توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل مشکل لاک شدن ای پی در هتزنر
ms96
March 22nd, 2014, 11:43
سلام دوستان
متاسفانه یه سرور هتزنر از هزارنویس خریدم که متاسفانه ساپورتشون رفته تعطیلات دور دور کنه دو روزه سایت و بساط منو گذاشته تو /////
بگذریم
مشکل اینجاست که واسه سرور ابیوز اومده به ما یک فروردین اطلاع دادند هنوز 24 ساعت نشده ای پی بسته شده. حالا این اقا هم نیست پیگیری کنه . من چطور میتونم پیگیری کنم که آی پی از لاک در بیاد؟
مرسی از کمکهاتون
sarv-it
March 22nd, 2014, 11:51
سلام
شما نمیتونید باید به پنل اصلی دسترسی داشته باشید
ابیوزتون مربوط به چی بود ؟
mehrshad.ho
March 22nd, 2014, 12:00
به خود هتزنر ایمیل بدید و بگید سرور در پنل شخص دیگری است و در دسترس نیستند بهتون وقت میدن که بررسی و رفع کنید (بسته به نوع ابیوز هم دارد)
ms96
March 22nd, 2014, 12:02
فایل کپی رایت بوده همین.
ایمیل هتزنر باید بدم چیه؟
یک پنل ریبوت هم به من دادن ولی توش تیکت نمیبینم
mehrshad.ho
March 22nd, 2014, 12:09
فایل کپی رایت بوده همین.
ایمیل هتزنر باید بدم چیه؟
یک پنل ریبوت هم به من دادن ولی توش تیکت نمیبینم
بهشون ایمیل بدید
در سایتشون موجود است
company_hosting
March 22nd, 2014, 12:19
سلام دوستان
متاسفانه یه سرور هتزنر از هزارنویس خریدم که متاسفانه ساپورتشون رفته تعطیلات دور دور کنه دو روزه سایت و بساط منو گذاشته تو /////
بگذریم
مشکل اینجاست که واسه سرور ابیوز اومده به ما یک فروردین اطلاع دادند هنوز 24 ساعت نشده ای پی بسته شده. حالا این اقا هم نیست پیگیری کنه . من چطور میتونم پیگیری کنم که آی پی از لاک در بیاد؟
مرسی از کمکهاتون
سلام
به این جا ایمیل بزنید
abuse@hetzner.de
ms96
March 22nd, 2014, 12:25
ممنون از همه
فرستادم . معمولا چقدر طول میکشه جواب بدن؟
راحت انلاک میکنن یا باید فرم و تشکیلات پر کنم؟
ms96
March 22nd, 2014, 12:50
Hello
Definitely not.
First of all you are not our customer.
Secondly we unblock IPs only *after* the issue has been resolved, we do not unblock abusive content.
Ticket closed.
:|
mhiizadi
March 22nd, 2014, 12:53
Hello
Definitely not.
Secondly we unblock IPs only *after* the issue has been resolved, we do not unblock abusive content.
Ticket closed.
:|
والا کاری از دست شما بر نمیاد :)
ms96
March 22nd, 2014, 12:58
یعنی من الان باید وایستم تا این هاستینگ بی مسئولیت کی حال میکنه انلاین بشه جواب ما رو بده؟ تلفنشم خاموش کرده :| فقط بلده بیاد تو تاپیک ها بگه 0 تا صد با هزارنویس باشید. انگار تبلیغات شتاب ماشین رو داره میکنه :|
hamid.soltani92
March 22nd, 2014, 13:14
کاری به موضوع تاپیک و ... ندارم.
جمله آخرتون واقعا عالی بود!:دی
iNicz.Com
March 22nd, 2014, 14:12
سلام دوستان
بگذریم
مرسی از کمکهاتون
نگران نباش . ایپی رو پ . خ کن واسم باز کنم واست
تو یاهم هم یغام بدید بهتر میشه حل کرد
البته چون شنبه هستش ممکنه 2 شنبه باز کنند ولی باز امتحان میکنیم
meysam021
March 22nd, 2014, 14:17
هتزنر جز ارسال درخواست پشتیبانی از پنل رو رسیدگی نمیکنه عزیز مگه الکیه بیان رسیدگی کنن مشئولیت داره ، شاید صاحب پنل دوست داشته سرور مسدود شه اصلا خودش بهشون گفته یا خودش بسته. اینا بیان روشن کنن صاحب پنل بیاد بگه چرا روشن کردیداین کارو نمیکنن.
