PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند طراح نرم افزار و ویجت آندروید و ios

mr-programer
March 13th, 2014, 18:06
با عرض سلام و خسته نباشید .

از عنوان تاپیک معلومه چی میخوام . من یه نرم افزار تحت وب طراحی کردم بصورت لینک در دسترس خواهد بود . مثلا :

mysite.com/mobile

نیاز به نرم افزاری دارم که این لینک رو فراخوانی کنه و در صفحه ی نرم افزار نمایش بده .

توضیحات مهم و ضروری :

1 . از سایت های خارجی و داخلی برای طراحی نرم افزار به هیچ عنوان استفاده نخواهد شد .
2 . سورس کدها بصورت Open sorce در اختیار ما قرار داده میشه تا بعدا تغییرات لازم صورت بگیره .
3 . کپی رایت نرم افزار کاملا به اسم ما خواهد بود و هیچ اسمی از طراح برده نخواهد شد .
4 . نرم افزار کاملا طراحی و پیاده سازی شده است ( برنامه نویسی تماما بصورت تحت وب انجام شده است ) فقط نیاز به فراخوانی در نرم افزار تحت موبایل داره پس قیمت نجومی ندین لطفا .

توضیحات بیشتر بصورت پ خ برای افرادی که مایلن و توانایی انجامش رو دارن اعلام خواهد شد .

اگه کسی رو میشناسید که این کار رو انجام میده معرفی کنین لطفا .

ممنون .

vahab00
March 13th, 2014, 19:43
سلام استاد
از سایت های ساخت نرم افزار استفاده کنید که رایگان هستند

mr-programer
March 13th, 2014, 19:55
سلام استاد
از سایت های ساخت نرم افزار استفاده کنید که رایگان هستند

ممنون از پاسختون آقای وهاب .

همشون حداقل تو تب توضیحات نرم افزار یه کپی رایت میزنن شاید حذف کردنش درست نباشه .

اما یکی میسازم تبش رو حذف میکنم ببینم چجوری میشه .

مرسی .

hamid.soltani92
March 14th, 2014, 08:25
برای بلک بری و اندروید میتونم کمکتون کنم.

mr-programer
March 14th, 2014, 19:20
لطفا قیمت و مدت زمان تحویل رو برام پ خ کنید .

در ضمن آیا میتونید یه نرم افزار با مشخصات زیر طراحی کنید :

صفحه اصلی ( بصورت html و css در اختیارتون قرار میدیم ) :
دارای 2 دکمه ( ورود / درباره ما )

صفحه ورود ( بازهم بصورت اچتمل و css در اختیارتون میزاریم ) :
فرم اچتمل درخواست رو به سایت ارسال میکنه و اگه ورود موفق بود پنجره جدیدی باز میشه که یه صفحه ای رو فراخوانی میکنه .

صفحه درباره ما :
بصورت اچتمل آماده تحویل میدیم .

در صورتی که این کار رو هم میتونید انجام بدین قیمتش رو جداگانه اعلام کنید در غیر اینصورت همون مورد اولی رو لطف کنید .

hamid.soltani92
March 15th, 2014, 00:06
لطفا قیمت و مدت زمان تحویل رو برام پ خ کنید .

در ضمن آیا میتونید یه نرم افزار با مشخصات زیر طراحی کنید :

صفحه اصلی ( بصورت html و css در اختیارتون قرار میدیم ) :
دارای 2 دکمه ( ورود / درباره ما )

صفحه ورود ( بازهم بصورت اچتمل و css در اختیارتون میزاریم ) :
فرم اچتمل درخواست رو به سایت ارسال میکنه و اگه ورود موفق بود پنجره جدیدی باز میشه که یه صفحه ای رو فراخوانی میکنه .

صفحه درباره ما :
بصورت اچتمل آماده تحویل میدیم .

در صورتی که این کار رو هم میتونید انجام بدین قیمتش رو جداگانه اعلام کنید در غیر اینصورت همون مورد اولی رو لطف کنید .
لطفا توضیح بدید که برای چه نسخه هایی از سیستم عامل نیاز دارید برنامه رو.
در مورد برنامه دوم هم همچنین.لطفا بیشتر توضیح بدید.

mr-programer
March 15th, 2014, 01:27
خوب ببینید سیستم عامل هرچقدر پایین تر ساپورت کنه بهتره چون ملت ما گوشی هاشون زیاد آپدیت نیستن نمونه اش خود من :) یعنی اهمیت نمیدن .

