توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ovh با چند IP کشور های گوناگون
Lopez
March 23rd, 2014, 00:11
سلام ؛ به یک سرور مجازی ovh منابع تضمین شده و پورت یک گیگ اختصاصی نیاز دارم که از چند کشوری که ovh در اونجا نمایندگی دارند ip ارائه بدید.
رم 1 نیاز هستش در صورت رضایت از کیفیت سرویس های دیگری نیز خریداری میشود.
و بعد اینکه آیا برای مشکل cc pr*oxy چیکار باید کرد در این دیتا سنتر ؟
حتماً درج شود از چه کشور هایی قادر به دادن ای پی هستید
قوانین بطور شفاف درج شود.
شدیداً تقاضا میشود از دادن پیشنهاد هایی که هیچ ارتباطی به درخواست ندارد خودداری کنید.
OmidX
March 23rd, 2014, 00:18
برای یک سرور با این مشخصات (مخصوصا پورت یک گیگ اختصاصی) چقدر میخواید هزینه کنید ؟
از ovh کانادا میتونم بهتون سرور بدم ، از آمریکا و کانادا هم میتونم بهتون بدم ...
Lopez
March 23rd, 2014, 00:23
برای یک سرور با این مشخصات (مخصوصا پورت یک گیگ اختصاصی) چقدر میخواید هزینه کنید ؟
از ovh کانادا میتونم بهتون سرور بدم ، از آمریکا و کانادا هم میتونم بهتون بدم ...
اولویت بیشتر با تعداد آی پی هستش تا جایی که من میدونم ovh در کشور های مختلفی نمایندگی داره. اگه بتونید چند ای پی از چند کشور ارائه بدید خیلی عالیه!
در کل محل سرور چندان مهم نیست.
majidisaloo1
March 23rd, 2014, 01:27
روی آی پی ها و کشور ها حساب زیادی باز نکنید چون با گرفتن howis به راحتی قابل تشخیص است
SainaServer
March 23rd, 2014, 01:34
دوستِ عزیز تا جایی که بنده در جریان هستم سرور های جدید هیچ کدوم آیپی از کشور های مختلف ندارد یعنی قوانین جدید در رایپ هستش
برای تغییر لوکیشن آیپی باید مدارک به رایپ ارسال شود تا لوک رو تغییر بدهند( مثلا شرکت در آمریکا )
قبلا اینجوری بودن که اگه پیدا کنید از سری های قدیمیِ سرور ها هستن که فکر نکنم کیفیت خیلی مناسبی داشته باشند
اگر از فرانسه با پینگ خیلی خیلی عالی خواستید در خدمت هستیم .
Lopez
March 23rd, 2014, 11:01
روی آی پی ها و کشور ها حساب زیادی باز نکنید چون با گرفتن howis به راحتی قابل تشخیص است
بله دقیقاً این مورد هستش تنها برای تغییر دادن ip میخوام. (درحد رسمیت گوگل)
دوستِ عزیز تا جایی که بنده در جریان هستم سرور های جدید هیچ کدوم آیپی از کشور های مختلف ندارد یعنی قوانین جدید در رایپ هستش
برای تغییر لوکیشن آیپی باید مدارک به رایپ ارسال شود تا لوک رو تغییر بدهند( مثلا شرکت در آمریکا )
قبلا اینجوری بودن که اگه پیدا کنید از سری های قدیمیِ سرور ها هستن که فکر نکنم کیفیت خیلی مناسبی داشته باشند
اگر از فرانسه با پینگ خیلی خیلی عالی خواستید در خدمت هستیم .
یعنی پس عملاً گرفتن چندین ای پی از کشور های گوناگون با یک سرور از یک لوکیشن خاص دیگه وجود خارجی نداره ؟
websazha
March 23rd, 2014, 12:33
بله دیگه عملا این وجود نداره بلکه مدارک فرستادن که مشکل هست هر کشوری و....
اما می تونید از سرور های خود دیتاسنتر تهیه کنید
VPS OVH : Votre serveur virtuel privé dans le Cloud - OVH (http://www.ovh.com/fr/vps/)