ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای این مشکل چه ماژولی لازمه ؟

mr4cj
May 16th, 2010, 23:28
سلام

یه مشکل تو سیستم whmcs دارم که تو بعضی جاها وقتی میخواد کاری کنه صفحه سفید میاد. قبلا با این مشکل بر خورده بودم و یکی برام رفعش کرده بود ولی الان نمیدونم باید چی کار کنم ؟

عکس ضمیمه شد.

Nikihost
May 17th, 2010, 02:14
سلام

یه مشکل تو سیستم whmcs دارم که تو بعضی جاها وقتی میخواد کاری کنه صفحه سفید میاد. قبلا با این مشکل بر خورده بودم و یکی برام رفعش کرده بود ولی الان نمیدونم باید چی کار کنم ؟

عکس ضمیمه شد.

سلام
1 - تاپيك را در جاي نا مناسب زده ايد ‌( مديران منتقل كنند )
2 - اين اشكال ممكن است نوع whmcs يا كافيگ Php يا مشكل از نت شما باشد

mr4cj
May 17th, 2010, 02:29
خیر من مطمئن هستم که از سرور هست. چون قبلا که نمایندگی لینوکس داشتم هم همین مشکل رو به سرور اعلام کردم برطرف کردند.

Nikihost
May 17th, 2010, 02:48
خیر من مطمئن هستم که از سرور هست. چون قبلا که نمایندگی لینوکس داشتم هم همین مشکل رو به سرور اعلام کردم برطرف کردند.
پس به مدير سرورتون اطلاع دهيد تا مشكل رفع شود.
موفق باشيد

mr4cj
May 17th, 2010, 02:49
من الان خودم سرور دارم :d و مشکل من اینه که همه با پول ان کارهارو میکنن و من پول ندارم :d

Techno Pars
May 17th, 2010, 02:51
سلام.
log ها را ببینید تا مشخص بشه اشکال از php یا webserver هست یا نه.
اگر اون ها مشکلی نداشتند مشکل از whmcs هست.
خود من یک دفعه سر یک پورت که روی فایروال بسته بودم و whmcs نمی تونست به سرور کانکت بشه این طوری صفحه سفید نشون میداد.ولی اینجا گویا این مشکل نیست.

Nikihost
May 17th, 2010, 02:51
من الان خودم سرور دارم :d و مشکل من اینه که همه با پول ان کارهارو میکنن و من پول ندارم :d
اگر احتمال داده ميشه مشكل از php و ... باشه .حداقل كار اين است كه اپاچي را كامپيل كنيد.اموزش هم در انجمن موجود است.

mr4cj
May 30th, 2010, 16:30
سلام.
log ها را ببینید تا مشخص بشه اشکال از php یا webserver هست یا نه.
اگر اون ها مشکلی نداشتند مشکل از whmcs هست.
خود من یک دفعه سر یک پورت که روی فایروال بسته بودم و whmcs نمی تونست به سرور کانکت بشه این طوری صفحه سفید نشون میداد.ولی اینجا گویا این مشکل نیست.

ببخشید دوست عزیز شما کدوم پورت رو بسته بودید که این مشکل بود ؟ من هنوز این مشکل رو دارم.

Woshka
May 30th, 2010, 17:22
تا به حال این مشکل رو ندیدم
به ساپورتش بگو
تو 12 ساعته جواب میدن

mr4cj
May 30th, 2010, 21:03
من سیستم نول شده دارم WHMCS.ir میگه ما فقط نماینده فروش هستیم و WHMCS.Com میگه دامنه یا لایسنس رو بگو چی هست.

از ما زرنگ ترن :D