PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست x گیگ فضا ماهیانه 5 تومان--- بخرم ؟!

Dr.Oxygen
March 16th, 2014, 14:41
درود خدمت تمام همکاران و دوستان عزیز .

گاه گاهی شده فروش هاست ، نمایندگی و یا سرور با قیمت فوق العاده ارزان و غیر عادی مشاهده کردید.

بعنوان مثال :

نمایندگی هاست نامحدود ماهیانه 10.000 تومان ..
نمایندگی مستر نامحدود ماهیانه 25.000 تومان ..
نمایندگی آلفا نامحدود ماهیانه 45.000 تومان ..
نمایندگی هاست دانلود نامحدود ماهیانه 35.000 تومان ..:-|

و یا سرور مجازی ...

4 گیگ رم ماهیانه 20.000 تومان .. :-|
2 گیگ رم ماهیانه 10.000 تومان ..
1 گیگ رم ماهیانه 5.000 تومان ..

شاید بارها و بارها از این نمونه قیمت ها مشاهده کرده باشد ...

اما قبل از خرید هرگونه محصولی بهتر نیست حساب کنید چطوری قیمت گذاری شده ؟!

تحقیق کنید سرویس دهنده از کجا سرور تهیه کرده .. به سایت دیتاسنتر برید ؛ ببینید سروری که تهیه شده چه قیمتی داره ؟!

آیا واقعا میشه با این قیمت ارز ، هاست و یا نمایندگی و حتی سرور مجازی با این قیمت ارائه بشه ؟!

بهتره از فروشنده اول سوال کنید ...

جوابی که اکثریت بهتون خواهند داد این هست سرور در فلان DC کولو شده هست یا اینکه ما x تا خرید از این DC داشتیم و بهمون تخفیف خورده ... ( البته بماند بعضی فروشنده ها سیاست کاریشون هست و به گفته خودشون دوست دارن پول گرامیشون در جوی آب تمیز بشه :-| )

خب اولین بحث درمورد کولو هست ... خریدار گرامی حداقل قیمت کولو با سخت افزار مناسب حدود 1000 دلار به بالا هست (!) بعد فروشنده گرامی و حتی بنده دلمون برای شما نسوخته عزیز من که بیان سرور خودشون رو به حراج مستقیم که چه عرض کنم در معرض آتش زدن قرار بدن :-|
درمورد تعداد سرور های بالا از DC هم اول ببینید دیتا سنتر نمایندگی ارائه میدهد یا خیر ... سپس چک کنید با اون تعداد خرید امکان این همه پایین آوردن قیمت هست ؟! ( هرچند با قیمت های فعلی اگر 5000 سرور هم از دیتاسنتر خریداری کرده باشند همچین تخفیفی را نخواهند گرفت ... )

چه بلایی بعد از خرید به سر سرویس ما خواهد آمد ؟!

موارد که بسیار زیاد هست اما اینجا چند تایی رو ذکر میکنم ...

لیمیت پورت ( پهنای باند نامحدود )
کسانی که به شما هاست ماهیانه 5 تومان با پهنای باند نامحدود می فروشند توسط mod_bandwidth در آپاچی سرعت کانکت شدن هر اکانت را بر روی کمتر از نیم مگابیت بر ثانیه تنظیم می کنند ، اینگونه شما در 30 روز ماه و 24 ساعت شبانه روز با حداکثر سرعت دانلود کنید 100 گیگ ترافیک مصرف می کنید (بعضی از همکاران که مشاهده شده کمتر از نیم مگابایت قرار می دهند . ) این محدودیت باعث خواهد شد در زمانی که سایت شما به اوج مصرف میرسه با کندی شدید روبرو بشه وباعث ضربه خوردن به رتبه سایت شما در گوگل خواهد شد .

تمدید نکردن سرور ، قطعی ها مکرر ( مستر ؛ آلفا نامحدود )
جدا از اینکه افزونه zamfoo موجب افت شدید امنیت سرور خواهد شد . حساب کنید با این ها چند نمایندگی نامحدود و چند مستر نامحدود میشه داد ... حالا سرور با هارد حداکثر 6 ترا چند تا آلفا میتونه ساپورت کنه به نظرتون ؟! سروری که قیمت خودش حداقل بالای 400 تومان هست + لایسنس سی پنل و به ادعای دوستان لایسنس لایت اسپید می تونه با آلفا 45000 تومانی پابرجا بمونه ؟!
نتیجش هم میشه از بین رفتن دیتا ، قطعی های مکرر و در نتیجه از بین رفتن مشتری های شما و کاربران شما ...

