توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست معرفی هاست برای انتقال بک آپ سایت
agp
March 17th, 2014, 13:32
سلام
دنبال یه هاست سی پنل رایگان میگردم تا بک سایتم رو بهش انتقال بدم....یه هاست سی پنل داشتم که پهنای باندش تموم شد و پشتیبانیش خوب جواب نمیده برای افزایش پهنای باند. حجم بک آپ سایت تقریبا یک گیگ ...
kaviranhost
March 18th, 2014, 10:01
با سلام
اگر سایت پر بازدید دارید میتونید از هاست اسپانسری ما استفاده کنید
لینک در امضا
با تشکر
lived
March 18th, 2014, 10:40
به سایت زیر سر بزنید
www.x10hosting.com
agp
March 18th, 2014, 11:46
ممنون از دوستان
اگر از هاست های رایگانی که پشیبانی فارسی هم دارند نام ببرید ممنون میشم. فقط جز هاست های فصلی نباشه!
agp
March 18th, 2014, 11:51
به سایت زیر سر بزنید
www.x10hosting.com (http://www.x10hosting.com)
این هاستی که شما معرفی کردی مثل اینکه ایرانی پسند نیست! کاربرای ایرانی رو قبول نمیکنه! >>>>> We are not currently accepting new users from your country (Iran, Islamic Republic of).
لطفا هاست هایی رو معرفی کنید که اینطور مشکلات نداشته باشند. اگر پشتیبانی فارسی داشته باشند که عالی میشه. فقط هاست فصلی نباشه
entezar
March 18th, 2014, 12:07
دوست عزیزم وقتی اسم رایگان میاد باید به اینم توجه بکنیم که هرچی مفته به قول پسر دایی ما کفته یعنی همون کوفته :d
انتظار زیادی نباید ازش داشته باشین مثلا پشتیبانی خوبی نداره یا داون تایمش زیاده یا امنیت نداره بکاب نداره و مواردی مشابه
سرویس رایگانه دیگه و مقاصد راه اندازی اون هم مشخص.
اگه سایتتون تو مرحله ای قرار گرفته که از نظر بازدید و صرفه اقتصادی رو به رشد هست براتون بهترین گزینه تو این موقعیت انتخاب یه هاستینگ مناسب هستش. هاستینگی که به قول دوستان فصلی نباشه و روزمه خوبی رو تو شرایط بحرانی ثبت و ضبط کرده تو خاطر مشترکینش.
یه موردی رو هم خارج از مسئله بگم که اینم در نظر داشته باشین بکاب گیری وظیفه مدیر سایت هستش و اگر شرکتی اومده و رایگان داره این کار رو انجام میده فقط بخاطر گزینه ای به عنوان جذب مشتری بهش نگاه میکنه یا هدیه. والله که دوستانی که این کاره هستن میدونن گهگاه هزینه راه اندازی یه سرور خوب برا بکاب به مراتب بیشتر از سرور هاستینگ در میاد. به همین خاطره که شرکتای خارجی کمتر پیدا شده که مثل شرکتای داخلی سرویس بکاب رایگان رو داشته باشند. از طرفی شرکتی که این سرویس رو ارائه میکنه زمان ثابت کردش که به مواقع ضرورت اکثر بکابها به دلیل خوکار گرفته شدن یا انتقال ناقص به دلایل فنی فرضا کرش دیتابیس در زمان بکاب گرفتن یا افزایش مصرف پردازنده و رم در زمان انتقال بکاب به سرور ثانویه منجر به این شده که بکاب ها ناقص باشند و زمانی که کاربر اون شرکت نیاز اساسی به بکاب داشته بکاب غیر قابل استفاده باشه. و این باعث شده که یک چرخه درگیری بین کاربر و شرکت سالها ادامه داشته باشه و ضرر آخر رو معمولا شرکتها کردند چون مشتریانشون خیلی راحت آبروشون رو بردند. قطعا مشتری حق داره و همیشه حق با مشتری هستش ولی چون جامعه اطلاعاتی ما از قوانین کم هستش نمیدونیم بکاب وظیفه شرکتها نیست بلکه یه اشانتیون میتونه باشه
agp
March 18th, 2014, 12:19
دوست عزیزم وقتی اسم رایگان میاد باید به اینم توجه بکنیم که هرچی مفته به قول پسر دایی ما کفته یعنی همون کوفته :d
انتظار زیادی نباید ازش داشته باشین مثلا پشتیبانی خوبی نداره یا داون تایمش زیاده یا امنیت نداره بکاب نداره و مواردی مشابه
سرویس رایگانه دیگه و مقاصد راه اندازی اون هم مشخص.
