توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بک اپگیری در سی پنل cpanel
ServerDL.com
March 23rd, 2014, 19:27
سلام
دوستان 2 تا ایده دارم می خوام مطرح کنم ببینم شدنی هست یا خیر ؟
1- میشه برای یک هاست خاص یک ftp اوکی کنیم که خودش هر روز بک اپ گیری و رو ftp مورد نظر بریزه ؟
2- میشه تو WHM طوری بک اپگیری رو تعریف کرد که در بک آپ گیری ها
ماهیانه
هفتگی
روزانه
تا 3 روز آخر رو نگه داره + هفتگی + ماهیانه ؟
Yas-Host
March 23rd, 2014, 19:43
سلام
دوستان 2 تا ایده دارم می خوام مطرح کنم ببینم شدنی هست یا خیر ؟
1- میشه برای یک هاست خاص یک ftp اوکی کنیم که خودش هر روز بک اپ گیری و رو ftp مورد نظر بریزه ؟
2- میشه تو WHM طوری بک اپگیری رو تعریف کرد که در بک آپ گیری ها
ماهیانه
هفتگی
روزانه
تا 3 روز آخر رو نگه داره + هفتگی + ماهیانه ؟
سلام جناب افشار عیدتون مبارک.
1- بله به راحتی با استفاده از اسکریپت PHP میتوان این مورد رو تامین کرد(فکر کنم با کرون جاب هم قابل انجام باشه)
2- بله میتوان از Backup configuration استفاده کرد و سه روز / سه هفته / سه ماه یا حتی کمتر یا بیشتر رو نگه داشت...!
وارد این قسمت بشید :
Home »Backup »Backup Configuration
فکر میکنم تنظیمات این قسمت گویای همه چیز هست و تمام چیز هایی که آقای افشار عرض کردند در این قسمت قابل انجام است...!
ServerDL.com
March 23rd, 2014, 20:29
سلام جناب افشار عیدتون مبارک.
1- بله به راحتی با استفاده از اسکریپت PHP میتوان این مورد رو تامین کرد(فکر کنم با کرون جاب هم قابل انجام باشه)
2- بله میتوان از Backup configuration استفاده کرد و سه روز / سه هفته / سه ماه یا حتی کمتر یا بیشتر رو نگه داشت...!
وارد این قسمت بشید :
Home »Backup »Backup Configuration
فکر میکنم تنظیمات این قسمت گویای همه چیز هست و تمام چیز هایی که آقای افشار عرض کردند در این قسمت قابل انجام است...!
2 -
Yas-Host
March 23rd, 2014, 20:32
2 -
آقای افشار شما چرا :دی
آموزش بک آپ اتوماتیک از هاست cPanel با دسترسی یوزر و انتقال به Google Drive - وبلاگ عادلی (http://www.ade.li/1392/04/22/page-168.html)
میهن وب هاست (http://my.mihanwebhost.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=62)