PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارزشیابی

downloaddl
March 15th, 2014, 00:13
سلام دوستان
با باز کردین این تاپیک نه قصد واگذاری هاستینگ دارم و نه همچین موضوع پیش رو دارم فقط یک سوال برای ارزش یابی داشتم همین
در نظر بگیریم آقای x یک سایت هاستینگ داره و داره به صورت شخصی کار می کنه و نه ثبت هست و وجود خارجی داره
سرور ها هم همه ایران هست و همه هم سخت افزارش برای خودشه
فقط برند و اکانت ها رو واگذار می کنه یعنی سرور برای خودش نگه میداره می گه هاست ها و یوزر ها برای شما رو هر سرور نیاز دارید نگه داری کنید
حلا موضوع اینجا
این هاستینگ روزی 7 ~ 15 سفارش جدید می گیره و با تمدید اکانت ها سود روزانه ای که داره حدود 100 ~ 250 تومان به صورت نوسان دار در روز های مختلف ( بدون در نظر گرفتن کاربر های تاپ مثله کاربر پی سی دانلود برای هاست ایران)
سوده ماهانه ی چیز بین 3 تا 5 میلیون
قیمت خرید این برند چقددر هست ؟
اگه شما خریدار این برند باشید یعنی سایت با یوزر هاشو به شما بده چقدر ازش برمیدارید؟!
فقط هم بگیریم رو هاستِ ایران کار می کنه نه سرور مجازی نه هاست خارج از ایران.
فقط و فقط میزباانی ایران.

پ.ن : لطفا پ خ ندید اکانت هاتون خریداریم یا الیم فقط یک سوال دارم بازم می گم این موضوع نه مربوط به من میشه نه چیزی فقط یک سوال و ارزش یابی کوچیک هست.
ببخشید اگه غلط املایی مشاهده کردید من از کودکی املای فارسی ضعیف بودم.

babelirani
March 15th, 2014, 00:53
با سلام خدمت شما دوست عزیز

با توجه به چیزی که گفتید اگه این سود 3-5 میلیون رو ماهانه همیشه باشه بنده حاضر هستم بین 60 - 80 میلیون تومن برای این هاستینگ پرداخت کنم

Raid_10
March 15th, 2014, 01:03
با توجه به این که ثبت نشدست من حاضرم به جاش جیزی حدود 20 میلیون بدم

downloaddl
March 15th, 2014, 01:30
با سلام خدمت شما دوست عزیز

با توجه به چیزی که گفتید اگه این سود 3-5 میلیون رو ماهانه همیشه باشه بنده حاضر هستم بین 60 - 80 میلیون تومن برای این هاستینگ پرداخت کنم

ممنون بابت نظر شما
امید وارم که ساله خوبی داشته باشید

majidisaloo1
March 15th, 2014, 01:32
لطفا آرمانی صحبت نکنید 80 میلیون تومن را بگذارید بانک که بدترین حالت است بیشتر از درآمد این سایت به شما سود دهی خواهد داشت

در کلیت کار چند کاربر دارد و آیا این میزان تضمینی بهش هست یا نه!برند خودش مهمه که کی باشه و چی سابقه ای داشته باشد

downloaddl
March 15th, 2014, 01:35
با توجه به این که ثبت نشدست من حاضرم به جاش جیزی حدود 20 میلیون بدم

خیلی ممنون بابت نظر شما
امید وارم که ساله نو و پر باری داشته باشید

downloaddl
March 15th, 2014, 01:42
لطفا آرمانی صحبت نکنید 80 میلیون تومن را بگذارید بانک که بدترین حالت است بیشتر از درآمد این سایت به شما سود دهی خواهد داشت

در کلیت کار چند کاربر دارد و آیا این میزان تضمینی بهش هست یا نه!برند خودش مهمه که کی باشه و چی سابقه ای داشته باشد

