PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با رمز عبور cpanel و ssh

shishak_mang
March 20th, 2014, 14:02
سلام دوستان

یه سرور اختصاصی داریم روش cpanel هست ، رمز ورود root رو از طریق پنل whm تغییر دادیم اما بعد با رمز جدید دیگه نتونستیم به cpanel و ssh وارد بشیم و میگه رمز وروذ اشتباه هست.
از طریق kernel / vmlinuz پسورد کاربر روت رو تغییر دادیم اما باز هم نه ssh و نه cpanel باز نمیشن.

واقعا گیج شدم ؛ کسی میتونه کمک کنه ؟

shishak_mang
March 20th, 2014, 18:29
آپ....
دوستان کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟
خیلی مهمه که زودتر بتونم حلش کنم

hamid.soltani92
March 20th, 2014, 19:22
الان دسترسیتون به سرور چطور هست؟
میتونید مستقیما وارد ترمینال بشید؟(مثل سرویس kvm یا همچین چیزی)

BlueStation
March 20th, 2014, 19:32
باسلام

میتونم براتون رمز رو بازیابی کنیم.

با ما در ارتباط باشید.

Yas-Host
March 20th, 2014, 19:33
آیا دسترسی به کنسول دارید؟

به راحتی میتوان از بخش rescue mode پسورد روت رو بازیابی یا تغییر داد...!

در صورت نیاز اطلاعات را ارسال فرمایید.

BlueStation
March 20th, 2014, 19:44
اگر دسترسی به کنسول (VM) دارید میتونید از اموزش زیر استفاده کنید :

هک نمودن پسورد root در CentOS (http://blog.iranhost.com/10804/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF-root-%D8%AF%D8%B1-centos/)

اگر هم مشکلی داشتید بگید تا راهنماییتون کنم.

safeith
March 20th, 2014, 19:54
سرورتان در کدام دیتا سنتر قرار دارد ؟ اعلام کنید تا راهنمایی شوید به هر حال هر دیتا سنتری یک سرویس rescue دارد که می توانید از طریق آن پسورد سرورتان را تغییر دهند

InterServer.ir
March 20th, 2014, 21:16
زبان کیبورد رو فارسی کنید و پسورد رو وارد کنید یا اگر پسورد رو با کپی وارد کردید یک فاصله قبل پسورد بگذارین و اگر نشد بعدش فاصله بگذارید پسورد رو با Caps Lock فعال هم تست کنید اگر نشد طبق آموزش باز یابی کنید

shishak_mang
March 21st, 2014, 16:56
ممنون از تمام دوستان
همونطور که در پست اول گفته بودم ، من پسورد روت رو عوض کرده بودم اما این پسورد برای cpanel و ssh کار نمیکرد و فقط وقتی با kvm بوت میشد پسورد کار میکرد.
آخرش دیتاسنتر (هتزنر) یک لینک داد برای نحوه عوض کردن پسورد که من تو ویکی هتزنر پیدا نکرده بودمش.
طبق توضیحات لینک عمل کردم و به این شکل پسورد رو تغییر دادم و پسورد در همه جا درست شد. در زیر اون لینک رو قرار میدم تا دوستان هم ببینن و مشکل مشابه داشتند بتونن مشکل رو حل کنند :
Hetzner Rescue-System/en – Hetzner DokuWiki (http://wiki.hetzner.de/index.php/Hetzner_Rescue-System/en#I_forgot_my_root_password._What_do_I_do_now.3F)

باز هم از همه دوستان ممنونم