!
فقط تز میدید که من از 2 سالگی با سرور بزرگ شدمو با 20 میلیون دیتاسنتر کار کردم
هه :)
خیلی ببخشید من کی گفتم از شما سرور خریدم؟
دوم کی من تز دادم که از 2 سالگی با سرور بزرگ شدم
سوم ادب داشته باش اقا
وقتی شما بی ادبی میکردی من داشتم ازت شکایت میکردم اقا ! آقای گنجه جولوگیری کرد یادت باشه تا 6 عصر رفته بود پیش وکیل که اگه این اقا شکایت کنه چیکار کنه پس شما چرت نگو
سرور دان می شد چون مشکل از سابنت بود قرار بود ای پی جدا بدن که ندادن .
بعد شما که تا چند وقت پیش هاست میزبانی همین پاسارگاد ای تی رو از روی سرور های ایران ما میگرفتی یادت رفته؟
پس خواهشا شما حرفی نزن که مسقره خاص و عام بشی من نه ادعام میشه نه چیزی دارم میگم این دیتاسنتر خوب نیست راست هم میگم پولت رو میری تو جوب میره
تازه تو که رفتی از این دیتاسنتر خیلی سطح پایین سرور میگیری انتظاری هم نمیشه ارش داشت
اگه میتونی برو از دیتاسنتر لیز وب این افرهای که گرفتم رو بگیر با اینکه شرکت داری ولی نمیتونی پا پیش بزاری چون بلد نیستی و اصول کار تو فقط تو ovh و این دیتاسنتر امریکا خطم میشه عزیز!

ourweb
March 28th, 2014, 13:04
هرچی میگید قبول
ولی این مورد رو ثابت نکنید اصلا دیگه بحثی باهاتون ندارم :

منتظر مدرک هستم

بی ادبی؟
نه عزیزم فقط فرمودم بهتون دانش فنی ندارید!
همین!
از اقای گنجه بپرس که چی شد سرور دان شد شب صبح اس دادم اقای گنجه گفت تیکت میزنه بعد اومد گفت مشکل خورده هارد هات سروری که 3 روز نبود گرفته بودمش مثل اب خوردن ترکید واقعا نمیدونم چرا دارم باهات بحث میکنم

softlayer
March 28th, 2014, 13:08

درود
دلیل خاصی داره؟
چندین نفر رو میشناسم که استفاده میکنند و مشکلی ندارند.
البته دوستانی که واقعا مشکلی داشتند اعلام کنند که ماهم گرفتار نشیم

دادش تا چندماه پیش پیام میدادی که این دیتاسنتر چطوره سی پیو که گرفتیم ازش چطوره بعد الان شدید نماینده ؟ دم این دیتاسنتر گرم که تو 2 ماه نماینده میده و در مورد سوال دوست مان من از این دیتاسنتر سرور خریدم برای فروش سرور مجازی با هارد اس اس دی و ساتا خب اول که اومدیم یک ایزو اپلود کنیم تو وی ام ور از سرور امریکا به امریکا 118 ساعت زمان اپلود زده بود بعد یک دفعه میدیدم که سرور کلا از جو اینترنت خارج می شد و با التماس و تیکت و این چیزها باز زندش میکردیم هنوز با زور 2 تا سرور مجازی روش اپ کردیم ولی شب خوابیدیم فردا بلند شدیم دیدم که هارد ها سوخته
درود
اگر این چنین باشه واقعا جالب نیست
دوستانی که تجربه تلخ دارند اعلام کنند ماهم دچارش نشیم

دوستان لطفا نظر شخصی خودتون رو بدید این چنین بحث هایی به درو از ادبه

دوستانی که امکان سفارش با پنل از دیتاسنتر های دیگه هم دارند اعلام کنند مهم پنل هست و ماهم دنبال دردسرهای این چنینی نیستیم

ourweb
March 28th, 2014, 13:11
درود
دلیل خاصی داره؟
چندین نفر رو میشناسم که استفاده میکنند و مشکلی ندارند.
البته دوستانی که واقعا مشکلی داشتند اعلام کنند که ماهم گرفتار نشیم

درود
اگر این چنین باشه واقعا جالب نیست
دوستانی که تجربه تلخ دارند اعلام کنند ماهم دچارش نشیم

دوستان لطفا نظر شخصی خودتون رو بدید این چنین بحث هایی به درو از ادبه

دوستانی که امکان سفارش با پنل از دیتاسنتر های دیگه هم دارند اعلام کنند مهم پنل هست و ماهم دنبال دردسرهای این چنینی نیستیم

ببینید من نمیگم بد باشه ولی شانسکی هست یک موقه میبینی خوب هست یک موقه هم مثل ما میشه من نمیگم نگیر شما برو خودت پیگیر باش ببین چطوره ولی از من به شما نصیحت اگه خواستی سرور بگیری فقط سرور اس اس دی بگیر ازش چون هارد عادیش اصلا بدرد نمیخوره .

softlayer
March 28th, 2014, 13:14
ببینید من نمیگم بد باشه ولی شانسکی هست یک موقه میبینی خوب هست یک موقه هم مثل ما میشه من نمیگم نگیر شما برو خودت پیگیر باش ببین چطوره ولی از من به شما نصیحت اگه خواستی سرور بگیری فقط سرور اس اس دی بگیر ازش چون هارد عادیش اصلا بدرد نمیخوره .