بله نضمین به سوده کم کم کم روزی 100 تومان
در نظر داشته باشیم
هزینه 6 ماه تبلیغات به سایت وب گذر داده جلو جلو
و در سایت های بزرگی مثله پرشین اسکریپت
وی بی ایران
اسکریپت ها و ....
تبلیغ کردن و تمام این سایت ها خودتون می دونید دیگه اکثر بازدید کننده ها وب مستر ها هست
کلا این ها فقط یک فرضیه هست که ببینیم ارزیابی در چه موقیتی هست
حتی اگه لازم باشه طرف هاستینگ کامل در اختیار شما میزاره تا اعتماد شما نسبت به سود و ... جلب شه

faryspeed
March 15th, 2014, 10:17

80 میلیون با سود نهایاتا 30% میشه ماهی 2 میلیون تومن.

قیمت واقیش به نظرم روی 30-40 تومن هست . چون نمونه هاش توی این فروم زیاده که تضمین میکنه ۴۰۰-۵۰۰ فروش داشته باشی ۳ تومن فروخته !!

netmelli
March 15th, 2014, 10:35
درود
چنین هاستینگی بنده 10 تا 15 میلیون تومان می دم نهایتش

چون بیشتر از این ارزش نداره تو کار مجازی ایران خرج برد بکنید از نظر من

downloaddl
March 15th, 2014, 13:41

قیمت واقیش به نظرم روی 30-40 تومن هست . چون نمونه هاش توی این فروم زیاده که تضمین میکنه ۴۰۰-۵۰۰ فروش داشته باشی ۳ تومن فروخته !!

خوب کی بود که 3 تومان فروخت ؟ ممنون میشم به ما هم بگین.

ممنون بابت نظر شما

downloaddl
March 15th, 2014, 13:42
درود
چنین هاستینگی بنده 10 تا 15 میلیون تومان می دم نهایتش

چون بیشتر از این ارزش نداره تو کار مجازی ایران خرج برد بکنید از نظر من

ممنون بابت نظر.
حالا اگه واقعا باشه بعد تضمین به سود روزانه بین 100 تا 250 300 تومان 15 میلیون تومان ؟!

babelirani
March 15th, 2014, 14:42

دوست عزیز بنده نظر شخصی خودم رو دادم و نگفتم 80 تومن گفتم چیزی بین 60-80 تومن

در مورد سود بانکی بر اساس چیزی که به من یاد داده شده و بر اساس شخصیت خودم حاضرم نصف سودی که از بانک رو خودم در بیارم تا اینکه پول رو در بانک بخابونم

در مورد 80 میلیون تومن هم هر ماه 2 میلیون به شما سود میدهند که ایشون گفتن این برند بین 3-5 میلیون ماهانه درامد داره

در مورد اون برند ها که تضمین 400-500 فروش داشتن فروختن 3 میلیون تومن بنده خبری ندارم ولی ممنون میشم اگر 1-2 تا نمونه بدید

با تشکر

majidisaloo1
March 15th, 2014, 14:44
دوست عزیز بنده نظر شخصی خودم رو دادم و نگفتم 80 تومن گفتم چیزی بین 60-80 تومن

در مورد سود بانکی بر اساس چیزی که به من یاد داده شده و بر اساس شخصیت خودم حاضرم نصف سودی که از بانک رو خودم در بیارم تا اینکه پول رو در بانک بخابونم

در مورد 80 میلیون تومن هم هر ماه 2 میلیون به شما سود میدهند که ایشون گفتن این برند بین 3-5 میلیون ماهانه درامد داره

در مورد اون برند ها که تضمین 400-500 فروش داشتن فروختن 3 میلیون تومن بنده خبری ندارم ولی ممنون میشم اگر 1-2 تا نمونه بدید

با تشکر

من سود بانکی را مثال شردم
بد ترین نوع سرمایه گذاری است اما 2 چیزش خیلی بهتر از این است!
1-وقت نمیگذاری پاش
2-ریسک نداره
ممکنه فردا یک اتفاقی بیافته هاستینگت از 100 به -100 برسه
این چیز ها در هاستینگ دور از انتظار نیست

netmelli
March 15th, 2014, 15:20
ممنون بابت نظر.
حالا اگه واقعا باشه بعد تضمین به سود روزانه بین 100 تا 250 300 تومان 15 میلیون تومان ؟!

