ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد خرید vps

mr-zakhar
March 11th, 2014, 23:24
سلام عزیزان من میخوام از هاست دی ال سرور مجازی بگیرم و سایتمو انتقال بدم به اونجا ولی اطلاعات خاصی از سرور مجازی ندارم. یعنی یه سری چیزها مثل تعریف و ... رو خوندم ولی نمیدونم چجوری سایت رو نصب کنم؟ مثل هاست های معمولیه یا باید کارای خاصی انجام بدم یه راهنمایی می کنید که کلا باید چه کارهایی برای این کار انجام بدم؟

facenama
March 11th, 2014, 23:27
سلام عزیزان من میخوام از هاست دی ال سرور مجازی بگیرم و سایتمو انتقال بدم به اونجا ولی اطلاعات خاصی از سرور مجازی ندارم. یعنی یه سری چیزها مثل تعریف و ... رو خوندم ولی نمیدونم چجوری سایت رو نصب کنم؟ مثل هاست های معمولیه یا باید کارای خاصی انجام بدم یه راهنمایی می کنید که کلا باید چه کارهایی برای این کار انجام بدم؟

اگر قصد دارید از هاست دی ال سرور مجازی تهیه کنید در درخواست خودتون به هاست دی ال ذکر کنید که برنامه ها و پنل های مربوطه( آپاچی - mysql - ایمیل - دایرکت ادمین) و دیگر ملزومات رو نصب کنند.
اکثر هاستینگ ها یا به صورت رایگان و یا با دریافت هزینه اندک این کار رو به صورت کامل برای شما انجام میدن.

سرزمین
March 11th, 2014, 23:28
با سلام

میتونم بپرسم دلیل گرفتن سرور مجازی چیست؟

| KVM - SERVER |
March 11th, 2014, 23:33
سلام
تاکید دارید سرور داخل ایران باشه؟

mr-zakhar
March 11th, 2014, 23:34
اگر قصد دارید از هاست دی ال سرور مجازی تهیه کنید در درخواست خودتون به هاست دی ال ذکر کنید که برنامه ها و پنل های مربوطه( آپاچی - mysql - ایمیل - دایرکت ادمین) و دیگر ملزومات رو نصب کنند.
اکثر هاستینگ ها یا به صورت رایگان و یا با دریافت هزینه اندک این کار رو به صورت کامل برای شما انجام میدن.

مرسی داداش ، با نصب این چیزا مثل هاست معمولی میشه سایت رو اداره کرد؟

با سلام

میتونم بپرسم دلیل گرفتن سرور مجازی چیست؟

راستش دروغ چرا الان که نمیخوام بگیرم ولی گفتم یه اطلاعاتی جمع کنم از شما عزیزان :d

mr-zakhar
March 11th, 2014, 23:35
سلام
تاکید دارید سرور داخل ایران باشه؟

میگن سرور های تو ایران زیاد جالب نیست والا سر در گمم d:

سرزمین
March 11th, 2014, 23:39
منظورم این هست که اگر اطلاعی از سرور مجازی ندارید سمتش نرین به دلیل اینکه همه چیز سرور مجازی با شماست چه از لحاظ امنیت و چه از لحاظ های دیگردر حالی حسن هاست های اشتراکی این هست که امنیت و کلیه کانفیگ های سرور بر عهده فروشنده هست مگر سرور مجازی مدیریت شده بگیرین که خیلی گرونه
اگر سرور رو برای یادگیری میخواین بگیرید ولی سایتی روش سوار کنید چون ریسک پذیره ولی برای آموزشی عالیه

mr-zakhar
March 11th, 2014, 23:44
منظورم این هست که اگر اطلاعی از سرور مجازی ندارید سمتش نرین به دلیل اینکه همه چیز سرور مجازی با شماست چه از لحاظ امنیت و چه از لحاظ های دیگردر حالی حسن هاست های اشتراکی این هست که امنیت و کلیه کانفیگ های سرور بر عهده فروشنده هست مگر سرور مجازی مدیریت شده بگیرین که خیلی گرونه
اگر سرور رو برای یادگیری میخواین بگیرید ولی سایتی روش سوار کنید چون ریسک پذیره ولی برای آموزشی عالیه

پس سایت های معروفی که الان رو سرور مجازی هستند تمام امنیتشون رو خودشون بر عهده دارند؟

سرزمین
March 11th, 2014, 23:46
پس سایت های معروفی که الان رو سرور مجازی هستند تمام امنیتشون رو خودشون بر عهده دارند؟

قطعاً همین طوره البته بعضی سایت ها هم هستن که امنیت سرور رو به عهده میگرن که عرض کردم با هزینه انجام میدن

facenama
March 11th, 2014, 23:56
مرسی داداش ، با نصب این چیزا مثل هاست معمولی میشه سایت رو اداره کرد؟

بله دوست عزیز. با نصب و کانفیگ اینها این امکان وجود داره.

nirvanna
March 12th, 2014, 00:40
با سلام

بهتر است پیش از خرید درخواست کانفیگ های مربوطه و انتقال سایت خود را به بخش پشتیبانی اعلام نموده و در صورت موافقت ایشان اقدام به خرید نمایید تا بعدا دچار مشکل نشوید .

برای یادگیری مسائل سرور مجازی منابع بسیار خوبی در اینترنت و همین انجمن موجود است که با اندکی تلاش می توانید تمامی آنها را فرا بگیرید .

پیش از خرید به سرویس دهنده خود عدم آگاهی کافی را اعلام نموده تا آنان نیز با صبر و تحمل به شما در روند کاریتان کمک نمایند و مهم تر از همه همواره پیش از انتخاب سرویس دهنده ، تحقیق کاملی انجام داده و پس از آن کاملا به آنها و کارشان اعتماد داشته باشید .

در کل استفاده از سرور مجازی بسیار بهتر از هاست می باشد ( از نظر کیفیت) اما نیازمند کمی اطلاعات است که خود نیز می توانید بدست آورید .

alimo203
March 12th, 2014, 09:29
استفاده از سرور مجازی به عنوان هاست برای استفاده شخصی یکسری خوبی هایی داره ولی فکر تهیه بکاپ روزانه هفتگی و .... را هم باید بکنید.

sajjad65
March 12th, 2014, 10:34
باهاشون تماس بگیرید کانفیگ ها رو رایگان انجام میدهند بعد خرید کنین چون هر شرکتی هزینه ای برای کانفیگ میگیرد و بعضی ها رایگان

سرزمین
March 12th, 2014, 10:46
باهاشون تماس بگیرید کانفیگ ها رو رایگان انجام میدهند بعد خرید کنین چون هر شرکتی هزینه ای برای کانفیگ میگیرد و بعضی ها رایگان

بله اکثر جاها رایگان انجام میدن ولی هیچ جایی نمیگه کانفیگ امنیتی رو هم رایگان انجام بده هم تضمین کنه اگر حفره امنیتی دی داس و یا از این جور موارد پیش بیاد چی؟ بازم پاسخگو هستن؟ نه

HostIranWeb
March 13th, 2014, 00:32
به نام خدا
با سلام و وقت بخیر؛

شما 3 راه دارید یا مدیریت و کانفینگ سرور رو وقت بزارید و یادبگیرید که حداقل 2 ماه طول می کشه و یا قید سرور مجازی رو بزنید و یا یک مدیر سرور استخدام کنید.
با احترام.