PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی درباره خرید از dacentec

OmidX
March 15th, 2014, 17:05
سلام ،

دوستان دیتاسنتر dacentec با ایرانیا مشکل داره‌ ؟

مدارک چی میخواد ؟

درباره کیفیت پورت و کیفیت سخت افزار های این دیتاسنتر چه نظری دارید ؟

سرور های این دیتاسنتر اکثرا Rent to Own ه ! :65:

یک سوال کلی ، کلا دیتاسنتر ها در بدترین شرایط چه مدارکی از مشتری میخوان ؟؟؟ !!!!

Edwin
March 15th, 2014, 17:32
سلام ،

دوستان دیتاسنتر dacentec با ایرانیا مشکل داره‌ ؟

مدارک چی میخواد ؟

درباره کیفیت پورت و کیفیت سخت افزار های این دیتاسنتر چه نظری دارید ؟

سرور های این دیتاسنتر اکثرا Rent to Own ه ! :65:

یک سوال کلی ، کلا دیتاسنتر ها در بدترین شرایط چه مدارکی از مشتری میخوان ؟؟؟ !!!!

سلام ، تنها چیزی که میدونم اینه که پینگش به ایران مزخرفه !
از یکی از همکارا تستی گرفتیم سرویس شدیم :|

bigsinoos
March 15th, 2014, 18:08
دیتا سنتر رده دومی هست... توصیه می کنم سراغش نری...

1TB.IR
March 15th, 2014, 18:28
سلام.
به ایرانی ها سرویس نمیدند.
با هویت غیر ایرانی باید خرید کنید.

OmidX
March 15th, 2014, 18:33
سلام.
به ایرانی ها سرویس نمیدند.
با هویت غیر ایرانی باید خرید کنید.

من حساب پی پالم از امارات ه ، با هویت امارات میشه خرید کرد ؟

hostfire
March 15th, 2014, 19:16
دوستانی که مستقیم خرید نکردن لطفا چرت نگن برید دیتاشکتون رو بخرین :|
بنده نمایندگی رسمی دیتاسنتر سنتریلاجیک هستم
مارک هارد هیتاچی هست 7200 ساتا 3 هارد ها در مدل های جدید نو هستند
پورت در بهترین حالت به شما 80مگ دی ال میده منظور از بهترین حالت خلوت ترین موقست
سرور ها رنت تو وان هستند ولی شاسی فوقالعاده قدیمیه بعد 1 سال سرور رو از شما 250 دلار هم نمیخرن فقط به درد مصرف خوده آدم میخوره به اجاره به شرط تملیکی سرور ها دل خوش نکنید

در مورد هویت ایرانی! این دیتاسنتر عین هیچ کدوم از دیتاسنتر های دیگه نیست و خیلی سخت گیرانه تره
شما با مدارک جعلی اکانت رو میسازد پرداخت هاتون رو انجام میدید ولی به محض اینکه شخص دیگری براتون پی کنه حاسبه شما مسدود میشه

ایرانی بودنتون کاملا باید مخفی باشه!
بنده تحت عوان یک فرده روس اکانت دارم و نمایندگی گرفتم!

توصیه آخر : پیشنهاد میکنم به هیچ وجه یعنی به هیچ وجه مستقیم خرید نکنی

Mr.Te0
March 16th, 2014, 01:22
ازشون سرویس داریم
این رو ابتدا عرض کنم دوستانی که میفرمایند کیفیت نداره...
عزیزان از قدیم ایام گفته اند<< هرچه قدر پول بدی آش میخوری >>
دوستان اگر به دنبال کیفیت هستید به دنبال دیتا سنتر هایی مااند Redsation / Leasweb برید.
ما در حال حاضر 3 عدد سرور اختصاصی داریم اتفاقا کیفیت مناسبی نسبت به پولی که میدید دارند.
سرعت شبکه و پورت هم از کیفیت قابل قبولی برخوردار است (( باز هم عرض میکنم نسبت به هزینه ای که برای سرور پرداخت شده است))

hostfire
March 16th, 2014, 22:15
سرور روم مزخرفی هست و یک زمانی حسابی اعصاب ما رو خرد کردن

سرور روم تو شهر شما 18000 ای پی داره؟ :)
مدرک ارائه بدید برای حرفتون!
پ.ن: عاشق این شهر محل سکونتتم :)

OmidX
March 16th, 2014, 22:28
سرور ها رنت تو وان هستند ولی شاسی فوقالعاده قدیمیه بعد 1 سال سرور رو از شما 250 دلار هم نمیخرن فقط به درد مصرف خوده آدم میخوره به اجاره به شرط تملیکی سرور ها دل خوش نکنید

یعنی بدرد نمیخوره ؟! :( ، من بیشتر برا این میخوام برم رو این دیتاسنتر ک بعدا سرور رو کولو کنم .