بنده تو این 8 سال یاد گرفتم که تو کار اینترنت سرمایه بیش از حد گذاشتن و افراطی گری شکست خوردن به در پی داره
اون هم برای کارای هاستینگ به خصوص

اینجا ایرانه و هر آن ممکنه قوانینی ایجاد بشه که کار برای هاستینگ ها سخت و سخت تر بشه
پس از نظر من خرید یک برند هاسیتنگ به قیمت های خیلی بالا اصلا کار معقولی نیست
چون اگر بخوام 60 میلیون اینا بخرم هاستینگ رو
میتونم با همون پول یک برند نو و جدید که از اول برای خودم بوده رو بالا بیارم

downloaddl
March 15th, 2014, 15:29
1-وقت نمیگذاری پاش
2-ریسک نداره

فرض به مثال 4 میلیارد تو بانک گذاشتیم ماهی حدود 50 میلیون سود میشه ولی این 50 میلیون همین طوری خرج کنیم و کنیم و کنیم
بعد از یک مدت از بی کاری خسته خواهید شد
مثله سنه 20 سالگی که آدم خجالت می کشید از پدر و مادر پول بگیره

babelirani
March 15th, 2014, 17:40
1-وقت نمیگذاری پاش
2-ریسک نداره

دنیا بدون ریسک بعنی هیچ دوست عزیز

شما اگه نخواید توی این دنیا ریسک کنید محکومید به نابودی
وقت نمیگذاری پاش خوب عزیز میخوایم چیکار کنیم پس بشینیم خودمون رو جلوی تلویزیون دراز کنیم و ماهانه از پولی که از بانک میگیری درامد داشته باشیم ؟

این چیزی که شما میگید برای تمامی مشاغل میتونه اتفاق بیوفته حالا بعضی از مشاغل ریسکش بیشتره و بعضی از مشاغل ریسکش کمتر

یه مثال میزنم

شما 50 - 60میلیون تومن پول داری میخواید یه سوپر مارکت بزنی خوب حداقل 20 میلیون تومن برای اجاره مغازه و خرید یخچالو اینا خرج میشه میمونه 80 میلیون تومن شما در بهترین حالت شما 30-40 میلیون تومن هم پول اجناس میدید خوب بین 50 - 60 میلیون تومن برای خود شما خرج در بر داره در بهترین حالت شما ماهانه 6 - 8 میلیون تومن درامد خواهید داشت در حالی که باید 6 صبح بیدار بشید و 12 شب تشریف ببرید خونه ریسکشم کمتره از هاستیگ و سودش بیشتره ولی کل زندگیتون رو باید صرف رفتن مغازه کنید

netmelli
March 15th, 2014, 18:18
دنیا بدون ریسک بعنی هیچ دوست عزیز

شما اگه نخواید توی این دنیا ریسک کنید محکومید به نابودی
وقت نمیگذاری پاش خوب عزیز میخوایم چیکار کنیم پس بشینیم خودمون رو جلوی تلویزیون دراز کنیم و ماهانه از پولی که از بانک میگیری درامد داشته باشیم ؟

این چیزی که شما میگید برای تمامی مشاغل میتونه اتفاق بیوفته حالا بعضی از مشاغل ریسکش بیشتره و بعضی از مشاغل ریسکش کمتر

یه مثال میزنم

شما 50 - 60میلیون تومن پول داری میخواید یه سوپر مارکت بزنی خوب حداقل 20 میلیون تومن برای اجاره مغازه و خرید یخچالو اینا خرج میشه میمونه 80 میلیون تومن شما در بهترین حالت شما 30-40 میلیون تومن هم پول اجناس میدید خوب بین 50 - 60 میلیون تومن برای خود شما خرج در بر داره در بهترین حالت شما ماهانه 6 - 8 میلیون تومن درامد خواهید داشت در حالی که باید 6 صبح بیدار بشید و 12 شب تشریف ببرید خونه ریسکشم کمتره از هاستیگ و سودش بیشتره ولی کل زندگیتون رو باید صرف رفتن مغازه کنید

