توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب سی پنل | سرور ایران
mhiizadi
March 26th, 2014, 22:27
سلام
کسی میتونه سی پنل رو روی سرور ایران نصب کنه؟
اگر کسی میتونه پ.خ بده.
با تشکر
UGP.ir
March 26th, 2014, 22:35
سلام
نظر شخصی من اینه که بهتره از DirectAdmin استفاده کنید به هر حال هیچ مشکلی هیچ وقت پیش نمیاد و هزینه هم بسیار کمتر هست
من مدتی پیش نظر شما را داشتم ولی الان اصلا به سمتش هم نمی روم.
downloaddl
March 26th, 2014, 22:35
بله قابل نصب هست
از راه های مختلف
معمولا از تونل استفاده می کنند
چون لایسنس رو ای پی ایران فعال هست برای دریافت اطلاعات
و یک راه دیگه هم هست که باید خارج از کشور آشنا داشته باشید با یک ایمیل دسترسی ای پی شما به سرور سی پنل باز میشه
mhiizadi
March 26th, 2014, 22:45
سلام
نظر شخصی من اینه که بهتره از directadmin استفاده کنید به هر حال هیچ مشکلی هیچ وقت پیش نمیاد و هزینه هم بسیار کمتر هست
من مدتی پیش نظر شما را داشتم ولی الان اصلا به سمتش هم نمی روم.
بله قبول دارم ؛ اما هیچی سی پنل نمیشه :)
بله قابل نصب هست
از راه های مختلف
معمولا از تونل استفاده می کنند
چون لایسنس رو ای پی ایران فعال هست برای دریافت اطلاعات
و یک راه دیگه هم هست که باید خارج از کشور آشنا داشته باشید با یک ایمیل دسترسی ای پی شما به سرور سی پنل باز میشه
خب میتونید نصب کنید ؟؟! :d
downloaddl
March 26th, 2014, 22:53
بله اطلاعات سرور ارسال کنید براتون نصب کنم
mhiizadi
March 26th, 2014, 22:56
لطفا کمی توضیح بدید بنده میخام یاد بگیرم
UGP.ir
March 26th, 2014, 23:19
بازم می گم به محضی که ریپورت بدن که دامین .ir دارید لاینسس اکسپایر میشه و کلی هزینه ای که کردید از بین می رود.
اصلا این کار فایده نداره cPanel هیچ چیز خیلی خاصی نداره که بخاطرش این همه دردسر می کشید
mhiizadi
March 26th, 2014, 23:21
بازم می گم به محضی که ریپورت بدن که دامین .ir دارید لاینسس اکسپایر میشه و کلی هزینه ای که کردید از بین می رود.
اصلا این کار فایده نداره cPanel هیچ چیز خیلی خاصی نداره که بخاطرش این همه دردسر می کشید
ما صد ها دامنه ir روی سرورمون هست یا سایر همکاران هیچوقت مشکلی نداشتیم :)
ده ها سایت هم هستند که سی پنل ایران دارند بدون مشکل....
downloaddl
March 26th, 2014, 23:26
دوست عزیز شما کلید کردی رو این قضه ما نفهمیدیم جریان چیه
وقتی کاربر :| هاست ایران می خواد با کنترل پنل سی پنل و اصلا تو زندگیش با دایرکت ادمین کار نکرده
گناه ما چیه ؟!
اکثر سرویس دهنده های سی پنل ایران سال هاست استفاده می کنند
بدون مشکل
OmidX
March 27th, 2014, 00:06
اینو ببینید : سرویس نصب cPanel و litespeed در هاست های ایران (http://www.***********/index.php?option=com_content&view=article&id=345&Itemid=1111)
mhiizadi
March 27th, 2014, 00:08
همون طور که گفتم قصد یادگیری هست ... :)
dellserver
March 27th, 2014, 00:16
یعنی واقعا یه نفر پیدا میشه مردونگی کنه بیاد اینو یاد بده؟؟؟؟
قبلانا ادم تاپیک های چند سال میخونه میبینه همه قصد اموزش و کمک به هم داشتند اما الان همه به فکر منافع خودشون هستند
InterServer.ir
March 27th, 2014, 00:49
دامین Ir حتی نماینده هم باشه باعث اکسپیر شدن لایسنس نشده تا امروز
فقط دی ان اس های اصلی و ایمیل اصلی سرور و همچنین hostname سرور نباید ir باشه
در مورد سی پنل هم بگم سی پنل در حال حاضر بهترین و امن ترین و پیشرفته ترین پنل مدیریتی هاست لینوکس هست
mhiizadi
March 27th, 2014, 00:52
دامین Ir حتی نماینده هم باشه باعث اکسپیر شدن لایسنس نشده تا امروز
فقط دی ان اس های اصلی و ایمیل اصلی سرور و همچنین hostname سرور نباید ir باشه
در مورد سی پنل هم بگم سی پنل در حال حاضر بهترین و امن ترین و پیشرفته ترین پنل مدیریتی هاست لینوکس هست
بله همین طور هست که شما میگید
با توجه به ارزان بودن هزینه های سرور های ایران و همچنین پینگ بسیار پایین خیلی عالی هست که بشه سی پنل رو نصب کنیم.