برای خرید مستقیم ، تلفنی وریفای میکنن ؟ یا ؟؟؟

hostfire
March 16th, 2014, 22:33
یعنی بدرد نمیخوره ؟! :( ، من بیشتر برا این میخوام برم رو این دیتاسنتر ک بعدا سرور رو کولو کنم .

برای خرید نیازی به وریفای تلفنی نیست .....
نه بدرد میخوره منظورم اینه که وقتی سرور بعد از 12 ماه برای خودت شد فقط به درد این میخوره که خودت کولو کنی و ازش استفاده کنی
هزینه ی کولو تو خوده دیتاسنتر 30 دلاره هر یونیت!
اتفاقا خیلی هم خوبه سخت افزار ولی به درد فروش نمیخوره یعنی فقط برای استفاده خودت خوبه!
----
یادم رفت بگم :
برای خرید ای پی پی پل+ ای پی موقع ساخت اکانت+ ای پی موقع وارد شدن به داخل اکانت + ای پی هنگام پرداخت با پی پل باید یکی باشه و ثابت!

tizparvaz
March 16th, 2014, 22:37
سلام
کولوکیشن رو جایی انجام بدید که حداقل یک سال باهاش کار کردید یا کسی که بهش اعتماد دارید بیش از یک سال باهاش کار کرده باشه وگرنه بدجور زمین میخورید

OmidX
March 16th, 2014, 23:20
برای خرید نیازی به وریفای تلفنی نیست .....
نه بدرد میخوره منظورم اینه که وقتی سرور بعد از 12 ماه برای خودت شد فقط به درد این میخوره که خودت کولو کنی و ازش استفاده کنی
هزینه ی کولو تو خوده دیتاسنتر 30 دلاره هر یونیت!
اتفاقا خیلی هم خوبه سخت افزار ولی به درد فروش نمیخوره یعنی فقط برای استفاده خودت خوبه!
----
یادم رفت بگم :
برای خرید ای پی پی پل+ ای پی موقع ساخت اکانت+ ای پی موقع وارد شدن به داخل اکانت + ای پی هنگام پرداخت با پی پل باید یکی باشه و ثابت!

آی پی اگه آی پی پابلیک باشه ، یعنی پینگ داشته باشه :d (از تو vps ثبت نام کنم و ...) ، ک مشکلی نیست ؟

پس وریفای تلفنی برای چیه ؟ تو یکی از تاپیک ها گفته بودن وریفای تلفنی و ...

persianmagic
March 16th, 2014, 23:28

واقعا که ساده هستید :)

هزینه کولو تو این دیتاسنتر رو میدونید؟؟ :) پرسیدید که بعد از یکسال بختون اجازه میدند سرور رو به دیتاسنتر دیگه ای منتقل کنید یا نه؟ :)

هزینه کولو بدون برق و پهنای باند 30 دلار - هزینه 1 ترابایت پهنای باند بر روی پورت 1 گیگ 5 دلار

همون سروری که 50 دلار بابته اجارش میدید اگر بخواید کولو کنید

30 دلار 1 یونیت
50 دلار 10 ترابایت پهنای باند
5دلار نیم امپر برق

85 دلار هزینه کولو :) سروری که 50 دلار اجاره داده میشه

هیچ ارزانی بی علت نیست - بعد از یکسال اجاره سرور هیچ چیز خاصی بدست نخواهید اورد

hostfire
March 16th, 2014, 23:35
آی پی اگه آی پی پابلیک باشه ، یعنی پینگ داشته باشه :d (از تو vps ثبت نام کنم و ...) ، ک مشکلی نیست ؟

پس وریفای تلفنی برای چیه ؟ تو یکی از تاپیک ها گفته بودن وریفای تلفنی و ...

وریفای تلفنی برای موقعیه کهحتی مدارکت هم جعلی باشه!
البته اینم بگم تا 8 ماه پیش وریفای تلفنی هم داشت!
واسه مورد اول هم به مشکل نمیخری فکر میکنم البته نمیدونم چون خودم با ای پی اصلی ساختم

hostfire
March 16th, 2014, 23:39
واقعا که ساده هستید :)

هزینه کولو تو این دیتاسنتر رو میدونید؟؟ :) پرسیدید که بعد از یکسال بختون اجازه میدند سرور رو به دیتاسنتر دیگه ای منتقل کنید یا نه؟ :)

هزینه کولو بدون برق و پهنای باند 30 دلار - هزینه 1 ترابایت پهنای باند بر روی پورت 1 گیگ 5 دلار

همون سروری که 50 دلار بابته اجارش میدید اگر بخواید کولو کنید

30 دلار 1 یونیت
50 دلار 10 ترابایت پهنای باند
5دلار نیم امپر برق

85 دلار هزینه کولو :) سروری که 50 دلار اجاره داده میشه

هیچ ارزانی بی علت نیست - بعد از یکسال اجاره سرور هیچ چیز خاصی بدست نخواهید اورد

من نمیدونم چرا همیشه با شما نظرم دقیقا مخالفه جناب افشار در صورتی که از همکاران خوب ما هستید!