اگه سایتتون تو مرحله ای قرار گرفته که از نظر بازدید و صرفه اقتصادی رو به رشد هست براتون بهترین گزینه تو این موقعیت انتخاب یه هاستینگ مناسب هستش. هاستینگی که به قول دوستان فصلی نباشه و روزمه خوبی رو تو شرایط بحرانی ثبت و ضبط کرده تو خاطر مشترکینش.
یه موردی رو هم خارج از مسئله بگم که اینم در نظر داشته باشین بکاب گیری وظیفه مدیر سایت هستش و اگر شرکتی اومده و رایگان داره این کار رو انجام میده فقط بخاطر گزینه ای به عنوان جذب مشتری بهش نگاه میکنه یا هدیه. والله که دوستانی که این کاره هستن میدونن گهگاه هزینه راه اندازی یه سرور خوب برا بکاب به مراتب بیشتر از سرور هاستینگ در میاد. به همین خاطره که شرکتای خارجی کمتر پیدا شده که مثل شرکتای داخلی سرویس بکاب رایگان رو داشته باشند. از طرفی شرکتی که این سرویس رو ارائه میکنه زمان ثابت کردش که به مواقع ضرورت اکثر بکابها به دلیل خوکار گرفته شدن یا انتقال ناقص به دلایل فنی فرضا کرش دیتابیس در زمان بکاب گرفتن یا افزایش مصرف پردازنده و رم در زمان انتقال بکاب به سرور ثانویه منجر به این شده که بکاب ها ناقص باشند و زمانی که کاربر اون شرکت نیاز اساسی به بکاب داشته بکاب غیر قابل استفاده باشه. و این باعث شده که یک چرخه درگیری بین کاربر و شرکت سالها ادامه داشته باشه و ضرر آخر رو معمولا شرکتها کردند چون مشتریانشون خیلی راحت آبروشون رو بردند. قطعا مشتری حق داره و همیشه حق با مشتری هستش ولی چون جامعه اطلاعاتی ما از قوانین کم هستش نمیدونیم بکاب وظیفه شرکتها نیست بلکه یه اشانتیون میتونه باشه
من هم چون سایتم یک بار با این مشکل روبرو شد...دنبال هاست میگردم. مقصر هم من بودم و هم شرکت! من چون بک آپ نگرفته بودم و شرکت چون امنیت سرورش در حدی بود که باعث شد سرور هک بشه و تمامی سایت های موجود در اون سرور از بین رفتند!!!
منم با پسر دایی شما موافقم =d> ممنون از راهنمایی شما
یکی از مشکلات من پهنای باند هاستی هست که میخوام بک آپ رو بهش انتقال بدم! زود تموم میشه! اگر هاست پولی رضایت بخش برای این امر سراغ دارین بگین...
نظر خودم آبتین هاست هست.. شما چی دوستان؟
entezar
March 18th, 2014, 12:23
در مورد امنیت نمیشه گفت که همیشه صد درصدی هستش. سایتای معروف و شرکتای بزرگ هم بهشون بارها نفوذ شده.
مهم اینه که لااقل یه بکاب باشه که بعد خرابکاری بشه مجدد سایتو راه انداخت.
entezar
March 18th, 2014, 12:42
من خودم از 86 از یه شرکتی سرویس میگیرم راضیم.خداروشکر
قبلا چند باری اسمشون رو گفتم تو انجمن . برخی دوستان ناراحت شدن که چرا اسم بردین و تبلیغ دیگران میکنین. :d