لیمیت بیش از حد منابع مثل رم ؛ پردازنده ( سرور مجازی )
شاید داخل Information / Details سرور شما رم 1 گیگابایت / 2 گیگابایت / فلان مگابایت زده بشه اما دلیل نمیشه Resource اختصاص داده به شما به همون مقدار باشه ؛ گاهی خودم مشاهده کرده فروشنده قدرت پردازنده را روی 500 مگاهرتز لیمیت می کنه که مصرف بالا نره .. با اینکه داخل فرم سفارش یا اطلاعاتی که به کاربر زمان خرید داده شده بیشتر از این ذکر شده !
کندی سرعت سرور / کاهش سرعت هارد سرور اصلی
شاید خیلی از کاربران به این نکته دقت نکرده باشند که سرعت هارد در مجازی سازی فوق العاده روی سرعت و راندمانی که سرور باید داشته باشه تاثیر زیادی داره ! اگر سرویس دهنده ای که رم 1 گیگابایت به شما 5.000 تومان ارائه می کنه ؛ شاید هم رم لیمیت نشده باشه ؛ پردازنده لیمیت نشده باشه ؛ اما روی یک هارد سرور بیش از 20 سرور مجازی هاست می کنه Oversell نیست؟ وقتی روی یک هارد سرور چه SATA چه SAS چه SSD و چه چه چه مقدار زیادی Virtual Machine ساخته بشه ناخودآگاه سرعت سرور پایین میاد و حتی منجر به سوختن هارد و از بین رفتن تمامی اطلاعات میشه :)

و در آخر ، کاربر عزیز ، عزیز من هر بلایی سرتون بیاد تقصیر خودتون هست ولاغیر ... قبل از خرید تحقیق کنید راجب همه چیز ...

باشد که رستگار شوید ...:d

با احترام .

sajjad65
March 16th, 2014, 14:56
بارها از این نوع تاپیک باز شده ولی باز عموما مردم به قیمت نگاه میکنند و جیبشون نه کیفیت سرویس ...

Mihan-Server
March 16th, 2014, 15:02
یک مورد که برای بنده سوال شده این است که چطور با چنتا هارد 4 ترابایتی sata (مثلا حجم زیاد هارد رو بعضیا باعث افتخار میدونن )و با رم +64 گیگ ، سرور مجازی با کیفیت ارائه میکنند دوستان ؟ :دی
فرض کنید 60 - 70 تا سرور مجازی روی این سرور اختصاصی هست !! اون هم با این مدل هارد ها . ! اکثرا هم بدلیل اینکه سود بیشتری داره این مدل سرور ها ، قیمت سرور های مجازی پایین تری هم ارائه میکنند ولی خب کیفیت هارد ... ؟ :)

pc-narmak
March 16th, 2014, 15:38
در دنیای امروز برای همه نوع مشتری همه نوع سرویسی موجود است این مشتری هست که باید ببینه واقعا" از اون سرویس چه نیازیش باید برطرف بشه مثلا" یک شخصی که قراره برای ازمایش و برنامه نویسی یک هاست بخره خوب براش هاست 1000تومانی هم گرونه من که همیشه موقع خرید به نیاز هام نگاه میکنم

downloaddl
March 16th, 2014, 15:55
می دونی شاید بخندی یا مسخره کنی
:دی ولی اول سال نو پیشا پیش تبریک میگم

خوب اینجا وب هاستینگ تاک هست
تمام خریدار ها دنباله ی چیز ارزون می گردن
گرون هم که بدی می گن گرونه و کلی حرفو اینا

ولی در کل بگم من هم ی زمانی از این سایت ها ارزون فروشی داشتم
بعدش فهمیدم چه اشتباهی کردم وقتی با 2 تا حساب دار نشتیم به حساب رسی

اگه ارزون بدیم ماهی 5 ت و ....
آخر برج چی میشه ؟ تو تمدید سرور می مونیم
و جم می کنیم و میریم مثه اولین هاستینگه من
پس بهتر هرکی ارزون داد نگیریم ازش چون اطلاعاتمون می پره

الان من نشتم حساب کردم وقتی خواستم هاستینگ مجددا راه بندازم
با کلی حساب نشتیم به حساب کتاب
گفتیم باید طوری بفروشیم که ماه اول هم هزینه ماه بعد بدست بیاریم هم هزینه این ماه که از جیب گذاشتیم
قیمت واقعی گذاشتم والا از وب هاستینگ تاک هرکی امد گفت گرونه

