با سلام
من از سه تا هاستینگ سرویس نمایندگی گرفتم جهت تست
خواستم بدونم از طریق مشخصات resource usage میشه فهمید که کدوم سرویس برای میزبانی سایت هایی با بازدید متوسط به بالا مناسب هست؟
تصویر هر سه تا سرویس رو اینجا میذارم لطفا نظرتون رو بگید
Resource Usage کلود لینوکس معیار خوبی برای انتخاب هاستینگ نیست !
اما اگه بر اساس اینا بخواید انتخاب کنید اولی و سومی از دومی بهتر هستن .
موفق باشید
aminexe
March 14th, 2014, 16:50
درود
به نظر من اولی از اون دوتای دیگر بهتر هست .
البته شما مشخصات سرور اختصاصی یا وی پی اسی که این شرکت ها برای هاستینگ خود گرفته اند رو هم در نظر بگیرید .
و بقیه ی عواملی که باعث افزایش سرعت میشود مانند : سیستم عامل ، وب سرویس و ... رو هم بهش توجه داشته باشید .
موفق باشید
user100
March 14th, 2014, 20:51
درود
به نظر من اولی از اون دوتای دیگر بهتر هست .
البته شما مشخصات سرور اختصاصی یا وی پی اسی که این شرکت ها برای هاستینگ خود گرفته اند رو هم در نظر بگیرید .
و بقیه ی عواملی که باعث افزایش سرعت میشود مانند : سیستم عامل ، وب سرویس و ... رو هم بهش توجه داشته باشید .
موفق باشید
از چه نظر میگید اولی؟ چون مشخصات سومی که از اولی بیشتره
وب سرویس هم لایت اسپید هست با 24 گیگ رم و 8 سی پی یو Intel(R) Core(TM) i7-3770 CPU @ 3.40GHz ( البته اینارو در قسمت server information نوشته)
aminexe
March 15th, 2014, 00:21
درود
بله در Resource Usage سرور اولی مقدار سی پی یو و رم لیمیت شده بیشتر هست .
و Number Of Processese سرور اولی رو 100 لیمیت شده که فکر کنم بهتر باشه نسبت به بقیه .
خب براساس گفته های شما سرور میزبانی اول خوبه ، بازم باید یررسی بشه که چه تعداد سایت رو میزبانی میکنه ، آیا بار زیادی رو سرور هست ، عدم اورسل رعایت شده ، منابع آزاد و قابل استفاده وجود داره یا نه !
شما مشخصات سرور های دومی و سومی رو هم در نظر بگیرید و نوع هارد سرور میزبانی که اگر SSD باشد تاثیر زیادی در سرعت دارد .