PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای خرید سرور اختصاصی

NaWeed.ab
March 22nd, 2014, 20:32
قصد خرید یه سرور اختصاصی برای هاست دانلود دارم و می‌خوام برای دانلود فیلم و سریال ازش استفاده کنم

با چند نفر صحبت کردم بهم پیشنهاد دیتاسنتر هتزنر دادن و خودم هم یه کم گشتم سرورهای رداستیشن هم مناسب بودن

فقط می‌خوام بدونم که مشکلی بعداً پیش نمیاد به خاطر کپی رایت و غیره که سرور رو ازمون بگیرن یا نه

دوستام که سرور از هتزنر دارن که از این لحاظ مشکلی نداره ولی با خیلی از ispها مشکل دارن و اکثر کاربراشون ناراضی هستن

حالا بین این دوتا دیتاسنتر موندم که کدوم رو انتخاب کنم، اگه دوستان راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم

i-whost
March 22nd, 2014, 20:42
مسئله کپی رایت در هر دو دیتاسنتری که ذکر کردید وجود دارد و در صورت گزارش باید مشکل مرتفع کنید

NaWeed.ab
March 22nd, 2014, 20:45
مسئله کپی رایت در هر دو دیتاسنتری که ذکر کردید وجود دارد و در صورت گزارش باید مشکل مرتفع کنید

با ادمین چندتا از سایت‌های دانلود فیلم و سریال که صحبت می‌کردم تا بحال با هتزنر به مشکلی برنخوردن

حالا بین این دو دیتاسنتر از لحاظ هزینه‌ای و ارائه‌ی پشتیبانی کدوم رو پیشنهاد میدین

pudge
March 22nd, 2014, 20:47
redstation کیفیت پورتش عالی هست

i-whost
March 22nd, 2014, 21:15
گزینه ها مناسب تری هم وجود دارد بستگی به میزان بودجه شما و فضا مورد نیازتان دارد

zartosht
March 22nd, 2014, 22:12
درود بر شما ، عیدتان مبارک ،

همانطور که دوستان گفتند میزان هزینه ، نوع و قدرت سرور ، و دیگر نیاز های خود را به صورت کامل ذکر کنید ،

تاپیک های مشابه هم زیاد است داخل انجمن ، دیتاسترهای ovh نیز پیشنهاد میشوند .

NaWeed.ab
March 22nd, 2014, 22:46
چون می‌خوام هاست دانلود باشه بیشتر هاردش برام اهمیت داره(با آرشیو حداقل 8 ترابایت می‌خوام شروع کنم و به مرور زمان به آرشیوش اضافه می‌کنم) و اینکه زیر بار فشار دانلود کاربرها کم نیاره

برای اجاره‌ی ماهانه تا 350 هزار تومن برام مناسبه و هرچقدر هزینه‌های ستاپ و کانفیگ پایینتر باشه که خب بهتره

asafnak
March 22nd, 2014, 22:49
با سلام
هتزنر به دلیل پینگ مناسب به ایران و قیمت های مناسب پیشنهاد میشود
در صورت نیاز به آفر در بخش درخواست سرور تاپیک بزنید تا آفر به شما ارائه شود
پیروز باشید

i-whost
March 22nd, 2014, 22:57
چون می‌خوام هاست دانلود باشه بیشتر هاردش برام اهمیت داره(با آرشیو حداقل 8 ترابایت می‌خوام شروع کنم و به مرور زمان به آرشیوش اضافه می‌کنم) و اینکه زیر بار فشار دانلود کاربرها کم نیاره

برای اجاره‌ی ماهانه تا 350 هزار تومن برام مناسبه و هرچقدر هزینه‌های ستاپ و کانفیگ پایینتر باشه که خب بهتره

بهتر هست در قسمت درخواست سرور اختصاصی (http://www.webhostingtalk.ir/f12/) درخواستی برای افر بزنید

Leasweb گزینه مناسبی برای شما هست

در مورد redstation و hetzner میتوانید یکبار قوانین خدمات دهیشان را مطالعه کنید

arc1o0
March 22nd, 2014, 23:21
سلام

اگر برای آرشیو و دانلود می خواهید سرور اختصاصی با آپلینک 200 هم کار شما رو راه می اندازد

اما خیر، اگر برای دانلود حرفه ای می خواید ، حتما باید پورت 1 گیگ اختصاصی با گارانتی 1 گیگ داشته باشید.

Mr.Te0
March 22nd, 2014, 23:54
بستگی به بودجه ای که شما میتونید تهیه کنید دستتون در انتخاب دیتا سنتر هم بیشتر است.
پیرو گفته همکاران مشکل کپی رایت در اکثر دیتا سنتر ها وجود دارد و در صورتی که گزارشی صورت بگیرید باید پاسخگو باشید.
سرور ها هتزنر با توجه به قسمت ها سرور های خوبی هستند و با توجه به هزینه ای که میپردازید میتونید سرویس های خوبی دریافت کنید .
سرور های رداستیشن به نظر بنده اگر توانایی تامین بوجه دارید از هر لحلظ مناسب هستند - هم از لحاظ کیفیت هارد و هم از نظر اپتایم و کیفیت و پایداری پورت.