ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامنه شبیه به دامنه دیگر

persianboy
May 13th, 2010, 20:17
سلام
قانونی وجود داره که جلوی ثبت دامنه های شبیه به دامنه شرکت یا شخص دیگری رو بگیره؟

سلام عیلکم و رحمت الله
May 13th, 2010, 20:29
با اجازه صاحب تاپبک یک سوال هم من بکنم

اگه تو اسپ یک دامنه اسم سایت های معروف باشه مثلا yahooHost.com آیا مشکلی به وجود می یاد ؟
با فرض اینکه تو .name با مشخصات جعلی ثبت بشه

سلام عیلکم و رحمت الله
May 14th, 2010, 00:20
یه همچین دامینی مشکل براش پیش می یاد yahooHost.com
خواهشن اگه تجربه ای دارید بگید

persianboy
May 14th, 2010, 09:36
ممنونم به خاطر این همه جواب

Nikan
May 14th, 2010, 09:43
سلام

روشی برای جلوگیری از این موضوع در دامنه های بین اللملی وجود ندارد و در مورد آی ار شما می توانید با فیزیک نظری تماس بگیرید بله این امکان هست

سلام عیلکم و رحمت الله
May 14th, 2010, 14:30
تو این تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f59/%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-directi-10851/

حاج محمد eng پور !! توضیح کامل عنایت کردند :103:

به گفته ایشون مشکلی نیست .

1eng.ir
May 14th, 2010, 14:54
سلام
قانونی وجود داره که جلوی ثبت دامنه های شبیه به دامنه شرکت یا شخص دیگری رو بگیره؟

http://www.webhostingtalk.ir/f59/%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-directi-10851/index2.html#post106174

خیر، هیچ مشکلی پیش نمیاد. مخصوصاً تو ایران ...
مثلاً شما دامین Google رو با یه پسوندی غیر از IR داری، 100% گوگل ازت میگیره. ولی اگه Google.ir رو داشته باشی، تا زمانی که سایت موتور جستجو بالا نیووردی نمیتونن ازت بگیرن (چون ایرانی هستی) ولی اگه موتور جستجو باش بیاری بالا، چه ایرانی باشی چه افغانی ازت میگیرن

persianboy
July 14th, 2010, 22:17
سلام
می خوام یه سایت ثبت دومین بزنم یه دامنه مناسب دات نت پیدا کردم پسوند دات کام این دامنه ثبت شده. اگر با این دامنه دات نت سایت رو راه بندازم ممکنه با شرکتی که دات کام رو داره به مشکل بخورم؟

M-Soltani.ir
July 14th, 2010, 22:26
سلام
می خوام یه سایت ثبت دومین بزنم یه دامنه مناسب دات نت پیدا کردم پسوند دات کام این دامنه ثبت شده. اگر با این دامنه دات نت سایت رو راه بندازم ممکنه با شرکتی که دات کام رو داره به مشکل بخورم؟

موضوع ها یکی هستند؟
بله ممکنه

persianboy
July 14th, 2010, 22:33
موضوع ها یکی هستند؟
بله ممکنه
با توجه به نام دامنه احتمالا موضوع اون هم ثبت دامنه است الان که زده در دست ساخت.
نمی دونم شاید کار درستی هم نباشه ولی دامنه قشنگیه

Doublex
July 14th, 2010, 22:45
با توجه به نام دامنه احتمالا موضوع اون هم ثبت دامنه است الان که زده در دست ساخت.
نمی دونم شاید کار درستی هم نباشه ولی دامنه قشنگیه

لطفا اسم دامنتون رو پ.خ کن تا ببینم شرکت طرف روبرو کیه ...یه فکری برات می کنم

saeidj
July 14th, 2010, 23:21
بستگي به شركتش داره اگه يه چيز جهاني مثل گوگله كه بي خيال شو(چون اينا ثبت جهاني شدند و قوانين بين الملل به نفعشونه) ولي اگه نه پبت كن غميت نباشه.
براي مثال ehost.ir
ehost.com هم داره با همين موضوع فعاليت ميكنه و درد سري براي ehost.ir نبوده

SabaData
July 15th, 2010, 12:15
سلام

روشی برای جلوگیری از این موضوع در دامنه های بین اللملی وجود ندارد و در مورد آی ار شما می توانید با فیزیک نظری تماس بگیرید بله این امکان هست

میشه در مورد این مسئله کمی بیستر توضیح بدین؟
من همیشه می خواستم پسوند های مختلف دامینمون رو ثبت کنم ولی از بس پشت گوش انداختم بلاخره یکی دیگه ثبتش کرد: sabadata.ir
میشه راهنماییم کنید که چطوری جلوی فعالیتش رو بگیرم؟

M-Soltani.ir
July 15th, 2010, 12:25
من همیشه می خواستم پسوند های مختلف دامینمون رو ثبت کنم ولی از بس پشت گوش انداختم بلاخره یکی دیگه ثبتش کرد: sabadata.ir

شرکت شما ثبت شده؟
اولا ببین ادونیس نوله ، ریپورت بده محسن داوری حالشو بگیره :d
بعد هم اگر شرکت باشی میتونی به سختی جلوشو بگیری

persiansoft
July 15th, 2010, 12:30

دوست عزيز الان ديگر براي شما هيچ راهي وجود ندارد .
خود فيزيك نظري تنها دامنه هايي كه تشابه اسمي با يك برند را دارند تنها با دريافت تعهد كتبي از درخواست كننده ثبت مي نمايد . و در آن تعهد نامه فرد درخواست دهنده متعهد مي شود در صورت بروز مشكل مسئول خود فرد مي باشد .
كه البته در صورتي هم كه فردي با تعهد دامنه را ثبت كند اگر صاحب آن برند درخواست بازپسگيري دامنه را داشته باشد بايد از راه قانوني شكايت نموده و حكم قاضي را تحويل فيزيك نظري دهد تا دامنه انتقال يابد .

موفق باشيد .

persianboy
July 15th, 2010, 12:40
سلام

من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم
این دامنه دات کام به نام شخص حقیقی ثبت شده نه حقوقی. الان هم روی سایت زده در دست ساخت و coming soon
به نظر شما اگر دات نت رو ثبت کنم و شروع به کار کنم از نظر قانونی مشکلی پیش میاد؟

SabaData
July 15th, 2010, 13:10
شرکت شما ثبت شده؟
اولا ببین ادونیس نوله ، ریپورت بده محسن داوری حالشو بگیره :d
بعد هم اگر شرکت باشی میتونی به سختی جلوشو بگیری

بله شرکت ثبت شده هستیم!
ادونیسشون هم همونی هست که پی سی ول گذاشت :دی
چطوری میتونم بگیرم آخه؟