1U
2 Amps / 120V
5 TB bandwidth on 1 Gig port
1 Free IP Address
Free IP KVM loan on request
Free racking and installation.
Free simple remote hands
Remote Reboot

40 دلار :)

مورد دیگر اینکه بله میتونید خارج کنید از دیتاسنتر ولی باید مدارک کامل تحویل بدید (مدارک قابل استعلام)
من خودم نزدیک به 11 سرور از دیتاسنتر خارج کردم تا بحال!
چرا هیچ چیز به دست نیاوردید؟
شما سروری رو میگیرید و میدید دست مشتری و مشتری 12 ماه رنت میکنه و یا سرور دست به دست میچرخه بین مشتری ها شما هیچ هزینه ای ندادید و در آخر سروری 800 دلاری بدست میارید!
این سود نیست؟

persianmagic
March 16th, 2014, 23:44
من نمیدونم چرا همیشه با شما نظرم دقیقا مخالفه جناب افشار در صورتی که از همکاران خوب ما هستید!
بله هزینه ی کولو بالاست!

مورد دیگر اینکه بله میتونید خارج کنید از دیتاسنتر ولی باید مدارک کامل تحویل بدید (مدارک قابل استعلام)
من خودم نزدیک به 11 سرور از دیتاسنتر خارج کردم تا بحال!
چرا هیچ چیز به دست نیاوردید؟
شما سروری رو میگیرید و میدید دست مشتری و مشتری 12 ماه رنت میکنه و یا سرور دست به دست میچرخه بین مشتری ها شما هیچ هزینه ای ندادید و در آخر سروری 800 دلاری بدست میارید!
این سود نیست؟

درود

من نظر شمار رو نخونده بودم دوست عزیز

به شما اجازه شیپینگ داده شده؟لطفا اسکن فایلهارو بفرستید

ما که صحبت کردیم گفتند که بعد از یکسال که سرور مال شما شد باید یکسال در دیتاسنتر خودشون کولو باشه بعد اجازه شیپینگ به خارج از دیتاسنتر داده میشه

ارادتمند

hostfire
March 17th, 2014, 00:01
درود

من نظر شمار رو نخونده بودم دوست عزیز

به شما اجازه شیپینگ داده شده؟لطفا اسکن فایلهارو بفرستید

ما که صحبت کردیم گفتند که بعد از یکسال که سرور مال شما شد باید یکسال در دیتاسنتر خودشون کولو باشه بعد اجازه شیپینگ به خارج از دیتاسنتر داده میشه

ارادتمند
با سلام جناب افشاره عزیز
بله 2 سرور رو به ایس کلو فرستادیم از کلوکیشن جناب صالحی در asrae وقت مدارک رو از طریق ایمیل ازشون میگیرم و براتون ایمیل میکنم ایمیل پ.خ بدید.
چند سرور دیگر رو تو همون دیتاسنتر به 1 فرد فرانسوی فروختیم با واسطه هر سرور 5420 نزدیک به 270 دلار و سرور دل 32 گیگ 5420 رو 360 دلار و سرور 5520 رو 630 دلار

ولی موضوع عجیب اینجاست سروری رو نزدیک به 2 سال 4 ماهه داخل پنل داریم ولی اجازه شیپینگ نمیدن!
شما علت رو میدونید جناب افشار؟

persianmagic
March 17th, 2014, 00:59
با سلام جناب افشاره عزیز
بله 2 سرور رو به ایس کلو فرستادیم از کلوکیشن جناب صالحی در asrae وقت مدارک رو از طریق ایمیل ازشون میگیرم و براتون ایمیل میکنم ایمیل پ.خ بدید.
چند سرور دیگر رو تو همون دیتاسنتر به 1 فرد فرانسوی فروختیم با واسطه هر سرور 5420 نزدیک به 270 دلار و سرور دل 23 گیگ 5420 رو 36 دلار و سرور 5520 رو 630 دلار

ولی موضوع عجیب اینجاست سروری رو نزدیک به 2 سال 4 ماهه داخل پنل داریم ولی اجازه شیپینگ نمیدن!
شما علت رو میدونید جناب افشار؟

اوکی حتما برای بنده میل کنید تشکر

بهتر هست با مدیریت صحبت کنید چون یکی از پشتیبانان بعضا جواب های تعجب اوری میدند

ولی در کل من از این دیتاسنتر راضی هستم و سرویس ها و انصافشون شرف داره به دیتاشک اسکمر