توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نشناختن یکی از هارد ها در Vmware - مهم
Bullet-Vps.us
March 23rd, 2014, 01:14
با سلام خدمت استادان گرامی وب هاستینگ تاک ;;)
دوستان امروز ظهر یه مشکلی برخوردیم . وی ام ویر خاموش شد . روشنش که کردیم یکی از دیتا استور ها نبود .
اسکن زدم از قسمت configuration ---> storage دیدم پیدا کرده هارده رو اما وقتی میخوای add کنی میگه باید فرمت بشه . هارد 3 ترا هست کامل هم پره فایله که همشون مورد نیازه .
دوستان راهی هست که بشه ادش کرد ؟
اینم عکس برا موقعی که میگه فرمت میشه :
19436
arc1o0
March 23rd, 2014, 01:26
سلام
کدام دیتا سنتر هستش؟
دسترسی به اس اس اچ روی سرور دارید؟
Bullet-Vps.us
March 23rd, 2014, 01:27
هتزنر . میشه برد حالت رسکیو و از طریق ssh وصل شد اگه این منظورتونه . بله .
arc1o0
March 23rd, 2014, 01:40
هم در حالت رسکیو و هم به خود ای اس ایکس با اس اس اچ منظورم بود
ببینید می تونید با اس اس اچ مانت کنید هارد رو یا نه
موفق باشید
Bullet-Vps.us
March 23rd, 2014, 01:43
میشه واضح تر بگین ؟ آشنایی زیادی با لینوکس ندارم که دستور های مورد نیاز این کار رو بلد باشم .
Bullet-Vps.us
March 23rd, 2014, 10:51
آقای arc1o0 (http://www.webhostingtalk.ir/member/15618/) میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟
دوستان دیگه کسی اطلاعی نداره ؟
iNicz.Com
March 23rd, 2014, 11:33
قبل از همه چیز ار پنل RESCUE رو از بنل بزنید و پسوردی بهتون داده میشه .سرور رو هارد رست کنید و صبر کنید بالا بیاد و وارد SSH بشید . در همان لحضه ئارد شدن نخصات سرور از جمله پردازنده و هارد ها رو خواهید دید .
اگه هر دید که یکی از هارد رو نمیاره پس :
طبق تجربیات بنده ، پیشنهاد میکنم در VMWARE روی ایپی کلیک راست کرده و سرور رو shutdown کنید یعنی خاموش بشه . بعد 5 دقیقه از پنل بخش WOL هستش . بزنید تا سرور روشن بشه . که شاید از بد شانسی روشن نشه که با تیکت زدن به دیتاسنتر سرور رو روشن میکنند .
احتمالا 90% حالا هارد رو بشناسه . ولی هرچه سریع تر اطلاعات رو کپی کرده و به دیتاسنتر درخواست بدین عوضش کنند.
arc1o0
March 23rd, 2014, 11:38
سلام
فرمت کلی رو عرض می کنم خدمتتون
سرور رو در حالت Rescue Mode بوت کنید،
هارد دیسکی که مشکل داره رو مانت کنید
ببینید دسترسی به فایلهای داخل هارد دارید یا خیر - اگر دسترسی داشتید فایل ها رو با اف تی پی منتقل کنید و هارد رو فرمت کنید
اگر فایل ها موجود نبود یا نتونستید هارد رو مانت کنید اعلام کنید
اگر هم با دستورات لینوکس آشنایی کافی ندارید، بهتره بدید فردی که تجربه کافی داره انجام بده
موفق باشید.
company_hosting
March 23rd, 2014, 18:33
سلام
این کارها لازم نیست
دوستان که میگن قدیمی هستند
پیغام بدهید تا 2 ثانیه نشده اکی کنند
به جناب حسینی پی ام بدهید
ID yahoo = sahosseini2005
company_hosting
March 23rd, 2014, 18:35
قبل از همه چیز ار پنل RESCUE رو از بنل بزنید و پسوردی بهتون داده میشه .سرور رو هارد رست کنید و صبر کنید بالا بیاد و وارد SSH بشید . در همان لحضه ئارد شدن نخصات سرور از جمله پردازنده و هارد ها رو خواهید دید .
طبق تجربیات بنده ، پیشنهاد میکنم در VMWARE روی ایپی کلیک راست کرده و سرور رو shutdown کنید یعنی خاموش بشه . بعد 5 دقیقه از پنل بخش WOL هستش . بزنید تا سرور روشن بشه . که شاید از بد شانسی روشن نشه که با تیکت زدن به دیتاسنتر سرور رو روشن میکنند .
احتمالا 90% حالا هارد رو بشناسه . ولی هرچه سریع تر اطلاعات رو کپی کرده و به دیتاسنتر درخواست بدین عوضش کنند.
جسارت نباشه قدیمی هستید
همه کارها رو روی احتمال انجام میدهید یعنی به روش صحیح خطا ؟
Bullet-Vps.us
March 23rd, 2014, 20:07
این روشی که شما گفتید خاموش کنم و بعد به دیتاسنتر بگم روشن کنه جواب میده هارد میاد داخل دیتا استور اما فقط اسمش میاد نه فایلاش هست حتی capacity , free space رو نمیزه . بعد چند دقیقه هم باز میره .
سلام
این کارها لازم نیست
دوستان که میگن قدیمی هستند
پیغام بدهید تا 2 ثانیه نشده اکی کنند
به جناب حسینی پی ام بدهید
ID yahoo = sahosseini2005
آیدی خودتون هست یا کسی دیگه ؟ ادد کردم ایشون رو مثل اینکه نیستن .
اگه راهی خودتون بلدین بگین خواهشا چون بدجور گیر کردیم