ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت روی سرور مجازی

666regab
March 19th, 2014, 13:23
با عرض سلام و خسته نباشید و تبریک سال نو .
بنده یه سوالی داشتم که ممنون می شم پاسخ بگیرم .
فرض کنید بنده یه سرور مجازی داریم ( هم ویندوزی و هم لینوکسی ) می خوام رویه اون مثلا سایت بازی یا سایت جامعه مجازی یا از این سایتهای دانلود/آپلود و ... ( مثلا سایت تراوین یا سایت دانلود موزیک یا شیرترانیکس ) راه اندازی کنم .
اسکریپتی که می خوام نصب کنم یه سری نیازمندی ها داره مثلا php , mysqlo , ... .
ادامه کار به چه شکل است ؟
یعنی دیگه نیازی به نصب کنترل پنل ندارم که و فقط همین نیازمندی ها رو باید نصب کنم . ؟
و اینکه بعد از تامین این نیازمندی ها چه کاری باید بکنم که وقتی ادرس رو می زنن سایت بنده بیاد .
اگه با مثال باشه که عالیه :

aligoli
March 19th, 2014, 13:40
با عرض سلام و خسته نباشید و تبریک سال نو .
بنده یه سوالی داشتم که ممنون می شم پاسخ بگیرم .
فرض کنید بنده یه سرور مجازی داریم ( هم ویندوزی و هم لینوکسی ) می خوام رویه اون مثلا سایت بازی یا سایت جامعه مجازی یا از این سایتهای دانلود/آپلود و ... ( مثلا سایت تراوین یا سایت دانلود موزیک یا شیرترانیکس ) راه اندازی کنم .
اسکریپتی که می خوام نصب کنم یه سری نیازمندی ها داره مثلا php , mysqlo , ... .
ادامه کار به چه شکل است ؟
یعنی دیگه نیازی به نصب کنترل پنل ندارم که و فقط همین نیازمندی ها رو باید نصب کنم . ؟
و اینکه بعد از تامین این نیازمندی ها چه کاری باید بکنم که وقتی ادرس رو می زنن سایت بنده بیاد .
اگه با مثال باشه که عالیه :

امکان ندارد یک سرور مجازی هم ویندوز باشد هم لینوکس، که البته در توضیحات شما چنین عنوان شد " فرض کنید بنده یه سرور مجازی داریم ( هم ویندوزی و هم لینوکسی ) می خوام "
شما ابتدا مشخص نمایید سرور ویندوز / لینوکس خواهد بود سپس توضیحات مربوطه نسبت به هر یک را درج نماییم. اما برای مقدمه :

اما به طور کلی کنترل پنل برای سهولت کار با سرور نصب می شود که همراه با خود تمامی سرویس های لازم جهت بالا بودن سایت را خواهد داشت.
بدون کنترل پنل روی سرورهای لینوکس می توانید سایت راه اندازی نمایید اما اطلاعات بسیار بالایی می خواد زیرا فقط در یک محیط SSH خواهید بود.
در ویندوز هم می توانید با استفاده از خود iis و امکانات گنجانده شده داخل ویندوز سایت بالا آورید اما جدای از آن با استفاده از wamp و ... هم می توان سایت خودتان را بالا آورید.

اما دقت فرمایید ویندوز هیچوقت قدرت بالاتری نسبت به لینوکس نخواهد داشت.

2040
March 19th, 2014, 13:50
سلام
ادامه کار طولانی چون وقتی پنل ندارید همه کار باید دستی انجام بدید .
راحت تر این که یه هاست با پنل داشته باشید تا دامنه رو به VPS متصل کنید ولی بدون هاست هم میشه و مشکلی نداره باکمک dns .
آموزش با هاست داخل انجمن هست .

برای php سرویس لینوکسی دردسر خیلی کمتری داره تا ویندوز و با ویندوز هم میشه همه کار هارو کرد
مثلا
برای ویندوز ساده ترین راه نصب XAMPP که خودش php/mYSQL داره راه سخت تر تنظیم iis که راه اصلی و باید اطلاعات داشته باشید
برای لینوکس هم آپاچی
آموزشی که می خواید خیلی گسترده هست و فکر نمی کنم کسی حاظر بشه وقت بزاره خودتون باید جستجو کنید و آموزش ها رو از منابع مختلف جمع کنید .

............
اما دقت فرمایید ویندوز هیچوقت قدرت بالاتری نسبت به لینوکس نخواهد داشت.
سلام
هیچ وقت کلمه مناسبی نیست چون هر کدوم کارای خودشون دارن و اصلا قابل مقایسه نیستند سرور ویندوزی هم با کانفیگ درست میتونه با سرور لینوکسی رقابت کنه
در کل نظرتون محترم ولی 100% درست نیست

dr.host
March 19th, 2014, 14:12
بهتر هست اول بدی یکی برات کانفیگ بکنه اینطوری توش میمونی. لینوکس هم خیلی امن نیست که بعضی دوستان میگن

aminexe
March 19th, 2014, 14:45
درود

برای بالا آوردن سایت رو سرور مجازی لینوکس نیاز به نصب کنترل پنل سی پنل ، دایرکت ادمین ، کلکسو هستید ؛ که اگر ماهر در این زمینه باشید خیلی بهتر از سرور مجازی ویندوز می باشد .

