ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نمایندگی مستقل دامین

itech
March 24th, 2014, 15:13
با درود خدمت دوستان
نیاز به یک نمایندگی دامین داریم ، ریسلر کلاب باشه بهتره چون من اصلا از ریسلو خوشم نمیاد هیچیش قابل فهم نیست اعصاب آدمو خورد میکنه
با توجه به تحریم اگر کسی میتونه از ریسلرکلاب نمایندگی بگیره پیام بده الان شرکت های زیادی در حال کار با ریسلر کلاب هستن پس بگین نمیشه
اگر ریجسترار بهتری هم سراغ دارید که با ایرانی جماعت مشکل نداره معرفی کنید تا بررسی کنیم اگر خوب بود خرید انجام میدیم

ali786
March 24th, 2014, 18:46
سلام
ریسلر کلاب با ایرانیا مشکل داشت وگرنه ریسلو رو فکر نکنم کسی دوست داشته باشه :)
کسی ریجسترر میشناسه که با ایرانیا مشکل نداشته باشه ؟ ما هم پایه ایم :)

penfulmega
March 24th, 2014, 19:21
ریسلو تا سال آینده رشد می کنه ایشالا ;;)
ریسلر کلاب هم ریسکش کمی بالاس البته بسته به مشتریهاتون داره

iwpanel
March 24th, 2014, 21:46
با درود خدمت دوستان
نیاز به یک نمایندگی دامین داریم ، ریسلر کلاب باشه بهتره چون من اصلا از ریسلو خوشم نمیاد هیچیش قابل فهم نیست اعصاب آدمو خورد میکنه
با توجه به تحریم اگر کسی میتونه از ریسلرکلاب نمایندگی بگیره پیام بده الان شرکت های زیادی در حال کار با ریسلر کلاب هستن پس بگین نمیشه
اگر ریجسترار بهتری هم سراغ دارید که با ایرانی جماعت مشکل نداره معرفی کنید تا بررسی کنیم اگر خوب بود خرید انجام میدیم

سلام اگه خواستید مستقیم بگیرید از resellerclub ماپرداختش براتون انجام میدیم
نمایندگی خودمون هم فقط resello میدیم

betina
March 25th, 2014, 01:06
سلام

نمایندگی ریسلو دارم که لازم ندارم خودم 120 گرفتم می تونم 100 بدم .

پیام خصوصی در صورت نیاز

نمایندگی مستقیم دارید ؟

چند دلار شارژ داره ؟ و از کدام شرکت هست ؟

itech
March 25th, 2014, 12:24
دوستان مگه ریسلو base slab اش 100 دلار نیست؟ بعد برای ثبت نام چه مدارکی نیازه؟
جناب daving (http://www.webhostingtalk.ir/member/96820/) شما ریسلر مستقل هستی؟ چطور 120 تومن پنل رو گرفتی؟

iwpanel
March 25th, 2014, 12:28
دوستان مگه ریسلو base slab اش 100 دلار نیست؟ بعد برای ثبت نام چه مدارکی نیازه؟
جناب daving (http://www.webhostingtalk.ir/member/96820/) شما ریسلر مستقل هستی؟ چطور 120 تومن پنل رو گرفتی؟

شاید ته مونده حسابشون هست که دارن انقدر میدن

برای ثبت نام مدارکی نمیخواد دوست عزیز

iwpanel
March 25th, 2014, 12:30
از دوستان هرکی نمایندگی مستقیم و غیر مستقیم خواست در خدمتیم

Abolijoon
March 25th, 2014, 12:32
سلام و درود

اگه دوست داشته باشید میتونیم بهتون نماینده بدیم از ریسلو که زیر گروه خودمون باشید. با پنل اختصاصی و مالکیت صد درصد برای شما