کار هاستینگ بنظر من باید همیشه 1 نفر باشه برای این موارد.
ms96
March 22nd, 2014, 14:20
نگران نباش . ایپی رو پ . خ کن واسم باز کنم واست
تو یاهم هم یغام بدید بهتر میشه حل کرد
البته چون شنبه هستش ممکنه 2 شنبه باز کنند ولی باز امتحان میکنیم
پ.خ شد
هتزنر جز ارسال درخواست پشتیبانی از پنل رو رسیدگی نمیکنه عزیز مگه الکیه بیان رسیدگی کنن مشئولیت داره ، شاید صاحب پنل دوست داشته سرور مسدود شه اصلا خودش بهشون گفته یا خودش بسته. اینا بیان روشن کنن صاحب پنل بیاد بگه چرا روشن کردیداین کارو نمیکنن.
کار هاستینگ بنظر من باید همیشه 1 نفر باشه برای این موارد.
خب داداش من. اگه هاستینگ بی مسئولیتت بنده انلاین بود. من هیچوقت سرم درد نمیکرد بیام اینجا منت کسیو بکشم . ولی بهش حتی اس ام اس هم میزنم دیشب جواب داد تا دید خرابکاری کرده دیگه جواب نداد. تیکت هامم اصلا جواب نمیده.حالا شوما بگو من باید برم بمیرم؟
meysam021
March 22nd, 2014, 14:25
پ.خ شد
خب داداش من. اگه هاستینگ بی مسئولیتت بنده انلاین بود. من هیچوقت سرم درد نمیکرد بیام اینجا منت کسیو بکشم . ولی بهش حتی اس ام اس هم میزنم دیشب جواب داد تا دید خرابکاری کرده دیگه جواب نداد. تیکت هامم اصلا جواب نمیده.حالا شوما بگو من باید برم بمیرم؟نه عزیزم بنده حقو کامل به شما میدم کسی که میاد سراغ کار هستینگ باید با دردسراشم کنار بیاد ، تفریح نکردناشم باید کنار بیاد ، به شما پنل ریست سرور هم نداده؟؟ اگر داده شاید بشه کاری کردن البته شاید که بعید میدونم درضمن امروز توی دیتاسنتر هتزنر بشه هم پر نمیزنه عزیز چه برسه پشتیبان
meysam021
March 22nd, 2014, 14:30
درضمن عزیز اگر هم رسیدگی کنن یه فرم به شما میدم پی دی اف ، شما باید برید ، اطلاعات دقیق پنل اصلی رو توش وارد کنید ، که شما ندارید 2 دلیل ابیوس اومدن ؟ چرا ابیوس اومده اصلا ، چطوری رفعش کردی ، برای اینکه آینده ابیوس نیاد چیکار میکنید رو هم ازتون میخواد ، بعدش این پی دی افو پیرینت میکنید ، زیرشو امضا میکنید با تاریخ بدش اسکن میکنید براشون میفرستید.
پس به این نتیجه میرسیم از فکرش بیاید بیرون چون امکانش نیست
iNicz.Com
March 22nd, 2014, 14:31
بادتون باشه هیچ چیز تجربه نمیشه
ما هم ترفند هایی داریم . سعی داریم مشکل دوستمون حل بشه دم عیدی. ما رو دعا کنه .
صبر کنید پیگیر هستم
meysam021
March 22nd, 2014, 14:33
Hello
Definitely not.
Ticket closed.
:|نوشته اولا برادر من شما مشتری ما نیستی برو به صاحب پنل بگو بیادش بینم.
دوما برای باز کردن آی پی بعدا بیاید رسیدگی کنید چون الان ما نیستیم اینو فکر کنم نگهبان براتون فرستاده :d
بعدشم تیکت بسته شد با احترام نگهبان دیتاسنتر بزرگ هتزنر :d
mhiizadi
March 22nd, 2014, 14:58
نوشته اولا برادر من شما مشتری ما نیستی برو به صاحب پنل بگو بیادش بینم.
دوما برای باز کردن آی پی بعدا بیاید رسیدگی کنید چون الان ما نیستیم اینو فکر کنم نگهبان براتون فرستاده :d
بعدشم تیکت بسته شد با احترام نگهبان دیتاسنتر بزرگ هتزنر :d
چقدر انگلیسی تون داغونه :|
دوما: ما آی پی رو باز میکنیم بعد از اینکه مشکل حل گردید؛ ما باز نمیکنیم محتواهایی که ابیوز دارند...
نگهبانو از کجاتون در اووردید خدا میدونه
meysam021
March 22nd, 2014, 15:18
دوما: ما آی پی رو باز میکنیم بعد از اینکه مشکل حل گردید؛ ما باز نمیکنیم محتواهایی که ابیوز دارند...
