سلام دوستان من به یه مشکل جدی برخوردم نمیدونم حالا باید چکار کنم سایتمو انتقال دادم الان بالا نمیاد .اررور میده
از دوستان خواهشمندم کمکم کنند حتی حاضرم مبلغی در قبال راه حل پرداخت نماییم.
Fatal error: Incompatible file format: The encoded file has format major ID 1, whereas the Loader expects 5 in /home/nyazmark/public_html/classes/class.virtual.module.php on line 0
Mohsen.b
March 27th, 2014, 01:47
دو حالت داره. یا فایل ناقص آپلود شده و به صورت باینری آپلود نشده یا این طور هست که مثلا فایل با encoder ورژن 3 encode شده و loader توی سرور قدیمیتر از 3 هست. باید loader متناسب با ورژن encoder رو روی سرور نصب کنید.
arzouni
March 27th, 2014, 01:58
دو حالت داره. یا فایل ناقص آپلود شده و به صورت باینری آپلود نشده یا این طور هست که مثلا فایل با encoder ورژن 3 encode شده و loader توی سرور قدیمیتر از 3 هست. باید loader متناسب با ورژن encoder رو روی سرور نصب کنید.
یعنی چی به صورت باینری آپلود نشده ؟
Mohsen.b
March 27th, 2014, 02:16
مثلا توی cuteftp قسمت option بخش transfer دو حالت Binary و Asci داره. فایلهای کد شده باید به صورت باینری آپلود شوند. من احتمال میدم احتمال دومی باشه. یعنی لودر با encoder نمیخونه. ورژن هماهنگ رو باید نصب کنید.
arzouni
March 27th, 2014, 02:25
مثلا توی cuteftp قسمت option بخش transfer دو حالت Binary و Asci داره. فایلهای کد شده باید به صورت باینری آپلود شوند. من احتمال میدم احتمال دومی باشه. یعنی لودر با encoder نمیخونه. ورژن هماهنگ رو باید نصب کنید.
سرور که دست من نیست نصب کنم دست صاحب سرور است که اون باید نصب کنه
موندم چه باید کنم لعنت به این نت افراز لعنت