توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین کانفیگ برای my.cnf
Number14
March 17th, 2014, 14:19
سلام
سرور دایرکت ادمین با مشخصات زیر داریم:
E3-1230 v2 16gig ram 2TB Hdd
لطفا یک پیشنهاد مطلوب بدید برای my.cnf
Mysqltuner تست کردم لود سرور رفت بالا توی مراحل وسطی گیر کرد و جلو تر نرفت مجبور شدم قطعش کنم..
ممنون
Number14
March 17th, 2014, 18:03
بیا بالا
bigsinoos
March 17th, 2014, 21:31
کانفیگ my.cnf رو فقط بر پایه منابع نمیشه انجام داد.... سایتت چیه؟ تعداد درخواست های میانگین چقدره؟با چه سیستمی پیاده شده؟
Number14
March 18th, 2014, 01:43
هاستینگ هست دوست عزیز و همه چی روش نصبه
ali2k
March 18th, 2014, 11:41
دسترسی به ssh بدید براتون بررسی کنم
entezar
March 18th, 2014, 11:53
سلام
با توجه به اینکه گفتین اکثر موارد یه سرویس هاستینگ روش فعال هستش
تنظیم زیر میتونه مطلوب باشه
سلام
با توجه به اینکه گفتین اکثر موارد یه سرویس هاستینگ روش فعال هستش
تنظیم زیر میتونه مطلوب باشه
:-|:-o:-o:-o:-o:-o
entezar
March 18th, 2014, 12:13
چیزی شده؟
ali2k
March 18th, 2014, 12:21
چیزی شده؟
بله ، تنظیماتی که فرستادید بجز این دو خط
innodb_file_per_table=1
open_files_limit=27888
باقی تنظیمات محلی آدرس دهی mysql هستند که برای هر سروری مختص به خودش هست به عبارت ساده تر محل نصب و اجرا دیتابیس و فایل ها هستند و هیچ تاثیری در بهینه سازی یا عملکرد سرور شخص دیگری ندارند و اگر ادرس ها روی سرور شخص دیگری فرق بکند باعث از کار افتادن mysql می شود.
از طرف دیگر چون تعداد زیادی پارامتر داخل این تنظیمات ذکر نشده پس mysql از مقادیر default استفاده خواهد کرد که باز مشکل ساز خواهند بود.
entezar
March 18th, 2014, 12:36
خوب اول که محل نصب مشخصه و به صورت دیفالت معلومه کجا نصب میشه. مگر اینکه طرف خودش بخواد محل نصب رو عوض بکنه.که به نظر من با عوض شدن محل نصب بعدا مشکلاتی به وجود میاره.
دوم سرور برا هاستینگه یعنی اشتراکیه پس عموما باید دیفالت ها رو رعایت کرد دیگه اگه بخواد زیاد سفت و سخت گرفته بشه هرنوع اسکریپتی رو که نمیشه روش بارگزاری کرد. بعدم رو سرور ایشون هنوز چیزی وجود نداره پس برای راه اندازی به نظرم تنظیمی که گفتم میتونه مطلوب باشه. قرار نیست که این تنظیم همیشگی باشه.ب بسم الله هستش. باز شما اوستاین. ما شاگردتون.
Number14
March 18th, 2014, 12:38
طبق جستجو هایی که کردم این موارد برای سرورم مناسب بود:
key_buffer_size = 256M
max_allowed_packet = 100M
table_open_cache = 256
sort_buffer_size = 4M
read_buffer_size = 4M
read_rnd_buffer_size = 4M
myisam_sort_buffer_size = 64M
thread_cache_size = 16
query_cache_size= 512M
# Try number of CPU's*2 for thread_concurrency
thread_concurrency = 8
الان مثه برق صفحات لود میشن
با تشکر از همگی
compiler
March 18th, 2014, 16:38
جز در موارد خیلی خاص ، مقداردهی به
query_cache_size بیشتر از ۱۲۸ مگابایت اشتباهه دوست عزیز
برای یک سرور با ۲ گیگابایت رم حد اکثر میزان توصیه شده برای query_cache_size فقط ۱۶ مگابایت هست و حد اکثر میزان توصیه شده هم ۱۲۸ مگابایت هست . بر چه معیار و اساسی ۵۱۲ مگابایت بهش اختصاص دادید
کانفیگ معنیش کپی کردن مقدار های غلط از سایت های دیگه نیست . بهتره اول مطالعه کنید و معنا و شکل عملکر تک تک این پارمتر ها رو درک کنید و بعد بر اساس نیازتون مقدار دهی کنید
موفق باشید
Number14
March 18th, 2014, 17:42
جز در موارد خیلی خاص ، مقداردهی به
query_cache_size بیشتر از ۱۲۸ مگابایت اشتباهه دوست عزیز
برای یک سرور با ۲ گیگابایت رم حد اکثر میزان توصیه شده برای query_cache_size فقط ۱۶ مگابایت هست و حد اکثر میزان توصیه شده هم ۱۲۸ مگابایت هست . بر چه معیار و اساسی ۵۱۲ مگابایت بهش اختصاص دادید
کانفیگ معنیش کپی کردن مقدار های غلط از سایت های دیگه نیست . بهتره اول مطالعه کنید و معنا و شکل عملکر تک تک این پارمتر ها رو درک کنید و بعد بر اساس نیازتون مقدار دهی کنید
موفق باشید
سپاس از اینکه در بحث شرکت کردید
در فروم wht.com یک بنده خدایی با همین مشخصات mysql tunner را اجرا کرده بود و چنین پیشنهادی را بهش داده بود
لطفا برای بنده توضیح دهید چرا نباید این مقدار بیش از 128 مگ باشد
با سپاس فراوان
zartosht
March 19th, 2014, 12:34
سلام
سرور دایرکت ادمین با مشخصات زیر داریم:
E3-1230 v2 16gig ram 2TB Hdd
لطفا یک پیشنهاد مطلوب بدید برای my.cnf
Mysqltuner تست کردم لود سرور رفت بالا توی مراحل وسطی گیر کرد و جلو تر نرفت مجبور شدم قطعش کنم..
ممنون
از لینک زیر استفاده نمایید :)
آموزش نصب و استفاده از اسکریپت MySQL Tuner - ایران سرور (http://blog.iranserver.com/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-mysql-tuner/)