ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهینه سازی قالب و سایت با GTmetrix

lkmew
March 25th, 2014, 20:50
لطفا لينک زير را ببينيد:
سلام
Latest Performance Report for: http://clipchin.com/ | GTmetrix (http://gtmetrix.com/reports/clipchin.com/vTtq0dWz)
من مي خوام با هر دو معيار GTmetrix اين سايت با قالب فعليش بياد بالاي نود درصد.
اگر کسی از دوستان مطمئنه میتونه این کارو انجام بده لطفا قیمت بده.

novin-web
March 25th, 2014, 21:00
سلام
سایت خود ما الان 94 درصد هست
برای شما هم این کار رو میتونیم انجام بدیم
با ما در تماس باشبد

hamid.soltani92
March 25th, 2014, 21:02
سلام.
سایت بنده رو ببینید.(لینک توی امضا)
هر دو ۹۹ درصد هستند!:)

hotler
March 26th, 2014, 16:26
سلام.
سایت بنده رو ببینید.(لینک توی امضا)
هر دو ۹۹ درصد هستند!:)

سایتی که هیچ محتوایی جز یک عکس و چندین خط کد داشته باشه باید 100 باشه نه 99 دوست عزیز !

فکر نکنید همه ....

mohsengham
March 26th, 2014, 17:43
سلام دوست عزیز. بحث افزایش سرعت و کارایی سایتهای وردپرسی باید از جهات مختلف و با توجه به شرایط هر سایت روش کار بشه. راهکارهای بکار گرفته شده برای دو سایت با امتیاز برابر میتونه تفاوت زیادی با هم داشته باشه. میتونم با هزینه‌ای بین ۲۰ تا ۳۰ روی بهینه‌سازی سرعت لود ساییتون کار کنم. موارد امنیتی هم چک و راهکارهای احتمالی اعمال میشه.

hamid.soltani92
March 26th, 2014, 17:55
سایتی که هیچ محتوایی جز یک عکس و چندین خط کد داشته باشه باید 100 باشه نه 99 دوست عزیز !

فکر نکنید همه ....
در مورد هیچکس جز شما این فکرو نمیکنم عزیز:)
اول حجم صفحه و عکس رو ببینید،بعد دهنتون رو باز کنید.
شما هم اگه میتونید یک صفحه ساده با یک عکس ایجاد کنید،با این امتیاز.

hotler
March 26th, 2014, 18:29
در مورد هیچکس جز شما این فکرو نمیکنم عزیز:)
اول حجم صفحه و عکس رو ببینید،بعد دهنتون رو باز کنید.
شما هم اگه میتونید یک صفحه ساده با یک عکس ایجاد کنید،با این امتیاز.

بی احترامی ممنوع ! میشه بگم چرا حرفم روی شما فشار میاره و بی احترامی میکنید ؟

خیلی براتون سخته بگید که این سیستم رو دور زدم و یک صفحه بی محتوا رو بالا آوردم ؟

شما میتونی یک سایت رو کامل بالا بیار با حداقل 10 پست که همش هم در صفحه اصلی باشه ! عکس هم داشته باشه . 300 کلمه در هر پست هم داشته باشه.

اونوقت شما معنای بهینه سازی رو در سبک کردن قالب و ... نشون میدید.

ایشون میخواد سایتشون که هر روز پست میزاه رو به این رتبه برسونه . نه یک صفحه بی محتوای پوچ و الکی رو .

ببینم چیکار میکنید ;)

اونوقت شما درست میگی.

mhiizadi
March 26th, 2014, 23:10
پیشنهاد میکنم ارور ها رو بخونید به راحتی در گوگل سرچ کنید درستش کنید
خواستید میتونم بیشتر راهنمایی تون کنم

hamid.soltani92
March 26th, 2014, 23:17
بی احترامی ممنوع ! میشه بگم چرا حرفم روی شما فشار میاره و بی احترامی میکنید ؟

خیلی براتون سخته بگید که این سیستم رو دور زدم و یک صفحه بی محتوا رو بالا آوردم ؟

شما میتونی یک سایت رو کامل بالا بیار با حداقل 10 پست که همش هم در صفحه اصلی باشه ! عکس هم داشته باشه . 300 کلمه در هر پست هم داشته باشه.

اونوقت شما معنای بهینه سازی رو در سبک کردن قالب و ... نشون میدید.

ایشون میخواد سایتشون که هر روز پست میزاه رو به این رتبه برسونه . نه یک صفحه بی محتوای پوچ و الکی رو .

