PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شروع قیمت از 2100 تومان [irwebco.com] بی سابقه ترین فروش نوروزی سرور مجازی ، سرور اختصاصی ، هاست ، پنل پیامک

tizparvaz
March 11th, 2014, 19:38
http://irwebco.com/irwebco-file/uploads/2014/03/eid93.jpg
یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار یا محول الحول و الاحوالحول حالنا الی احسن الحال

حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد رابه تمامی عزیزان تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت را ازدرگاه خداوند متعال و سبحان برای شماعزیزان مسئلت مینماییم .آغاز اهدای هدایا از ۲۴ ساعت آتی
هدایا به قید قرعه :
مبلغ ۵۰ هزار تومان اعتبار حساب وب سایت ایران وب برای ۷ نفر
یک ماه سرور مجازی برای ۷ نفر
یک ماه هاست برای ۷ نفر
یک عدد پنل پیامک یک ساله برای ۷ نفر
یک عدد دامنه آی آر برای ۷ نفر
هدایا برای همه شما عزیزان
: ۹۳% تخفیف خرید سرور مجازی
۷% تخفیف تمدید سرور مجازی
۹۳% تخفیف خرید هاست
۷% تخفیف تمدید هاست
۹۳% تخفیف خرید پنل پیامک
۷% تخفیف خرید دامنه
۱۵% تخفیف خرید سرور اختصاصی دیتاسنتر رداستیشن (https://my.redstation.com/server/custom-configurator.aspx)
5% تخفیف خرید سرور اختصاصی دیتاسنتر ورلداستریم هلند

ورود به سایت ایران وب (http://irwebco.com)

نحوه دریافت هدایای تمدید سرویس :
تخفیف های تمدید تنها تا تاریخ چهارم فروردین ماه است و پس از آن اعمال نمیشود ، تمام کاربران میتوانند سرویس خود را از تاریخ ۱۳۹۲/۱۲/۲۱ تا ۱۳۹۳/۰۱/۰۴ با تخفیفات ذکر شده تمدید نمایند در صورتی که تاریخ تمدید شما در این بازه نیست هم نگران نباشید میتوانید مبلغ را در این بازه پرداخت و درخواست تمدید سرویس را نمایید . این هدایا باید به صورت دستی بر روی فاکتور شما اعمال شود لذا قبل از پرداخت از طریق ارسال تیکت به بخش مالی برای شما اعمال میشود و پس از پرداخت قابل اعمال نیست .

نحوه دریافت هدایای خرید سرویس جدید :
جهت بهره مندی از هدایای خرید سرویس جدید هنگام سفارش قبل از تکمیل مراحل سفارش از شما درخواست کد تخفیف میشود در همین بخش کد زیر را وارد نمایید .
eyd93wht

نحوه قرعه کشی :
تمام کاربران که در وب سایت ایران وب عضو هستند شامل این قرعه کشی میشوند و تاریخ انجم قرعه کشی پنجم فروردین است نتایج قرعه کشی به صورت عمومی اعلام میشود . شانس خود را امتحان کنید شاید شما برنده باشید : ثبت نام (http://irwebco.com/client/register.php)

توجه:
ویرایش : تاریخ March 11th, 2014 و ساعت 07:38 PM

با توجه به استقبال کاربران از این آفر مزیان تخفیف در تمدید از 7% به 15% افزایش یافت ، عزیزانی که در این تخفیف خرید نموده اند سرور های خود را با 15% تخفیف برای 6 دوره تمدید خواهند کرد .

----
جهت رفاه حال هموطنان خارج از ایران به زودی شماره تماس کانادا شهر مونترال ایران وب بر روی ب سایت قرار میگیرد و میتوانید با ما مکالمه ارزان تری داشته باشید .
----
تخفیف 93% برای ماه اول و پس از آن به صورت ویژه فقط برای کاربران وب هاستینگ تالک دارای 7% تخفیف دائمی است سرور های مجازی کاملا بدون مدیریت میباشد و فقط سیستم عامل برای شما نصب میشود جهت نصب هر گونه کنترل پنل یا مدیریت سرور مبلغ جداگانه دریافت میشود .
سرور های مجازی ارائه شده در این تخفیف طی دوره تخفیف به صورت معمولی و پس از پایان تخفیف به صورت اختصاصی خواهند بود
سوء استفاده از سرور ها شامل :
اتک سایر سرورها و سایتها
مصرف پهنای باند بالای 1 ترابایت
ارسال ایمیل انبوه
هرگونه فعالیتی که مخرب و مزاحم سایر کاربران ما باشد
بدون هیچ اطلاعی سرور حذف میشود.

