ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید نمایندگی از رسلو

azarnet
March 26th, 2014, 12:10
سلام
من مخیوام از رسلو نمایندگی بگیرم برای دامنه ها اما دیدم که برخی از هاستینگ ها دامنه رو با قیمت پائین میدن بعضیا بالا میدن
میخواستم بدونم چطوری باید اقدام کنم ؟ چه مدارک و مواردی نیاز هست ؟ برای کدوم کشورها آفر بالایی میده و .... ؟

ra3ou1
March 26th, 2014, 12:51
سلام

آفر بسته به تعداد دامنه و شارژ شما می باشد که هرچه بیشتر باشد سطح نمایندگی بالاتری را می توانید دریافت کنید

مدارک خاصی لازم نیست اسکن پاسپورت صاحب حساب فقط دریافت میکنند

Abolijoon
March 26th, 2014, 12:59
سلام

قیمت ها در سایت اصلی درج شده اند.

https://www.resello.com/what-you-sell/domains

به میزان شارژ یا تعداد دامنه ها قیمت ها متغیر هست.

ارتقاء سطح فقط در هنگام شارژ پنل دومین ممکن می باشد و شرط ارتقاء سطح براساس:
1- تعداد دومین موجود در پنل می باشد.
2- میزان دلاری که شارژ نموده اند.
تبصره: هریک از شرط ها به تنهایی مورد قبول است.

مدارک =اسکن پاسپورت صاحب حساب

JATHIYA
March 26th, 2014, 15:32
با سلام
با مدارک ایرانی ثبت کنیم مشکلی داره چون من دیدم ایران جزء لیست کشور ها وجود داشت و قبلا حتی وقتی ایران انتخاب میکردی تمام استان ها رو هم نمایش میداد آیا میتوان به ریسلو اعتماد کرد و با مشخصات ایرانی نمایندگی گرفت؟

Abolijoon
March 26th, 2014, 15:35
با سلام
با مدارک ایرانی ثبت کنیم مشکلی داره چون من دیدم ایران جزء لیست کشور ها وجود داشت و قبلا حتی وقتی ایران انتخاب میکردی تمام استان ها رو هم نمایش میداد آیا میتوان به ریسلو اعتماد کرد و با مشخصات ایرانی نمایندگی گرفت؟

خیر مشکلی با ایران نداره . میتونید استفاده کنید.

mhiizadi
March 26th, 2014, 15:39
با سلام
سلام
کاری نداره اما هزینه بالا باید بدید برای نمایندگی تا به سطح بالایی برسید.
خواستید با ای دی من در تماس باشید.........

penfulmega
March 31st, 2014, 14:45
سلام

قیمت ها در سایت اصلی درج شده اند.

https://www.resello.com/what-you-sell/domains

به میزان شارژ یا تعداد دامنه ها قیمت ها متغیر هست.

ارتقاء سطح فقط در هنگام شارژ پنل دومین ممکن می باشد و شرط ارتقاء سطح براساس:
1- تعداد دومین موجود در پنل می باشد.
2- میزان دلاری که شارژ نموده اند.
تبصره: هریک از شرط ها به تنهایی مورد قبول است.

مدارک =اسکن پاسپورت صاحب حساب

حساب پی پال و یا وب مانی به نام خودمون هم باشه اسکن پاسپورت ازامی هست دوست عزیز ؟ برای ورفای و شارژ مجدد

iwpanel
April 3rd, 2014, 16:46
سلام
من مخیوام از رسلو نمایندگی بگیرم برای دامنه ها اما دیدم که برخی از هاستینگ ها دامنه رو با قیمت پائین میدن بعضیا بالا میدن
میخواستم بدونم چطوری باید اقدام کنم ؟ چه مدارک و مواردی نیاز هست ؟ برای کدوم کشورها آفر بالایی میده و .... ؟

سلام دوت عزیز
به کشورخاصی یا ...آفر بالایی نمیدن فقط بستگی به میزان ثبت دامین شما داره هرچی بیشتر ثبت کنید یاشارژ کنید تعرفه شما پایین تر میاد
برای راهنمایی بیشتر با من در تماس باشید

id yahoo : techshiraz
mobile : 09355569387