ببینم چیکار میکنید ;)

اونوقت شما درست میگی.
حرف بی سند و منطق همیشه به آدم فشار میاره!
این صفحه ۶۳۷۰۰ واژه و چهار عکس داره!(عکس خاصی به نظرم نرسید.اگه خواستید شما ۱۰۰ تا عکس بدید من بذارم اینجا!)
WEBPAGE OPT. TEST (http://hamidsoltani.name/spd/)
این هم گزارش:
Latest Performance Report for: http://hamidsoltani.name/spd/ | GTmetrix (http://gtmetrix.com/reports/hamidsoltani.name/norpzGz9)
حوصله فشرده سازی فایل های html و css رو نداشتم.وگرنه اونم ۱۰۰ میشد :)
اگه دقت کرده باشید از cdn هم استفاده شده!!!
و برای اینکه یاد بگیرید،این قضیه هیچ ربطی به تعداد واژه ها و عکس های صفحه نداره.به نحوه فشرده سازی و .... بستگی داره.
موفق باشید.

hotler
March 27th, 2014, 00:00
شما از منطق حرف نزن دوست عزیز ، که نمیدونی منطق با کدوم ط نوشته میشه :)) ( از طرز جواب دادنتون در پست قبلی به این نتیجه رسیدم )

عجـــب ! شما درست میگی ولی تو سایتی که میخوای بهینه کنی از هیچ هدر یا لوگویی نمیخوای استفاده کنی ( بسته به فرمت این مورد ) ؟ همش رو میخوای با css بسازی ؟ که چنین رتبه ای رو کسب کنه ؟

عزیزم بهتره قبل پاسخ دادن یکم اطلاعات خودتون رو در این زمینه بالا ببرید .

دیگه هم این بحث رو ادامه ندید چون بی فرهنگی و بی ادبی شما برای بنده و دیگر دوستان کاملاً محرز شد .

که کاری جز بی احترامی به دیگر کاربران ندارید.

بنده هم در شان خودم نمیبینم که بخوام جواب چنین فرد بی فرهنگی رو بدم .

این پست رو هم جهت اطلاع دوستان دادم.

موفق باشید . ( به امید روزی که به فرهنگ آداب و معاشرت برسید )

یا علــــی

hamid.soltani92
March 27th, 2014, 05:49
شما از منطق حرف نزن دوست عزیز ، که نمیدونی منطق با کدوم ط نوشته میشه :)) ( از طرز جواب دادنتون در پست قبلی به این نتیجه رسیدم )

عجـــب ! شما درست میگی ولی تو سایتی که میخوای بهینه کنی از هیچ هدر یا لوگویی نمیخوای استفاده کنی ( بسته به فرمت این مورد ) ؟ همش رو میخوای با css بسازی ؟ که چنین رتبه ای رو کسب کنه ؟

عزیزم بهتره قبل پاسخ دادن یکم اطلاعات خودتون رو در این زمینه بالا ببرید .

دیگه هم این بحث رو ادامه ندید چون بی فرهنگی و بی ادبی شما برای بنده و دیگر دوستان کاملاً محرز شد .

که کاری جز بی احترامی به دیگر کاربران ندارید.

بنده هم در شان خودم نمیبینم که بخوام جواب چنین فرد بی فرهنگی رو بدم .

این پست رو هم جهت اطلاع دوستان دادم.

موفق باشید . ( به امید روزی که به فرهنگ آداب و معاشرت برسید )

یا علــــی
فرهنگ و ادب شما که دو پایی میپری تو بحث مردم رو دیدم.
ضمن این که بی احترامی رو شما با استفاده از "فکر نکنید همه ..." شروع کردید و نشون دادید که همیشه فکر میکردید همه .... فرضتون می کردن!
پس شما در مورد فرهنگ و ادب صحبت نکنید و سعی کنید به همه افرادی که تو محیط تربیتی شما بزرگ شدن یاد بدید شروع یک مکالمه رو مؤدبانه انجام بدن که جواب درست و مؤدبانه بگیرن چون گویا بهتون گوشزد نشده این قضیه!
همه مثل شما نیستن که باهاشون از اول یک مکالمه بد صحبت بشه و لبخند بزنن و خوشحال بشن.مردم شخصیت دارن واسه خودشون!

lkmew
March 27th, 2014, 13:34
1- من با اینکه w3total cache را تو وردپرس نصب کردم ولی بازم gtmetrix پیغام میده که: Enable gzip compression
برای فعال کردین gzip compression تو وردپرس چکار دیگه باید بکنم؟

2- تو "Minify CSS" با اینکه همون نسخه بهینه سازی شده خودش رو جایگزین می کنم ولی بازم پیغام میده همون فایل باید بهینه سازی بشه.

3- چطور میشه "Keep-Alive" را فعال کرد؟

serverforosh
March 27th, 2014, 18:03
دوستان اینجا جاش نیست کل کل کنید همه ما آمدیم اینجا از هم چیز یاد بگیریم
همه شما دست گل هستین