با این جمله شما کاملا موافقم

زندگی بدون ریسک اصلا ارزش نداره
زندگی باید توش کار باشه
تلاش باشه
شکست باشه
بالا رفتن باشه
تا زندگی کردن معنی پیدا بکنه

در مورد سود بانک هم والا از نظر بنده که سودی که بانک ها میدن حروم هست
چون اگر دوستان به یاد داشته باشن 10 12 سال پیش وقتی کسی نوزول میداد میگفتن صدی 3 میگیره
یعنی به ازای هر صد هزار سه تومن سود ماهانه

الان ماشالله بانک های ایرانی دولتی و خصوصی همگی دارن به این مرز میرسن و بعضی ها هم رسیدن
سود های بانکی ما شده نزدیک به 30 درصد و این یعنی نوزول

هیچ چیز مثل نوزول کشور رو فلح و بدبخت نمیکنه

به هر ترتیب نظر من شما با 100 میلیون تومان ماهانه 500 هزار تومان در بیار اما زحمت بکش براش تا لذت بخش باشه برکت هم داره
اما نزار بانک که بهت ماهانه 2میلیون و هشت صد بده اما ....

موفق باشید

downloaddl
March 15th, 2014, 18:59
با این جمله شما کاملا موافقم

زندگی بدون ریسک اصلا ارزش نداره
زندگی باید توش کار باشه
تلاش باشه
شکست باشه
بالا رفتن باشه
تا زندگی کردن معنی پیدا بکنه

در مورد سود بانک هم والا از نظر بنده که سودی که بانک ها میدن حروم هست
چون اگر دوستان به یاد داشته باشن 10 12 سال پیش وقتی کسی نوزول میداد میگفتن صدی 3 میگیره
یعنی به ازای هر صد هزار سه تومن سود ماهانه

الان ماشالله بانک های ایرانی دولتی و خصوصی همگی دارن به این مرز میرسن و بعضی ها هم رسیدن
سود های بانکی ما شده نزدیک به 30 درصد و این یعنی نوزول

هیچ چیز مثل نوزول کشور رو فلح و بدبخت نمیکنه

به هر ترتیب نظر من شما با 100 میلیون تومان ماهانه 500 هزار تومان در بیار اما زحمت بکش براش تا لذت بخش باشه برکت هم داره
اما نزار بانک که بهت ماهانه 2میلیون و هشت صد بده اما ....

موفق باشید

سود بانکی با نوزول فرق می کنه
نوزول : شما مای پیش من و از من طلب پول می کنید من به شما می دم ولی می گم 3 ماه بعد 50 درصد میزاری روش و به من پس میدی
سود بانکی : به طور مثال ما x تومان تو بانک داریم و در برابر سود سالانه ماهانه دریافت می کنیم این سود از کجا امده ؟!
1.بانک وام به اشخاص و شرکت ها میده و درصدی که میگیره میشه سود شما
2.بانک با پول شما کار می کنه و سودی از اون کار به شما میدن

majidisaloo1
March 15th, 2014, 23:26
اصلا بحث بنده با چیزی که شما ها میفرمایید فرق میکنه دیدگاه من به عنوان یک مدیر هاستینگ است که چندین ساله داره این کار را میکنه خوبی ها و بدی هاش را میدونه
من مجید عیسی لو با 6 تا کارمند در شرکت و 3 کارمند دور کار در روز که 24 ساعت است 6 ساعتش را خواب هستم و بقیه اش را مجبورم دسترسی به اینترنت داشته باشم!
شما اگر یک شرکت با در آمد بالا داشته باشید هر چقدر هم متخصص باشند نمیتوانید 0-100 کار را بهش بسپارید
دیدبنده با شما مقداری متفاوت است
من ریسک کردن رو دوست دارم اون را برای مثال گفتم قبلا هم گفتم مثال است بنده هر چیزی دارم و شرکتم ، کاربران همه را از ریسک هایی که کرده ام به دست آورده ام پس من طالب ریسکم اینطور نیست که ریسک نکنم اما این مهمه که در عین ریسک کردن پشتت به چیزی گرم باشد!