در کل اینجا وب هاستینگ تاکه و همه دنباله ی چیز ارزون می گردن

pc-narmak
March 16th, 2014, 15:59
کاملا" موافقم ولی خوب هر مشتری همونطور که گفتم یک نیازی داره و فروشنده هم باید کاملا" بررسی کنه و ببینه دنبال جذب چه جور مشتری هست؟ شرکتی؟ معمولی؟ مشتری پر بازدید؟ کم بازدید؟ من تو همین فروم خیلی از فروشنده هارو دیدم هنوز مشخص نیست دنبال چه جور مشتری هستند فقط مثل انسانی که شرطی شده فقط افر میدن و وقتی کسب و کاری بدون حساب و کتاب تاسیس بشه 100 درصد شکست میخوره

می دونی شاید بخندی یا مسخره کنی
:دی ولی اول سال نو پیشا پیش تبریک میگم

خوب اینجا وب هاستینگ تاک هست
تمام خریدار ها دنباله ی چیز ارزون می گردن
گرون هم که بدی می گن گرونه و کلی حرفو اینا

ولی در کل بگم من هم ی زمانی از این سایت ها ارزون فروشی داشتم
بعدش فهمیدم چه اشتباهی کردم وقتی با 2 تا حساب دار نشتیم به حساب رسی

اگه ارزون بدیم ماهی 5 ت و ....
آخر برج چی میشه ؟ تو تمدید سرور می مونیم
و جم می کنیم و میریم مثه اولین هاستینگه من
پس بهتر هرکی ارزون داد نگیریم ازش چون اطلاعاتمون می پره

الان من نشتم حساب کردم وقتی خواستم هاستینگ مجددا راه بندازم
با کلی حساب نشتیم به حساب کتاب
گفتیم باید طوری بفروشیم که ماه اول هم هزینه ماه بعد بدست بیاریم هم هزینه این ماه که از جیب گذاشتیم
قیمت واقعی گذاشتم والا از وب هاستینگ تاک هرکی امد گفت گرونه

در کل اینجا وب هاستینگ تاکه و همه دنباله ی چیز ارزون می گردن

AliFatehi
March 16th, 2014, 16:11
مشتری باید عاقل باشه!

اگر یک درصد برای اطلاعات وبسایتش اهمیت قائل باشه نمیاد گول هاست 1200 تومنی و هاست 800 تومنی رو بخوره!

به نظرم وقتی هاستینگ ها مثل صنفیه طلا فروشان اگه متحد باشن و یک سری رو تحریم کنن دیگه از این هاستینگهای دَرِ پیتی مشاهده نخواهیم کرد

pc-narmak
March 16th, 2014, 16:25
من خودم چندین بار دیدم یک سریها با انگیزه کلاه برداری فقط هاستینگ میزنند مثلا" بدیم یک گیگ سالی 10 ماکه میخوایم دوماه دیگه جمع کنیم بعد با تبلیغات عظیم هم تعداد زیادی مشتری جذب میکنند بعد یه دفعه ای غیب میشن!!!!

مشتری باید عاقل باشه!

اگر یک درصد برای اطلاعات وبسایتش اهمیت قائل باشه نمیاد گول هاست 1200 تومنی و هاست 800 تومنی رو بخوره!

به نظرم وقتی هاستینگ ها مثل صنفیه طلا فروشان اگه متحد باشن و یک سری رو تحریم کنن دیگه از این هاستینگهای دَرِ پیتی مشاهده نخواهیم کرد

MEHDI KARAMI
March 16th, 2014, 18:09
در کل فقط نباید بر روی قیمت زوم کرد ، اصل مسئله فروشنده هستش

bigsinoos
March 16th, 2014, 18:27
هر وبسایتی رو دیدید که یک قالب 20 هزار تومنی Whmcs نصب کرده و با payline و سیستم های مشابه کار میکنه... بعد از 2 ماه جمع میکنه و میره...

Dr.Oxygen
March 16th, 2014, 20:12
در کل فقط نباید بر روی قیمت زوم کرد ، اصل مسئله فروشنده هستش

قیمتی که فروشنده برای محصولات میذاره در واقع احترامی هست که به زحمت های خودش میذاره (!)