به امید روزی که دنبال راهی نباشیم برای نصب و به راحتی و با سرعت هاست های خارجی نصب انجام بشه........
taha_2011
March 27th, 2014, 01:12
خواهشا دوستانی که وارد هستند کمک کنند خیلی حیاتیه منم لنگه این آموزشم
isoroush
March 27th, 2014, 06:02
:D
کی میگه راه نیست ! چهار تا راه هست !
1-
یک سرور مجازی میکروتیک در همان دیتاسنتری که سرور اختصاصیتان هست و یک سرور مجازی میکروتیک در خارج از کشور تهیه می کنید
سپس یک تونل بین این دو میکروتیک میزنید و آی پی رو روت می کنید به ایران ! سپس آی پی روت شده را به کارت شبکه سرور اختصاصی تخصیص می دهید
لایسنس با آی پی روت شده تهیه میشه و دی ان اس ها هم با آی پی ایران شما ، هر کی هم میخاد بره ریپورت بده ! چون آی پی لایسنس مشخص نیست هیچطوره قابل ردیابی نیستید
البته چند صباحیست که میگن میکروتیک پورتاش توسط مخابرات بسته شده دوستان با کریو تونل زدن رو انجام میدن
2-
یک اکانت ripe داشته باشید ، یک سابنت بر روی سرور های ایران خود روت کنید ولی هویز آنرا به نام محل سکونت یا محل کار خود واقع در خارج از کشور بزنید
3-
نسخه نال شده نصب کنید !
4-
نسخه اصل نصب کنید بر روی آی پی ایران و هرگاه بلاک شد آی پی جدید و لایسنس جدید بگیرید :D ( توی فروم سی پنل دیدم یه بنده خدایی که اسمش رضا بود التماس می کرد به سی پنل که الان من چند ماهه اینجوری دارم نصب می کنم لطفا ایران را از لیست تحریم در بیارید ! همت هموطنامون رو شکر :D )
mhiizadi
March 27th, 2014, 06:53
با تشکر از شما و راهنمایی بزرگ تون.
راه اولی که گفتید رو میشه درباره اش سورسی چیزی بدید ؟
راه دوم هم خوبه اما ریسکش بالاست راه سوم که اصلا :d
راه آخر هم اصلا اجازه نصب نمیده :)
InterServer.ir
March 27th, 2014, 13:49
من راه اول رو یکم در موردش اطلاعات داشتم ولی کامل نبود اما اینی شما گفتید یکم مشکل داره دی ان اس ها به سی پنل خودکار توسط سرور ریپورت میشه و احتمال ردیابی هست ولی از اونجایی که ایرانی واسه همه چیز راه داره بعد از اینکه سرور رو به روش اول نصب کردید یک نمایندگی با آیپی اختصاصی ایران تو سرور ایجاد می کنید و حتی می تونید دی ان اس IR هم استفاده کنید و غیر قابل رد یابی میشید بهتره دی ان اس ها و ایمیل اصلی و hostname سرور از دامینی جدا باشه تا کسی نتونه پیدا کنه !
mhiizadi
March 27th, 2014, 14:10
بله ؛ همین طور هست
اما به نظرم باید از دو آی پی نتفاوت برای دی ان اس ها استفاده کرد,
الان با توجه به بررسی های بنده الان نصف افرادی که هاست ایران دارند یک ای پی ایران هست و یکی خارج
InterServer.ir
March 27th, 2014, 15:00
بله ؛ همین طور هست
اما به نظرم باید از دو آی پی نتفاوت برای دی ان اس ها استفاده کرد,
الان با توجه به بررسی های بنده الان نصف افرادی که هاست ایران دارند یک ای پی ایران هست و یکی خارج
بله دی ان اس اصلی آیپی خارج باشه و استفاده نشه و دی ان اس نمایندگی آیپی ایران باشه و باهاش هاست ساخته بشه
isoroush
March 27th, 2014, 16:15
با تشکر از شما و راهنمایی بزرگ تون.
راه اولی که گفتید رو میشه درباره اش سورسی چیزی بدید ؟
راه دوم هم خوبه اما ریسکش بالاست راه سوم که اصلا :d
راه آخر هم اصلا اجازه نصب نمیده :)
سورسم کجا بود :D
یک تونل ipip بین دو میکروتیک میزنی آی پی رو روت میکنی ، من میکروتیک کار نیستم ولی دوستانی که اینکارن واسشون آب خوردنه
البته میکروتیک جواب نمیده دیگه ، باید با کریو انجام بدی
asrhosting
March 27th, 2014, 18:33
بله قبول دارم ؛ اما هیچی سی پنل نمیشه :)
بعد 7 سال کار کردن با دایرکت ادمین و سی پنل فقط و فقط می گم دایرکت ادمین .