استاد ما چند تا صفحه طراحی کردیم که همشون بصورت html , css ایجاد شدن . این ها باید توی خود نرم افزار باشن ( یعنی بدون اینکه به اینترنت وصل باشه این صفحه ها در دسترس باشن ) عین ویچت که وقتی به نت وصل نیستیم بازهم استایل و فرم ورود و ... داره .

اما یه صفحه ای هست که از یه لینک فراخوانی میشه . یعنی اگه کاربر رو اون تب کلیک کرد باید اینترنتش وصل باشه و یه آدرس خاصی توی اون فراخوانی بشه .

زیاد پیچیده نیست ما همه کدها رو نوشتیم فقط موندیم چجوری به آندروید برگردونیم . شما فقط کد هایی که ما میدیم رو میزارید تو صفحات مختلف نرم افزار همین

پی نوشت : اجازه بدین تکمیل تر کنم .

در حقیقت ما 3 صفحه بصورت آفلاین نیاز داریم و یک صفحه بصورت آنلاین .

این 3 صفحه آفلاین باید تمامی تصاویر و کد هاش تو خود نرم افزار گنجانده بشه .
اما صفحه آنلاین فقط یک لینکی رو فراخوانی میکنه ( یعنی محتویات اون لینک رو نمایش میده )

توجه کنید که محتویات همه صفحات چه آفلاین و چه آنلاین آماده هستن

hamid.soltani92
March 15th, 2014, 19:24
خوب ببینید سیستم عامل هرچقدر پایین تر ساپورت کنه بهتره چون ملت ما گوشی هاشون زیاد آپدیت نیستن نمونه اش خود من :) یعنی اهمیت نمیدن .

استاد ما چند تا صفحه طراحی کردیم که همشون بصورت html , css ایجاد شدن . این ها باید توی خود نرم افزار باشن ( یعنی بدون اینکه به اینترنت وصل باشه این صفحه ها در دسترس باشن ) عین ویچت که وقتی به نت وصل نیستیم بازهم استایل و فرم ورود و ... داره .

اما یه صفحه ای هست که از یه لینک فراخوانی میشه . یعنی اگه کاربر رو اون تب کلیک کرد باید اینترنتش وصل باشه و یه آدرس خاصی توی اون فراخوانی بشه .

زیاد پیچیده نیست ما همه کدها رو نوشتیم فقط موندیم چجوری به آندروید برگردونیم . شما فقط کد هایی که ما میدیم رو میزارید تو صفحات مختلف نرم افزار همین

پی نوشت : اجازه بدین تکمیل تر کنم .

در حقیقت ما 3 صفحه بصورت آفلاین نیاز داریم و یک صفحه بصورت آنلاین .

این 3 صفحه آفلاین باید تمامی تصاویر و کد هاش تو خود نرم افزار گنجانده بشه .
اما صفحه آنلاین فقط یک لینکی رو فراخوانی میکنه ( یعنی محتویات اون لینک رو نمایش میده )

توجه کنید که محتویات همه صفحات چه آفلاین و چه آنلاین آماده هستن
خب این کار زیادی نداره.
از webview میتونید استفاده کنید.یه سرچ کنید منابع زیادی هست براش:
Android WebView Example | Examples Java Code Geeks (http://examples.javacodegeeks.com/android/core/ui/webview/android-webview-example/)
Android WebView example (http://www.mkyong.com/android/android-webview-example/)
Android WebView Tutorial (http://www.tutorialspoint.com/android/android_webview_layout.htm)
کمک خواستید در خدمتم.اگه بازم نتونستید اطلاع بدید من انجام بدم.

mr-programer
March 15th, 2014, 22:38
جناب زیاد حوصله ندارم برم دنبالش .

البته بزودی میرم تا یاد بگیرم شما فقط اعلام کنید هزینه و زمان چقدر میشه ؟

تا هفته دوم عید لازم داریم یعنی حدودا 14 15 روز وقت داریم