بله خب سرورها همجا استوک هستند حالا مگه اینکه اینجا فرسوده باشه دیگه که به راحتی بخواد بسوزه

ourweb
March 28th, 2014, 13:15
pasargad-it (http://www.webhostingtalk.ir/member/28830/)

در ضمین عزیز من نیومدم آب پاکی رو بریزم روی دستت که از نون خوردن بندازمت یا خرابت کنم من نظر شخصی خودم رو گفتم .

ourweb
March 28th, 2014, 13:16
بله خب سرورها همجا استوک هستند حالا مگه اینکه اینجا فرسوده باشه دیگه که به راحتی بخواد بسوزه

فکر کنم سروری که به دست من داده بودن از فرسوده یه چیزی اون ور تر بود ... چون بیشتر از 3 روز دوام نیورد

pasargad-it
March 28th, 2014, 13:20

اصلا اینطور نیست
بنده درصورت سوختن حتی یکی از رم های سرور به شما 50% مبلغ رو ریفوند میدم از طرف دی سی
اینم تضمین

ULTRAWEB
March 28th, 2014, 13:29
طرف صحبتم استارتر هست کسی بیخودی حرف من رو کوایت نکنه جز استارتر

این تجربه ماهست که زمانی که ازشون سرور داشتیم هم پاسخگویی بدی داشتن
و هم شبکه اشون دم به دقیقه مشکل داشت و پایداری لازم رو نداشت .
یکبارم که هارد سرور منفجر شد 12 روز داشتن هارد برامون عوض میکردن!!!
از همه چیز که بگذریم همین طول کشیدن عوض کردن یک هارد توی 12 روز شاهکارترین
چیزی بود توی عمرم هنوزم که هنوزه ندیدم !تازه بعدازاینکه هارد هم نصب کردن
تست سرعت که گرفتیم هارد نو نبود و هارد استوک بود درحالی ما پول هارد نو دادیم بخرن و بزارن
تیکت زدیم اقا هارد نو ما کو این که میگه هارد اینقدر مصرف داشته راضی نشدن که نشدن!!
پنل هم هست خواستی 50تومن می فروشم بهتون
بعدشم هرکاربری یک سری تجربه خوب داره یکسری تجربه بد با هر دیتاسنتری ممکنه با یکی خوب باشه برای یکی بد
این که نمیشه بیخود حرف همنوع رو به چالش کشید برای اینک سودش میره تو جیب یکی دیگه
یکی میاد یک تجربه میگه اون یکی که از فلان جا ریسلر داره یا ریسلر ریسلر هست میاد کسی که تجربه بد داشته رو بیخودی به چالش
میکشه این که نشد کار!مشتری سبک و سنگین کردنش با خودشه بگیره نگیره چرا بیخودی به هم می پرین و مدیرانم ک رسیدگی نمیکنن

softlayer
March 28th, 2014, 13:34
طرف صحبتم استارتر هست کسی بیخودی حرف من رو کوایت نکنه جز استارتر

این تجربه ماهست که زمانی که ازشون سرور داشتیم هم پاسخگویی بدی داشتن
و هم شبکه اشون دم به دقیقه مشکل داشت و پایداری لازم رو نداشت .
یکبارم که هارد سرور منفجر شد 12 روز داشتن هارد برامون عوض میکردن!!!
از همه چیز که بگذریم همین طول کشیدن عوض کردن یک هارد توی 12 روز شاهکارترین
چیزی بود توی عمرم هنوزم که هنوزه ندیدم !تازه بعدازاینکه هارد هم نصب کردن
تست سرعت که گرفتیم هارد نو نبود و هارد استوک بود درحالی ما پول هارد نو دادیم بخرن و بزارن
تیکت زدیم اقا هارد نو ما کو این که میگه هارد اینقدر مصرف داشته راضی نشدن که نشدن!!
پنل هم هست خواستی 50تومن می فروشم بهتون
بعدشم هرکاربری یک سری تجربه خوب داره یکسری تجربه بد با هر دیتاسنتری ممکنه با یکی خوب باشه برای یکی بد
این که نمیشه بیخود حرف همنوع رو به چالش کشید برای اینک سودش میره تو جیب یکی دیگه

درود

بله درسته
تشکر از اطلاع شما