PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چط.ر میتونم بفهمم کسی داره ddos میکنه یا نه؟

Iran Tech
March 22nd, 2014, 00:21
سلام
داخل vsphere چطور میتونم بفمهمم کدوم یکی از vps ها داره DDOS میشه؟

i-whost
March 22nd, 2014, 00:23
پاکت ها در مانیتور vmware میتوانید مشاهده کنید

Iran Tech
March 22nd, 2014, 00:23
من سرور رور از iDrac ریست میدم و بعدش وارد vsphere میشم
در کمتر ار ۱۰ دقیقه بازم دسترسیم از vsphere قطع میشه.
مجبور میشم ریست بدم
مشکل از کجا میتونه باشه؟

i-whost
March 22nd, 2014, 00:26
در کمتر از 10 دقیقه میتوانید پاکت ها چک کنید یا تنظیمات ماشین ها مجازی برروی خاموش قرار بدهید.

از دیتاسنتر هم میتوانید میزان استفاده از پورت استعلام کنید

Iran Tech
March 22nd, 2014, 00:51
در کمتر از 10 دقیقه میتوانید پاکت ها چک کنید یا تنظیمات ماشین ها مجازی برروی خاموش قرار بدهید.

از دیتاسنتر هم میتوانید میزان استفاده از پورت استعلام کنید

پاکت ها رو از کدوم قسمت vsphere میتونم چک کنم؟

i-whost
March 22nd, 2014, 00:58
پاکت ها رو از کدوم قسمت vsphere میتونم چک کنم؟
performance

مانیتور سرویس بر روی شبکه سفارشی کنید و پاکت ها که از هر سرور ارسال می شود یا دریافت می شود مجزا مشاهده کنید

سعی کنید از کانفیگ بهتری برای اتصال مجازی ساز ها استفاده کنید تا با ایجاد مشکل در یکی از سرور ها vm شما از دسترس خارج نشود

Iran Tech
March 22nd, 2014, 01:27
performance

مانیتور سرویس بر روی شبکه سفارشی کنید و پاکت ها که از هر سرور ارسال می شود یا دریافت می شود مجزا مشاهده کنید

سعی کنید از کانفیگ بهتری برای اتصال مجازی ساز ها استفاده کنید تا با ایجاد مشکل در یکی از سرور ها vm شما از دسترس خارج نشود

والا منم به طور معمولی مثه همه مجازی سازی میکنم، این سرور بیشتر واسه استفاده های شخصی هست.
دقیقا نمیدونم به چه شکلی باید مجازی سازی کنم که مشکلات اینجوری پیش نیاد برام..

Mr.Te0
March 22nd, 2014, 23:59
والا منم به طور معمولی مثه همه مجازی سازی میکنم، این سرور بیشتر واسه استفاده های شخصی هست.
دقیقا نمیدونم به چه شکلی باید مجازی سازی کنم که مشکلات اینجوری پیش نیاد برام..

راه های مختلفی برای جلوگیری از حملات است ولی هیچ یک 100% و قطعی نیستند.

pc-narmak
March 23rd, 2014, 00:03
این حملاتی که بیشتر ما بهش برخورد میکنیم حملات داس هست که همزمان از یک ای پی چند کانکشن ایجاد میشه ولی در حملات دیداس یه جورایی بازدید کننده واقعی هستش تنها راه مقابله 100 درصدی باهاش سرورهای پرقدرت و پهنای باند پرقدرت هست مثل گوگل-فیس بوک و...