PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشورت در مورد مالکیت وب سایت

super web master
March 27th, 2014, 19:09
دوستان عزیز من با یه مشکلی رو به رو هستم که می خوام لطف کنید و از دانشو تجربیاتتون بنده رو هم بهره مند کنید.
من هر چی گشتم و پرس و جو کردم هیچ مدرک و سند رسمی و قانونی مبنی بر مالکیت وب سایت پیدا نکردم. مسئله اینه که اومدیمو وب سایتو واسه یه بابایی طراحی کردیم خود این بنده خدا هم از برنامه نویسی و این حرفا هیچی سر در نمی اورد و رفت یوزرو پسورد وب سایتو داد به یکی که بشه پشتیبان سایتش خوب حالا اگه اون طرف کل وبو بالا کشید و پسوردشو تغییر داد و روی دامنه مربوط به خودش آپ لودش کرد دست این بابا به کجا بنده که بگه این وب سایت من بوده و این آقای پشتیبان به من کلک زده؟
لطفا راهنماییم کنید
ممنونم

سرزمین
March 27th, 2014, 19:15
با سلام

اولاً که مدیریت هیچ وبسایتی دسترسی کامل به یک پشتیبان رو نمیدن چون نباید داد پشتیبان فقط وظیفش پاسخگویی هست شما باید یوزری که به پشتیبان میدی محدود کنی که چه کارهایی بتونه بکنه و چه کارهایی نتونه

pejman20
March 27th, 2014, 19:33
سلام

چند حالت پیش میاد :

1- این شخص کل سایت رو کپی کنه و روی دامین خودش بیاره بالا (که در این صورت از طریق معرفی به گوگل می تونی به عنوان کپی کننده معرفیش کنی و سایتش رو گوگل داغون می کنه)
2- راه بهتر به نظر میاد با شرکت طراح سایت صحبت کن و تمام دسترسی ها رو ازش بگیر و داستانو کامل بگو و ...
3- بی خیال سایت شی (اگه راه دیگر پیدا نکردی)

موفق باشید

super web master
March 28th, 2014, 19:25
با سلام

اولاً که مدیریت هیچ وبسایتی دسترسی کامل به یک پشتیبان رو نمیدن چون نباید داد پشتیبان فقط وظیفش پاسخگویی هست شما باید یوزری که به پشتیبان میدی محدود کنی که چه کارهایی بتونه بکنه و چه کارهایی نتونه
دوست عزیز چه طوری دسترسی پشتیبان به وب سایتو محدود کنم؟لطفا خیلی ساده بگین

super web master
March 28th, 2014, 19:27
سلام

چند حالت پیش میاد :

1- این شخص کل سایت رو کپی کنه و روی دامین خودش بیاره بالا (که در این صورت از طریق معرفی به گوگل می تونی به عنوان کپی کننده معرفیش کنی و سایتش رو گوگل داغون می کنه)
2- راه بهتر به نظر میاد با شرکت طراح سایت صحبت کن و تمام دسترسی ها رو ازش بگیر و داستانو کامل بگو و ...
3- بی خیال سایت شی (اگه راه دیگر پیدا نکردی)

موفق باشید
دوست عزیز این مورد معرفی به گوگلو چه طوری انجام بدم؟

pejman20
March 28th, 2014, 20:05
سلام
گفتم اگه دامین دستت بود می تونستی این کاری رو که من میگم انجام بدی

gigabyte2052
April 4th, 2014, 04:11
اگر منظورتون دامنس توی پنل خودش ثبت کنه اگر هم منظورتون طراحیه بهتره پشتیبان هم از همون شرکت طراحی انتخاب کنه !