تست سرعت از اسپید تست :
http://www.speedtest.net/my-result/3372430923
لازم به ذکر است تمامی سرورهای ایران وب در مالکیت و اختیار تام شرکت میباشد و به علت انجام کولوکیشن هزینه های ما بسیار پایین تر از سایرین است و این آفر باعث کاهش کیفیت کار نخواهد بود بلکه فقط یک عیدی به کاربران است .

http://irwebco.com/client/announcements/45/-.html

این آفر تموم شده است دوستانی که استفاده کردند متشکریم و اعلام میکنیم تخفیف تمدید به 20% افزایش پیدا کرد و دوستان با 20% تخفیف میتونند سرور هاشون رو تمدید کنند
موفق باشید

20% تخفیف تا اطلاع ثانوی جهت تمدید سرور های خریداری شده در این آفر به پاس اعتماد شما

sir-mammad
March 15th, 2014, 12:22
من سفارش دادم
فقط دوره سه ماهه هست ؟
و این تخفیف فقط برای 3 ماه استفاده میشه یا برای ماه اول ؟

tizparvaz
March 15th, 2014, 12:49
من سفارش دادم
فقط دوره سه ماهه هست ؟
و این تخفیف فقط برای 3 ماه استفاده میشه یا برای ماه اول ؟
سلام
با تشکر از سفارش شما
فقط برای ماه اول هست تخفیف

netkhone
March 15th, 2014, 12:52
سلام من پنل پیامک سفارش دادم پیام داد "کد تخفيف وارد شده در سبد خريد شما لحاظ شده است اما هيچ محصولي با اين کد تخفيف مرتبط نمي باشد، لطفا شرايط استفاده از اين کد تخفيف را بررسي کنيد" تیکت دادم که فاکتور صادر کنید گفتید فقط شامل هاست،سرور اختصاصی،سرور مجازی میشه!
الان خواستم سرور مجازی سفارش بدم باز همین پیام اومد؟!!

tizparvaz
March 15th, 2014, 13:35
سلام من پنل پیامک سفارش دادم پیام داد "کد تخفيف وارد شده در سبد خريد شما لحاظ شده است اما هيچ محصولي با اين کد تخفيف مرتبط نمي باشد، لطفا شرايط استفاده از اين کد تخفيف را بررسي کنيد" تیکت دادم که فاکتور صادر کنید گفتید فقط شامل هاست،سرور اختصاصی،سرور مجازی میشه!
الان خواستم سرور مجازی سفارش بدم باز همین پیام اومد؟!!
سلام
برای پنل پیام ک هم هست اما شماره اختصاصی رایگان تعلق نمیگیره تیکت کنید اوردرش رو بزنم براتون
بابت سرور مجازی هم اگر ماهانه رو انتخاب کنید و پلن اول به بعد (پلن اول شامل تخفیف نیست) حتما اعمال میشه

netkhone
March 15th, 2014, 14:13
سلام
برای پنل پیام ک هم هست اما شماره اختصاصی رایگان تعلق نمیگیره تیکت کنید اوردرش رو بزنم براتون
بابت سرور مجازی هم اگر ماهانه رو انتخاب کنید و پلن اول به بعد (پلن اول شامل تخفیف نیست) حتما اعمال میشه

با تشکر
یک سفارش انجام شد.

برای ارسال پیامک حتما به خط اختصاصی نیاز هست یا با خط عمومی هم میشه ارسال کرد؟

tizparvaz
March 15th, 2014, 14:22
با تشکر
یک سفارش انجام شد.

برای ارسال پیامک حتما به خط اختصاصی نیاز هست یا با خط عمومی هم میشه ارسال کرد؟
برای ارسال انبوه میشه از خط عمومی استفاده رد اما برای ارسال تکی و یا دریافت حتما به خط اختصاصی نیاز دارید

st3205
March 15th, 2014, 14:34
من دیشب سفارش دادم کی آماده میشه ؟

tizparvaz
March 15th, 2014, 14:38
من دیشب سفارش دادم کی آماده میشه ؟
دیشب چه ساعتی بوده ؟
تمام سفارش های دیروز تحویل شده است

sajad2745
March 15th, 2014, 15:13
سفارش دادم
babelirani
March 15th, 2014, 17:43
با سلام

اصولا" بنده نظر نمیدم ولی برای یه کاری از شما vps خریدیم به طرز وحشتناکی از خرید خودم پشیمون شدم تقریبا" میشه گفت چیزی به نام پشتیبانی ندارید

MEHDI KARAMI
March 15th, 2014, 18:56
2 عدد سرور مجازی با رم 512 سفارش داده شد ، پشتیبانی بسیار خوب بوده کیفیت در حال تست است.

st3205
March 15th, 2014, 19:12
دیشب چه ساعتی بوده ؟
تمام سفارش های دیروز تحویل شده است

دیشب ساعت 1یا 2 فکر کنم.

