ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل Vps ویندوز

alimb67
March 16th, 2014, 18:26
با سلام
من 1 مشکل با سرور هام دار 1 نفر پیدا شده میاد هر سروری که می خواد ریست میده و اگر کسی میدونه چه طور میشه جلوی این کارو گرفت لطفا راهنمایی کنید

وقتی هم سرور بالا میاد این ارور میده 19345

bigsinoos
March 16th, 2014, 18:30
در ویندوز سرور وقتی به صورت Force سیستم رو شات دان میکنی این اروربالا میاد و چیز مهمی نیست.( اگر سیستمتون Raid نباشه ممکنه مشکل ساز بشه).

در مورد شخصی که سرور ها رو ریست میده شما احتمالا پنل ریبوت رو whmcs نصب کردی و هک شدی...

کرمان هاست
March 16th, 2014, 18:41
این اررووووور که مال ویندوز هست یعنی ویندوزت مجبور شده که بخواد ریست شه
و نشون نمیده که هک شده باشین صد درصد ها

alimb67
March 16th, 2014, 18:56
اخه این .شخصی که من میگیم سرور هر شرکتی که باشه می تونه ریست بده و هر کدوم رو که ریست میده بالا میاد این ارور میده

Edwin
March 16th, 2014, 20:18
اخه این .شخصی که من میگیم سرور هر شرکتی که باشه می تونه ریست بده و هر کدوم رو که ریست میده بالا میاد این ارور میده

فایروال سرورتون روشن هست ؟

alimb67
March 16th, 2014, 20:39
فایروال سرور on هم بوده باز این شخص این کارو میکنه

bigsinoos
March 16th, 2014, 20:46
پنل های ریبوت vmware کاملا غیر استاندارد کد نویسی شده همچنین با پسور root به vmware وصل میشه... هکر می تونه مدیریت کل سرور رو به دست بگیره...
پیشنهاد آخر یا از یک متخصص امنیتی مشاوره بگیرید یا پنل ریبوت رو حذف کنید پسورد روت هم عوض کنید...

farsitools
March 25th, 2014, 01:24
براي همچين مشكلي ابتدا بايد خيلي چيزها مشخص بشه

نوع مجازي سازي شما چي و چه نسخه اي است؟
پنل ربوت و .. چي به مشتريان مي دهيد؟
چه نوع سرور هايي بيشتر اين گونه ريست ميشن (ويندوز لينوكسيا ...)؟
مديريت شما بر سرور با چه روش هايي است؟ دسترسي نرم افزاري ديگري نصب كرده ايد؟ چي؟
آيا به روز رساني هاي لازم را انجام مي دهيد؟
آيا همه پسوردهاي خود را مطمئن تغيير داده ايد؟
مورد خاصي است كه بايد بدانيم؟

dr.host
March 25th, 2014, 11:23
در ویندوز سرور وقتی به صورت Force سیستم رو شات دان میکنی این اروربالا میاد و چیز مهمی نیست.( اگر سیستمتون Raid نباشه ممکنه مشکل ساز بشه).

در مورد شخصی که سرور ها رو ریست میده شما احتمالا پنل ریبوت رو whmcs نصب کردی و هک شدی...

درسته