نگهبانو از کجاتون در اووردید خدا میدونهعزیزم شوخی کردم ، نگهبانو دوما استاد باز نمیکنن آی پی رو 1 عمره با هتزنر کار میکنیم پنل اصلی هم دستت باشه فکسم بزنی بازم آخرش یه خورده گیر میدن البته این گیر دادناشونم خوبه چون باعث میشه درست ورتا رو ببندی که دردسر نکشی من یکی از کار هتزنر خوشم میاد
iNicz.Com
March 22nd, 2014, 15:41
درخواست و فرم انلاک براشون برای ایپی مورد نظر ارسال کردم . امیدوارم بازش کنند واستون
عید همه هم مبارک
ms96
March 22nd, 2014, 16:00
درخواست و فرم انلاک براشون برای ایپی مورد نظر ارسال کردم . امیدوارم بازش کنند واستون
عید همه هم مبارک
ممنون از لطفتون
پاسخ زیبای پشتیبان محترم هاستینگ تیونینگ هزارنویس
به متونی که فینگلیش باشد ترتیب اثر داده نخواهد شد.
لطفا فارسی تایپ نمایید.
یعنی دو روز الان مشکل اینه دیگه :دی واقعا حال آدم به هم میخوره از این همه شتاب 0 تا 100 :|
ms96
March 22nd, 2014, 16:03
نگهبانو از کجاتون در اووردید خدا میدونه
داداش دفتر امریکاتم کسی زنگ بزنه به این شکل تفسیر و ترجمه میشه :دی خعیلی باحالی به قران (لایک)
hamid.soltani92
March 22nd, 2014, 16:04
ببخشید من پابرهنه میپرم وسط.این شرکت که n تا شماره تلفن برای تماس قطار کرده و گویا n نفر هم کارمند داره که n/2 شون اینجا فعالیت دارند!هیچکدوم از این انبوه افراد پاسخگوی شما نیستن واقعا؟
ms96
March 22nd, 2014, 16:08
ببخشید من پابرهنه میپرم وسط.این شرکت که n تا شماره تلفن برای تماس قطار کرده و گویا n نفر هم کارمند داره که n/2 شون اینجا فعالیت دارند!هیچکدوم از این انبوه افراد پاسخگوی شما نیستن واقعا؟
تلفن دفتر که هیچ....
موبایل هم که هیچ....
اس ام اس زدم دلیور نشد. بعد یه چند ساعتی دلیور شد. البته دیشب ایشون پاسخ اس ام اس دادن ولی تا دیدن خرابکاری خودشونه دیگه هیچ جوابی به من ندادن. نیاز باشه اسکرین شات میگیرم. البته احتمال داره شتابشون زیاد بوده منو رد کردن. تو سرعت بالا هم نمیتونن تیکت فینگلیش بخونن سختشونه به همین خاطر کلا ما رو به چپشون دایورت کردن اونم به صورت *21*
pudge
March 22nd, 2014, 16:08
درود بر شما
من خودم همیشه سعی کردم دنبال شرکتا نرم شما هم نرید
hamid.soltani92
March 22nd, 2014, 16:16
درود بر شما
سلام.
تو بعضی موارد موافقم باهاتون.ثبت شرکت کاری نداره که!توی ۱ ماه میشه شرکت ثبت کرد.وقتی هم قراردادی نباشه،به سادگی میشه زیر همه چیز زد...
---
دوست عزیز استارتر،شما هم ناراحت نباش.بالاخره پیداشون میشه.حالا دیر و زود داره،سوخت و سوز نداره.
ms96
March 22nd, 2014, 16:16
درود بر شما
کجا بریم :دی مشکل اینه :دی اینا که به اصطلاح شرکت بودن معلوم نیس کجا غیبشون زده. الان یادم افتاد ایشون که میگفتن فینگلیش جواب نمیدن . اس ام اس هاشون همش فینگلیش بود به من :دی
iNicz.Com
March 22nd, 2014, 16:32
Ok, the IP has been unblocked.
عزیزم الان میتونی استفاده کنی
ms96
March 22nd, 2014, 16:43
داداش دستت طلا
خدا پدر مادرتو بیامرزه. خیلی آقایی :x
hamid.soltani92
March 22nd, 2014, 16:49
مرده و قولش!!دم شما گرم مشتی.خیلی حال کردم.
iNicz.Com
March 22nd, 2014, 16:52
خواهش میکنم . فقط خواستم دم عیدی نمونند. چون میموند فردا اصلا باز نمیکردن میرفت تا پس فردا .
فقط حتما مشکل رو حل کرده باشین . چون من بهشون گفتم مورد abuse برطرف شده . :59:
ms96
March 22nd, 2014, 17:24
خواهش میکنم . فقط خواستم دم عیدی نمونند. چون میموند فردا اصلا باز نمیکردن میرفت تا پس فردا .
فقط حتما مشکل رو حل کرده باشین . چون من بهشون گفتم مورد abuse برطرف شده . :59: