توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ست شدن dns
php.console
March 14th, 2014, 00:23
سلام دوستان.
من جداد بر روی VPS دایرکت ادمین نصب کردم.
ولی دی ان اس های دامینمو نزدیکه یک هفتس که ست کرده بودم روی ای پی VPS
الان که از قسمت DNS administration اطلاعات دامین رو وارد میکنم و بعدش که از دامینم ping میگیرم هیچی نمیده.
لطفا راهنماییم کنید
php.console
March 14th, 2014, 00:59
یه مشکل دیگه هم هست.
اونم اینکه فرض کنید دامین اصلی من که DNS هام روشن domain.com باشه.
الان من نه میتونم قسمت مدیریت این دامنه رو ÷یدا کنم و همچنین دایرکت ادمین هم اجازه ساختن این دامنه رو تو user level بهم نمیده
bigsinoos
March 14th, 2014, 11:59
این که قسمت مدریت دامنه رو نمیتونید پیدا کنید کاری از دست کسی بر نمیاد.
ولی یادتون باشه برای ست کردن دامنه روی vps باید در کنترل پنل دامنه Child Name / or host را تنظیم کنید.
kaviranhost
March 14th, 2014, 13:40
با سلام
در پنل دایرکت ادمین مدیریت از قسمت مدیریت دی ان اس ها رکورد های دی ان اس های خودتون رو با آی پی مربوطه وارد کنید
و در پنل دامنه در قیمت child name server
این دی ان اس هارو به آی پی متصل کنید و سیس از قسمت set name server
دی ان اس هارو به مواردی که ساختید تغییر بدید
php.console
March 14th, 2014, 21:07
ممنونم دوستان.بدبختی حالا یه مشکل دیگه باهاش پیدا کردم.سایت های من رو یه هاست دیگه بود که دایرکت ادمین داشت.من اونجا با خود دایرکت ادمین بک آپ گرفتم.بعد با VPS و از طریق ftp فایل رو آوردم رو VPS.بعد که از دایرکت ادمین restore میزنم همه دامین ها و پایگاه داده هارو میاره.البته بعضی از فایل هامو ناقص میاره.ته تهش تو قسمت پیام ها این ارور رو میده.Cannot read /home/example/backups/backup/packages.list to restore packages: Unable to open /home/example/backups/backup/packages.list for reading.