برای سرور مجازی ویندوز هم اگر ساییتون با ASP.Net باشه خیلی راحت با نصب IIS می توانید سایت خودتون رو بالا بیاورید .

و اگر نیاز به Apache , My SQL , PhpMyAdmin دارید همانطور که دوستمون اشاره کردن XAMPP نصب کنید یا از Wamp استفاده کنید که خودشون دارای این 3 تا گزینه هستند و کار را آسان تر می کنند .

برای دامین هم شما لازم هست یک دامین خریداری کنید و از قسمت کنترل پنل دامین آی پی وی پی اس رو تنظیم کنید یا دامین رو ، روی یک هاست ست کنید و از قسمت Add Recorde Zone آی پی رو تنظیم کنید .

سال نو مبارک ، موفق باشید .

666regab
March 19th, 2014, 14:47
ممنون از پاسخهاتون . منظور از ویندوزی و لینوکسی می خواستم مطلبم رو برای هر دو مورد تکمیل کنم .
با توجه به مطالب و علاقه خودم فک کنم بهتره دنباله لینوکس بریم .
فرض کنید که سرور مذکور لینوکس دبیان یا سنت اوس باشه .
وقتی یک سایت بازی یا شبکه اجتماعی رویه یک سرور قرار می گیره روند کانفیگ اون به چه شکل است . یعنی طرف می یاد ابتدا رو سرور لینوکس می ریزه. بعد یک کنترل پنل نصب می کنه . بعد اسکریپت اون بازی یا شبکه اجتماعی رو می ریزه رو اون ؟
چون اغلب اطلاعات مدیریت اون اسکریپت رو می دن و همچنین خوده کنترل پنل ها هم هزینه بر است . ( لایسنس )
پس در نهایت فرض کنید من یک سرور لینوکس خام دارم و می خوام روش شبکه اجتماعی یا بازی راه اندازی کنم روند کار چیه ؟

پیوست: مراحل نصب و راه اندازی رو نمی خوام تو خوده مراحلش موندم .
درک صحیحی از بالا اوردن یک سایت رو یه سرور ندارم .(گنگه --- اطلاعاتم کمه )
وقتی ما رو لوکال و در ادرس تایپ می کنیم localhost/joomla مثلا ، رو این چیکار می کنن که تشخیص می ده .

aminexe
March 19th, 2014, 15:00
روند کار به این شکل هست :

1 - نصب لینوکس و کانفیگ آن
2 - نصب کنترل پنل
3 - کانفیگ های مورد نظر بنا بر اسکریپت استفاده شده
4 - تنظیم کردن دامین
5 - آپلود اسکریپت و نصب آن

و در نهایت هم با زدن example.com سایت شما در مرورگر بالا میاد .

متوجه نوشته آخر شما نشدم !

(
وقتی ما رو لوکال و در ادرس تایپ می کنیم localhost/joomla مثلا ، رو این چیکار می کنن که تشخیص می ده)

مفهومتون رو واضح تر بگید .

اگر جایی چیزی رو اشتباه گفتم ، اصلاح کنید .

666regab
March 19th, 2014, 15:24
منظورم همون ست کردن دامنه رو سرور بود

aminexe
March 19th, 2014, 15:58
برای ست کردن دامین در پست اولم توضیح دادم .

برای تشخیص دامین هم وقتی شما آی پی رو ، روی دامین ست می کنید و با زدن اسم دامین در آدرس بار مرورگر ، مرورگر دامین رو به آی پی تبدیل میکنه و شما رو ارجاع میده به سایت مورد نظر که روی آی پی شما ست شده است ؛ که اگر همان اول دقت کنید در مرورگر وقتی آدرس مورد نظر رو میزنید در پایین سمت چپ آی پی نمایش داده میشود .

مثلا اگر آی پی 216.239.32.20 رو در مرورگر وارد کنید به موتور جستجو گوگل میروی؛ . در اصل دامین ها برای خلاصه کردن و ساده کردن آی پی ها استفاده میشود .

چندان اطلاعاتی بود که داشتم ؛ بازم از بقیه دوستان سوال کنید و سرچی در گوگل کنید .

666regab
March 19th, 2014, 16:52
منظورم اینکه وقتی دامنه رو می زنم چطوری تشخیص داده می شه که باید فلان فایل ایندکس بالا بیاد و ارائه بشه .

aminexe
March 19th, 2014, 22:53
برای تشخیص ایندکس ، یک ایندکس منیجر وجود دارد که شما براش تعریف میکنی که مثلا وقتی Google (http://www.google.com) رو زدی ، توی پوشه google.com برای ایندکسش فقط index.php یا index.html رو به عنوان پیشفرض بالا بیاد .

یا index های دیگر یا تعریف میکنی که وقتی آدرس سایت رو زدی Support.html رو اول بالا بیاره ایندکس بالا نیاد ؛ این به یک صورت هست و روش دوم هم که بصورت برنامه نویسی تحت وب انجام میشه به زبان های PHP و دیگر زبان های مختلف ...

ولی بیشترین کاربرد را همین ایندکس منیجر دارد .

اگر جایی رو اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنید .