توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در حذف صفحه ثبت دامین
Black-hG.Org
March 17th, 2014, 22:03
سلام خسته نباشید من یک مشکل بر خوردم من از whmc برای خدمات فایروال و غیره دارم استفاده میکنم اما در هنگاه خرید محصول صفحه ثبت دامین میاد من می خواستم این صفجه نباشه و مستقم انتقال داده بشه به قسمت اطلاعات خریداری شده مانند سایت های زیر :
من این دو نمینونه رو دیدم فکر کنم یک الگو خاص داشته باشه برای اینکه ثبت دامین نیاد ممنون میشم راهنمایی کنید
Mr.Te0
March 18th, 2014, 01:21
در قسمتی که محصول جدید اضافه میکنید یک گزینه است مبنی بر اینکه برای این سرویس دامنه ضروری شود یا خیر که باید تیک مربوطه را بردارید مانند عکس زیر:
19370
Black-hG.Org
March 18th, 2014, 11:01
خیلی لطف کردید مشکل من حل شد اما یک مشکل جدید دارم من فرمت پول رو به شکلی که در اموزش whmc گفته شده انتخاب کردم اما در قسمت مبلغ محصول مبلغ 1,764,000 رو به شکل : 1 تومان دو ساله نشون میده نمی دونم مشکل چیه ممنون میشم کمک کنید
Mr.Te0
March 19th, 2014, 02:03
خیلی لطف کردید مشکل من حل شد اما یک مشکل جدید دارم من فرمت پول رو به شکلی که در اموزش whmc گفته شده انتخاب کردم اما در قسمت مبلغ محصول مبلغ 1,764,000 رو به شکل : 1 تومان دو ساله نشون میده نمی دونم مشکل چیه ممنون میشم کمک کنید
مطمئنن در تنظیمات نرخ ارز اشتباه کردید.
مایل بودید دسترسی بدید بررسی کنم.