PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور میتونم یک دامنه به چند هاست به صورت ساب وصل کنم

sor
March 21st, 2014, 03:45
با سلام و خسته نباشید | دقیقا نمیدونم درست پست رو زدم یا نه اخه انجمنی در مورد مشکل پیدا نکردم | اگه مناسب نبود این جا منتقل کنید.

دوستان من میخوام یه دامنه رو به چند هاست به صورت ساب وصل کنم البته بصورت اتومایک
البته نه برای خود میخوام سرویس هاست رایگان راه بندازم میخوام ببینم چطور میشه یه کاربر وقتی هاست رو سفارش میده یه دامنه به صورت ساب دریافت کنه و وصل باشه به هاستش میشه کمک کنبد؟

1TB.IR
March 21st, 2014, 03:55
سلام
قصد دارید هاست رایگان ارائه کنیم با دامنه هاستینگتون ؟
درگذشته بنده از این اسکریپت استفاده میکردم ،
به WHMCS وصل میشه و به کاربرانتون هاست رایگان cPanel با آدرس Subdomain شما میده.
اما ظاهر قشنگی نداره این اسکریپت ؛ ولی اگر هدفدار میخواید هاست رایگان ارائه کنید میتونید خودتون روی ظاهرش کار کنید.
اسکریپت هاستینگ / فضای رایگان CPANEL | پرشین اسکریپت-پایگاه تخصصی اسکریپت (http://www.persianscript.ir/1388/01/31/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D9%81%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-cpanel/)

sor
March 21st, 2014, 04:02
سلام ممنون از راهنماییتون
میخوام هاست رایگان با یه دامنه جدا از هاستینگ ارایه بدم دامنه رو ثبت کردمه ولی هنوز نمیدونم باید چیکار کنم برای راه اندازیش
ممنون هم از راهنماییتون

منظورتون از ظاهرش جی بود؟

1TB.IR
March 21st, 2014, 04:09
سلام ممنون از راهنماییتون
میخوام هاست رایگان با یه دامنه جدا از هاستینگ ارایه بدم دامنه رو ثبت کردمه ولی هنوز نمیدونم باید چیکار کنم برای راه اندازیش
ممنون هم از راهنماییتون

منظورتون از ظاهرش جی بود؟
اگر از امنیت سرورتون مطمئن هستید اقدام به ارائه هاست رایگان کنید.
فرض بر این بذارید ، هکری اسکریپت مخربی قصد داره روی هاست رایگان شما اجرا کنه ، چه مشکلی بوجود خواهد آمد؟!

sor
March 21st, 2014, 04:25
اگر از امنیت سرورتون مطمئن هستید اقدام به ارائه هاست رایگان کنید.
فرض بر این بذارید ، هکری اسکریپت مخربی قصد داره روی هاست رایگان شما اجرا کنه ، چه مشکلی بوجود خواهد آمد؟!
فاجعه پیش میاد امنیتش بالاست
بنظر شما این سرویس خوبه ارایه بدم یا نه ؟ برای مدت کوتاه

1TB.IR
March 21st, 2014, 04:28
فاجعه پیش میاد امنیتش بالاست
بنظر شما این سرویس خوبه ارایه بدم یا نه ؟ برای مدت کوتاه
اگر کاربری با سرویس رایگان بیاد ، با سرویس رایگان دیگه هم میره.

sor
March 21st, 2014, 04:39
اگر کاربری با سرویس رایگان بیاد ، با سرویس رایگان دیگه هم میره.

درسته خودم داشتم به همین فکر میکردم.میخوام یه خدمات رایگانی راه بندازم ولی نمیدونم کدوم خوبه و بهتره .میخوام سال جدید یه تقییری ایجاد کنیم.نظری ندارین شماb-)