ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : wp-admin در وردپرس

9000001
March 19th, 2014, 23:51
سلام من روی wp-admin رمز گذاشتم ولی دیگه بالا نمیاد اصلا ....ولی رمز رو که برمیداری بالا میاد نمیدونم چرا به جای اینکه درخواست رمز کنه کلا دیگه بالا نمیاد ولی رو پوشه های دیگه رمز گذاشتم همشون کارمیکنه و هنگام وصل شدن رمز می خواد ولی wp -admim که رمز گزاری میکنی دیگه بالا نمیاد

من اصلا نمیخوام نام هیچ کدوم از پوشه های وردپرسم رو تغییر بدم فقط میخوام روی wp-admin رمز بزارم

xaep
March 20th, 2014, 00:06
به پشتیبانی هاستتون بگید درست کنند.

esh
March 20th, 2014, 07:19
روی دامین اصلی یا ساب دامین؟ فایل htaccess روی پوشه اصلی نیز قرار دارد؟

mohamad1377
March 22nd, 2014, 14:45
سلام من روی wp-admin رمز گذاشتم ولی دیگه بالا نمیاد اصلا ....ولی رمز رو که برمیداری بالا میاد نمیدونم چرا به جای اینکه درخواست رمز کنه کلا دیگه بالا نمیاد ولی رو پوشه های دیگه رمز گذاشتم همشون کارمیکنه و هنگام وصل شدن رمز می خواد ولی wp -admim که رمز گزاری میکنی دیگه بالا نمیاد

من اصلا نمیخوام نام هیچ کدوم از پوشه های وردپرسم رو تغییر بدم فقط میخوام روی wp-admin رمز بزارم

مشکل از htaccess هست به پشتیبانی هاستینگ خود اطلاع دهید براتون حلش میکنه

azarnet
March 22nd, 2014, 23:52
معمولا سرورهایی که با آپاچی کانفیگ میشن این مشکلات رو دارن
باید از هاستینگی سرویس بگیرید که از لایت اسپید استفاده میکنن

M-Sadeghi
March 22nd, 2014, 23:59
شما از موقعی که اینجا ثبت نام کردید وردپرس رو مورد آزمایش قرار دادید یعنی سایتی زدید که اصلا خودتونم نمی دونید برای چی زدید!

اخه برادر من دانلودها روی این پوشه ها رمز نمیزاره شما می خوای بزاری

mhiizadi
March 23rd, 2014, 00:22

دقیقا میشه بگید که وقتی میگید بالا نمیاد ؛ یعنی اصلا بالا نمیاد یا ارور خاصی میده ؟ 404 ؟

شما از موقعی که اینجا ثبت نام کردید وردپرس رو مورد آزمایش قرار دادید یعنی سایتی زدید که اصلا خودتونم نمی دونید برای چی زدید!

اخه برادر من دانلودها روی این پوشه ها رمز نمیزاره شما می خوای بزاری

همه میزارن :)

gigabyte2052
April 7th, 2014, 23:39
فایل httacess ro barresi konid

کد های زیر رو درش قرار بدید
AuthName "Member"
AuthType Basic
AuthUserFile "\.htpasswd"
require valid-user

سپس یک فایل .htpasswd ایجاد کنید یوزر پس رو به این شکل درش قرار بدید

Admin:pw

پسورد باید بصورت Hash شده باشه
تو گوگل سرچ کنید Httapsswd password Genrator

esh
April 8th, 2014, 05:34
پسورد باید بصورت Hash شده باشه
تو گوگل سرچ کنید Httapsswd password Genrator
از لینک مقابل می توانید استفاده کنید: htpasswd (http://tools.jtan.ir/htpasswd.php)

mparsa
April 13th, 2014, 10:18
سلام
شما باید یه سری تنضیمات توی فایل htaccess انجام بدید تا اجرا کنه
اگه تونستم براتون پیدا میکنم و ارسال میکنم.