به هر حال این هاستینگ 4-8 میلیون با توجه به وضعیتش ارزش دارد

موفق باشید
عیسی لو

netmelli
March 16th, 2014, 13:23
سود بانکی با نوزول فرق می کنه
نوزول : شما مای پیش من و از من طلب پول می کنید من به شما می دم ولی می گم 3 ماه بعد 50 درصد میزاری روش و به من پس میدی
سود بانکی : به طور مثال ما x تومان تو بانک داریم و در برابر سود سالانه ماهانه دریافت می کنیم این سود از کجا امده ؟!
1.بانک وام به اشخاص و شرکت ها میده و درصدی که میگیره میشه سود شما
2.بانک با پول شما کار می کنه و سودی از اون کار به شما میدن

در اسلام اومده که اگر بنده به شما پول بدم و برای سود اون قراری صادر کنم حروم میشه
بله بنده میام از شما پولی میگیرم
دو راه میشه
یک بار شما میگی برو و یک کاری راه بنداز
اگر سود کرد من هم در سودش شریکم
اگر ضرر کرد من هم شریکم
این حلال هست

ولی شما پولی میدی و میگی برو کاری راه بنداز
سود کرد که کرد
اگر نکرد به من ربطی نداره
من 10 میلیون دادم و 18 میلیون پس میگیرم
همین که هست

میخوای بدم

کار بانک به نظر شما کار اول هست یا دوم ؟؟؟

بانک داری بدون ربا ایران یعنی بانک داری که فقط با ربا می چرخه

نباید خودمون رو گول بزنیم
بانک ها در کجای این کشور سرمایه گذاری میکنند که سود 30 درصدی میکند ؟؟؟

مثلا بانک ......... نام نمیبرم
در مسکن سرمایه گذاری میکنه
و چون قدرت داره میتونه قیمت مسکن رو مدیریت کنه که میشه اینی که میبینید

به بروشور های بانک ها زیاد توجهی نکنید
اگر بانک داری ما ربا دار نبود اقتصاد ما اینگونه نمیشد
کدوم کار هستش که به شما ماهانه 100 درصد سود بده که شما 30 درصد بدی به صاحب پول 30 درصد هم خرج دفتر و دستک و کارمند بکنی بقیه هم بمونه برای خودت ؟
کدوم کار ؟؟؟؟

netmelli
March 16th, 2014, 13:25
اصلا بحث بنده با چیزی که شما ها میفرمایید فرق میکنه دیدگاه من به عنوان یک مدیر هاستینگ است که چندین ساله داره این کار را میکنه خوبی ها و بدی هاش را میدونه
من مجید عیسی لو با 6 تا کارمند در شرکت و 3 کارمند دور کار در روز که 24 ساعت است 6 ساعتش را خواب هستم و بقیه اش را مجبورم دسترسی به اینترنت داشته باشم!
شما اگر یک شرکت با در آمد بالا داشته باشید هر چقدر هم متخصص باشند نمیتوانید 0-100 کار را بهش بسپارید
دیدبنده با شما مقداری متفاوت است
من ریسک کردن رو دوست دارم اون را برای مثال گفتم قبلا هم گفتم مثال است بنده هر چیزی دارم و شرکتم ، کاربران همه را از ریسک هایی که کرده ام به دست آورده ام پس من طالب ریسکم اینطور نیست که ریسک نکنم اما این مهمه که در عین ریسک کردن پشتت به چیزی گرم باشد!

به هر حال این هاستینگ 4-8 میلیون با توجه به وضعیتش ارزش دارد

موفق باشید
عیسی لو

سلام
آقای عیسی لو هم حرفشون منطقی هست
درست میفرمایند
ریسک خوبه و باید در بازار برای بالا رفتن ریسک کرد
اما ریسک منطقی

از نظر من هم گفتم نهایتش 10 تا 15 میلیون
نهایت نهایت