PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کند شدن خفن سایت با xampp

mniiinm
March 13th, 2014, 23:00
سلام دوستان .
من سایتم رو با xampp روی ویندوز 2003 بالا اوردم .
سرعت سایت خوبه ولی بعد چند ساعت نمیدونم چی میشه که سرعت به شدت میاد پایین و این مشکل هم برای صفحات php هست نه html .
وقتی vps رو ری استارت میکنم دوباره تا یه مدتی درسته .
این در حالی هست که میزان مصرف منابع هم در حد 10 درصد هست و مشکلی نداره .
لطفا دوستان راهنمایی کنید .
آیا راهی نیست همین xampp رو درست کرد که مجبور نشم کنترل پنلمو تغییر بدم ؟

همچنین در مورد سایتم هم یگم که سایت هم کارهای پردازشی روش انجام میشه و هم دانلود .(هر دو همزمان)

frdn
January 31st, 2015, 12:48
سلام،
دقیقا من هم همچین مشکلی رو چند وقت پیش که میخواستم یک سرور تستی توی ویندوز راه بیندازم متوجه شدم. سرعت زمپ توی ویندوز به شدت کمتر از لینوکس بود.
اگه با PHP accelerator ها کار کرده باشید احتمالا متوجه میشید که ایراد باید از کار نکردن افزونه ی eAccelerator روی وب سرورتون باشه. یک دست کاری کوچیک در فایل PHP initialization‌ میتونه زندگی رو براتون راحت تر کنه. پس به آدرس زیر برید:

C:\xampp\php\php.ini

حالا افزونه ی eAccelerator رو از حالت Comment خارج کنید، یا به عبارتی اون نقطه ویرگول ";" یعنی همون Semicolon رو پاک کنید:

zend_extension = "C:\xampp\php\ext\php_eaccelerator_ts.dll"

و حالا Apache رو دوباره راه اندازی کنید.

قاعدتا باید افزایش سرعتی بین ۳ الی ۴ برابر قبل رو مشاهده کنید. که اگه اینطور نیست باید هم افزونه های دیگه رو مجدد چک کنید، هم اینکه نگاه کنید ببینید که کند بودن دلیلش تحلیل یا Resolve کُند نام Localhost یا به عبارتی 127.0.0.1 توی DNS نباشه.

همین آموزش رو یکم کاملترش رو هم توی وبسایتم گذاشتم باز اگه مشکلی بود به اون مراجعه کنید
حل مشکل کند بودن زمپ - XAMPP (http://fa.frdn.info/2015/01/accelerating-xampp.html)