بگین چی کم داره دایرکت ادمین ؟
isoroush
March 27th, 2014, 19:06
یهو میبینی ترافیک رو حساب نمیکنه
میزان فضا رو اشتباه حساب می کنه
یه بار دیدم یک ریسلر با یوزر هاش از لیست یوزر ها حذف شد با 4 ساعتی که ازم گرفت از طریق SSH تونستم برش گردونم !
و واقعا باید قبول کرد بخش فایل منیجرش خوش دست نیست ( حتی با قالب کپری )
و بزرگترین عیبش اینه در موراد حساس که mysql داون هست آسمون هم زمین بیاد نمی تونید وارد دایرکت ادمین بشید !
سی پنل مشکلات فوق رو نداره
downloaddl
March 27th, 2014, 21:23
کاربر پسند نبودن
SeHoSa
March 27th, 2014, 22:04
سی پنل امکاناتی داره که توی دایرکت نیست ، و دایرکت هم مزیت اش اینه که لایسنس اش نسبت به سی پنل ارزون هست
mhiizadi
March 27th, 2014, 22:05
بحث هزینه نیست
بحث اصلی امکانات و فرندی یوزر بودن هست.
الان بنده چندین تم دایرکت رو عوض کردم اما هنوزم کاربرا راضی نیست و دایرکت هم برای سایت های زیاد اصلا مناسب نیست و غیر قابل کنترله.
fattahi
April 2nd, 2014, 06:22
سلام بنده میتونم سی پنل رو روی سرور ایران نصب کنم...اما تضمینی وجود نداره ..چون یا نال شده نصب میکنیم..نه تنها ما بلکه تمامی افرادی که نصب میکنن..یا هم از وی پی ان استفاده میکنن در سرور لینوکس..با استفاده از ویندوز..یعنی اینکه سرور ویندوز تهیه میکنن داخل اون سرور لینوکس اوکی میکنن بعد با وی پی ان آی پی رو غیر ایران میکنن که این باعث میشه که سرعت چند برابر افت کنه
mhiizadi
April 2nd, 2014, 06:24
سلام بنده میتونم سی پنل رو روی سرور ایران نصب کنم...اما تضمینی وجود نداره ..چون یا نال شده نصب میکنیم..نه تنها ما بلکه تمامی افرادی که نصب میکنن..یا هم از وی پی ان استفاده میکنن در سرور لینوکس..با استفاده از ویندوز..یعنی اینکه سرور ویندوز تهیه میکنن داخل اون سرور لینوکس اوکی میکنن بعد با وی پی ان آی پی رو غیر ایران میکنن که این باعث میشه که سرعت چند برابر افت کنه
نفهمیدم :)
چطور یعنی ؟ کسی میتونه توضیح بده ؟
fattahi
April 2nd, 2014, 06:47
نفهمیدم :)
چطور یعنی ؟ کسی میتونه توضیح بده ؟
ببین یعنی این طوری که ...کلا این طوری بگم یه لب تاب رو در نظر بگیر ..که روش ویندوز هشت هست..بعد بیاییم داخل این اوبونتو نصب کنیم میشه یه سرور لینوکس..بعد یه آی پی ولید بگیریم میشه آی پی متصل به نت :d
mhiizadi
April 2nd, 2014, 06:49
ببین یعنی این طوری که ...کلا این طوری بگم یه لب تاب رو در نظر بگیر ..که روش ویندوز هشت هست..بعد بیاییم داخل این اوبونتو نصب کنیم میشه یه سرور لینوکس..بعد یه آی پی ولید بگیریم میشه آی پی متصل به نت :d
الان گرفتم
بعد این سرور ویندوز از کدوم کشور هست ؟؟!
fattahi
April 2nd, 2014, 06:50
الان گرفتم
بعد این سرور ویندوز از کدوم کشور هست ؟؟!
از افغانستان....:|...خب از ایران هست دیگه :d
mhiizadi
April 2nd, 2014, 06:51
با سرور ایران نصب نمیشه
باید ای پی عوض بشه
در صورتی هم که روی اون سرور ویندوز کریو یا وی پی ان استفاده بشه برای اتصال به اینترنت ای پی وی پی اس انگار عوض شده و از دست رفته است :) این مورد رو تجربه داشتم که میگم
fattahi
April 2nd, 2014, 06:54
خب دیگه منم گفتم که اول آی پی ایران رو اوکی میکنن بعد با *****شکن به سی پنل متصل میکنن که در این صورت هم سرعتش 50برابر افت میکنه
Mehdi 130
April 2nd, 2014, 09:34
لطفاگر روش نصب سی پنل نال رو دارین بزارین برای دانلود
برای آموزش خودم میخوام
bmi
April 2nd, 2014, 09:42
اگر از دوستان در انجمن هاستینگ سی پنل در داخل کشور (آسیاتک) ارایه میدهند اطلاع بدند
mhiizadi
April 2nd, 2014, 17:29
لطفاگر روش نصب سی پنل نال رو دارین بزارین برای دانلود
برای آموزش خودم میخوام
نال آخرین نسخه سی پنل که نداره
اما نال شده نسخه های 10..... هست که خیلی ضعیف هست.