توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل هاست
mohammadtavan
March 13th, 2014, 17:20
سلام دوستان خسته نباشید , کسی میدونه چرا بعضی مواقع قسمت مدیریت وردپذس قطع میشه و نمیشه وارد شد ؟
و بعضب مواقع هم وصل میشه
SoltanHost.Net
March 13th, 2014, 17:30
سلام دوستان خسته نباشید , کسی میدونه چرا بعضی مواقع قسمت مدیریت وردپذس قطع میشه و نمیشه وارد شد ؟
و بعضب مواقع هم وصل میشه
بله , از دو حالت خارج نیست !
1 - مشکل از هاست و سرور هستش اگر برای عموم این مشکل پیش اید حتما مشکل از سرور هستش
2 - هنگام قطع شدن و لود نشدن وارد سی پنل خود شده و فایل منیجر را باز کنید و فایل .htaccess را پاک کنید 100% مشکلتون حل خواهد شد
موفق باشید
mohammadtavan
March 13th, 2014, 18:17
بله , از دو حالت خارج نیست !
1 - مشکل از هاست و سرور هستش اگر برای عموم این مشکل پیش اید حتما مشکل از سرور هستش
2 - هنگام قطع شدن و لود نشدن وارد سی پنل خود شده و فایل منیجر را باز کنید و فایل .htaccess را پاک کنید 100% مشکلتون حل خواهد شد
موفق باشید
مرسی داداش ممنون,میدونی من نمیتونستم وارد بشم و وارد نمیشد ( انگار که اینترنت قطع ) اما دوستم میتونست وارد مدیریت بشه و صفحه باز میشد.اگه اینو پاک کنم htaccess مشکلی پیش نمیاد ؟
sarv-it
March 13th, 2014, 18:19
ممکنه ای پی شما توسط فایروال سرور بن میشده و شما بعد تغییر ای پی میتونستید وارد بشید
mohammadtavan
March 13th, 2014, 18:28
ممکنه ای پی شما توسط فایروال سرور بن میشده و شما بعد تغییر ای پی میتونستید وارد بشید
یبار روی مرورگر پیغام اومد که ای پی شما .... من فقط با ***** شکن میتونستم وصل بشم . رفتم تیکت زدم بعد حل شد . باشد چیکار کنم تا ای پی دیکه ....؟
مرسی داداش بابت کمک
Abolijoon
March 13th, 2014, 18:36
یبار روی مرورگر پیغام اومد که ای پی شما .... من فقط با ***** شکن میتونستم وصل بشم . رفتم تیکت زدم بعد حل شد . باشد چیکار کنم تا ای پی دیکه ....؟
موقع بن شدن ای پی شما میتونید مودمتونو روشن خاموش کنید تا ای پی شما از بلوک در بیاد . راه دوم هم اینه که با مدیر سرور تماس بگیرید ای پی تونو آزاد کنن .
mohammadtavan
March 13th, 2014, 18:50
موقع بن شدن ای پی شما میتونید مودمتونو روشن خاموش کنید تا ای پی شما از بلوک در بیاد . راه دوم هم اینه که با مدیر سرور تماس بگیرید ای پی تونو آزاد کنن .
مرسی همین کار رو انجام میدم , از همه دوستان ممنونم