PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به نویسنده برای سایت آندروید

MDl
March 21st, 2014, 02:37
سلام

فرا رسیدن سال جدید رو به همه ی دوستان تبریک میگم .

برای یک سایت آندروید دنبال نویسنده کاربلد هستم و لازمه کمی از فتوشاپ سرش بشه ، نحوه درست ارسال مطلب رو بلد باشه و از همه مهمتر خودش با آندروید کار کرده باشه و بدونه داستان از چه قراره . باقی موارد و مشکلات رو با توضیحاتی که بهش میدم برطرف میشه.

فعلاً نیازی نیست خودش برنامه / بازی و... رو دانلود و آپلود کنه ! لینک ها رو مثلاً تو یه فایل text به من میده و من کارش رو انجام میدم بعد لینک آپلود شده رو میدم !

کاری که باید انجام بده چنتا عکس از مارکت گوگل ذخیره میکنه ، ریسایز و رو هاست دانلود آپلود میکنه ، توضیحات کامل هم تو مارکت گوگل هست و میتونه تا حدّی رو که متوجه میشه و برنامه رو به کاربر میفهمونه به فارسی بنویسه ! (اگه با آندروید کار کرده باشه)

از همه مهم تر :
- اطلاعاتی در مورد آندروید و برنامه هاش داشته باشه
- داشتن روحیه تیمی
- پولش رو دریافت میکنه اما آدمی نباشه که برای پول هر کاری کنه !
- روزی 2 تا 3 پست اختصاصی ارسال کنه

موارد بالا اوکی باشه باقی چیزا رو خودم بهش میگم چیکار کنه . دوستان قیمت مدنظر خودشون رو برای هر مطلب پ.خ کنن .

دوستانی که فکر میکنن میتونن و این توانایی رو دارن در کنارشون بودن باعث افتخار ماست :53:

mahdi271
March 21st, 2014, 10:51
پ.خ شد

xaep
March 21st, 2014, 11:45
منظورتون از پست اختصاصی چیه؟

برای هر پست چقدر میدید؟

MDl
March 22nd, 2014, 02:35
پ.خ شد

تشکر ، جواب دادم

منظورتون از پست اختصاصی چیه؟

برای هر پست چقدر میدید؟

ببینید شما اگه از برنامه های آندرویدی اطلاعی دارید میدونید که چندین میلیون برنامه برای این سیستم عامل وجود داره که خیلی هاش هم رایگانه و منظورم از برنامه های اختصاصی اینه که از مارکت گوگل برداشته بشه نه اینکه از یه سایت ایرانی فقط برنامه رو دانلود کنیم و بعد بخواییم توضیحات رو تغییر بدیم ! معرفی برنامه و بازی هایی که تو سایت های ایرانی معرفی نشده باشه.

قیمت رو گفتم اول خودتون پیشنهاد بدید!

MDl
March 24th, 2014, 02:38
همچنان منتظریم ....

b3eda
March 26th, 2014, 14:06
سلام.قیمت هر پست و شرایط رو ارسال کنید

Hostline
March 26th, 2014, 16:36
لطفا شرایط رو برای بنده هم ارسال کنید

metanet
March 29th, 2014, 00:21
هر پست کاملا حرفه ای و اختصاصی 2000 تومان + دانلود آپلود سابقه همکاری با سایت های معروف دانلود اندروید و نرم افزار

up-it
March 29th, 2014, 00:39
ای دیم اد کن
pashe2020

MDl
March 29th, 2014, 13:01
سلام دوباره

در حال صحبت با چند نفر هستم و اگر به نتیجه نرسید بهتون خبر میدم.

موفق باشید