Edwin
March 16th, 2014, 20:15
هر وبسایتی رو دیدید که یک قالب 20 هزار تومنی Whmcs نصب کرده و با payline و سیستم های مشابه کار میکنه... بعد از 2 ماه جمع میکنه و میره...

نمیشه اینطوری قضاوت کرد ؛ همه رو به یه چشم نبینید .
من فکر می کنم اگه کسی واقعا برای کار هاستینگ ( نه صرفا کسب درآمد ) وارد بازار شده باشه میتونه کاملا موفق باشه ( نمونش هاست دی ال ) و کسب درآمد فضایی هم داشته باشه !!
هاستینگ های کوچولو هم هستن که موفقیتشون خیلی بیش از اونهایی هست که هزار تا تبلیغ و درگاه اختصاصی و .. دارند ..

پ.ن : دوستان قدیمی فرانتورک و مبین پارسیان عزیز رو یادشونه :-p

tadbir
June 4th, 2014, 18:52
با سلام و احترام

مشکل صنعت نت ما به جز عقب ماندگی ساختاری و نداشتن زیرساخت مناسب، نداشتن صنف مشخص است.
ما خودمان به عنوان عضو رسمی اتحادیه فناوران رایانه تهران و مجوز فناوری اطلاعات از نهاد ریاست جمهوری و... به وضوح می بینیم که هیچ نظارت و قانون مشخصی در نت وجود ندارد.
این فقر قانون سبب به وجود آمدن قارچ گونه هاستینگ های بی مسئولیت و این وضع وضاحت بار بازار است. قارچ سریع رشد می کند و سریع هم از بین می رود...بسیار مساله ساده است
====
خارج از این مسائل ارائه پلن های فروش به تعداد مشتریان و توجه به نیازهای مشتریان است. ممکن است روی یک سرور 1میلیون 200هزارتومانی انگلستان برای مشتریان کم مصرف تا 600 سایت را ساپورت کرد. بنابراین 600 سایت ماهانه 5000تومان می شود 3میلیون تومان و این منطقی است ...اما مشکل از جای آغاز می شود که این عدد 600 گاه به 1300اکانت افزایش می یابد. خوب با یک حساب سرانگشتی می توان به این تعداد مشتری با رقم 2500تومان هاست را فروخت و 3میلیون و 250هزار تومان دریافت کرد. البته این موضوع خیانت به مشتریان است.
این مساله دو سر دارد...1- سرویس دهنده بی انصاف که از جهل و عوام فریبی بهره می برد و 2- مشتری کم دانش و ناآگاه که به دنبال ارزانی است

موفق و پیروز باشید

inga
June 4th, 2014, 19:00
با سلام و احترام

مشکل صنعت نت ما به جز عقب ماندگی ساختاری و نداشتن زیرساخت مناسب، نداشتن صنف مشخص است.
ما خودمان به عنوان عضو رسمی اتحادیه فناوران رایانه تهران و مجوز فناوری اطلاعات از نهاد ریاست جمهوری و... به وضوح می بینیم که هیچ نظارت و قانون مشخصی در نت وجود ندارد.
این فقر قانون سبب به وجود آمدن قارچ گونه هاستینگ های بی مسئولیت و این وضع وضاحت بار بازار است. قارچ سریع رشد می کند و سریع هم از بین می رود...بسیار مساله ساده است
====
خارج از این مسائل ارائه پلن های فروش به تعداد مشتریان و توجه به نیازهای مشتریان است. ممکن است روی یک سرور 1میلیون 200هزارتومانی انگلستان برای مشتریان کم مصرف تا 600 سایت را ساپورت کرد. بنابراین 600 سایت ماهانه 5000تومان می شود 3میلیون تومان و این منطقی است ...اما مشکل از جای آغاز می شود که این عدد 600 گاه به 1300اکانت افزایش می یابد. خوب با یک حساب سرانگشتی می توان به این تعداد مشتری با رقم 2500تومان هاست را فروخت و 3میلیون و 250هزار تومان دریافت کرد. البته این موضوع خیانت به مشتریان است.
این مساله دو سر دارد...1- سرویس دهنده بی انصاف که از جهل و عوام فریبی بهره می برد و 2- مشتری کم دانش و ناآگاه که به دنبال ارزانی است

موفق و پیروز باشید

دوست عزیز یه نگاهی به تاریخ تاپیک بیندازید

March 16th, 2014, 08:15 PM

sht-design
June 4th, 2014, 19:37
فکر میکنم مدیران این تاپیک رو ببندند بهتر باشه
زیادی خاک گرفته!