کی نحویل داده میشه ؟

tizparvaz
March 15th, 2014, 19:55
میشه شما ایمیلتونرو برای من پیام خصوصی کنید و یا یک تیکت بزنید ما همه سفارش های ارسالی رو تحویل دادیم مخصوصا مال دیروز دیشب رو

tizparvaz
March 15th, 2014, 20:11
با سلام

اصولا" بنده نظر نمیدم ولی برای یه کاری از شما vps خریدیم به طرز وحشتناکی از خرید خودم پشیمون شدم تقریبا" میشه گفت چیزی به نام پشتیبانی ندارید
سلام
من از ارسال نظر شما تشکر میکنم ، باید خدمتتون عرض کنم ما اصول کار رو رعایت میکنیم و همه چیز در چارچوب استاندارد در ایران وب انجام میشود خدمات رایگان ارائه نمیشه اگر منظور شما پشتیبانی نرم افزاری است بله حق با شماست ما خدمات نرم افزاری رو فقط و فقط با هزینه انجام میدیم و البته این هم علت داره که خدمتتون توضیح میدم

فرض کنید ما بیایم به شما خدمات رایگان ارائه کنیم زمانی که تعداد مشتری بین 1 تا 10 باشه واقعا مشکلی نخواهد بود هم کاربران راضی خواهند بود هم ما مشکلی نخواهیم داشت اما زمانی که تعداد مشتری از 10 رد بشه تازه مشکلات شروع میشه و راه حلی نداره به جز اینکه ما برای پشتیبانی تعداد کارمندان رو بیشتر کنیم که این یعنی هزینه و هزینه باید بازگشت سرمایه داشته باشه وگرنه برای بیزینس ما و شما نه تنها سازنده نیست بلکه کاملا مخرب خواهد بود .

پس ما قول الکی به کاربر نمیدیم که بعد از یه مدتی دیگه خدمات ندیم و شما ناراضی بشید پس میگیم خدمات نرم افزاری نداریم و تنها منوت به روز خرید شما میشه در زمان سفارش کنترل پنل مورد نیا شما ، نرم افزار مورد نیاز شما ، تا حدی کانفیگ سرور شما ر انجام میدیم و پس از اون شما مسئول سرور خودتان خواهید بود مگر با پرداخت هزینه ، هزینه ای هم که شما پرداخت میکنید ما میتونیم حقوق کارمند بدیم و نه بعد از یک مدتی شما ناراضی میشید نه بیزینس ما خراب میشه

در حال حاضر برای خرید های عادی که از سایت ما انجام میشه سرور رو کاملا کانفیگ شده تحویل مشتری میدیم اما بعد از تحویل سرور دیگر مسئولیتی بر عهده پشتیبانی ما نیست و خود کاربر مسئول سرور خواهد بود ، این مورد رو هم اضافه کنم معملا ما به کاربران خودمون بسیار کمک میکنیم تا جایی که حتی شده خدمات پولی خودمون رو به رایگان برای کاربر انجام دادیم تا از ما ناراضی نباشه .

امیدوارم توضیحات کاملی داده باشم و شما قانع شده باشید
شما از همکاران محترم و خوب ما هستید اگر بفرمایید ایمیلتونرو برای من ارسال کنید من تیکتهای شمارو هم یه بررسی کنم ممنون میشم .
بهتره پشتیبانی سرو با مدیریت سرور اشتباه نگیریم

babelirani
March 15th, 2014, 20:22
سلام
من از ارسال نظر شما تشکر میکنم ، باید خدمتتون عرض کنم ما اصول کار رو رعایت میکنیم و همه چیز در چارچوب استاندارد در ایران وب انجام میشود خدمات رایگان ارائه نمیشه اگر منظور شما پشتیبانی نرم افزاری است بله حق با شماست ما خدمات نرم افزاری رو فقط و فقط با هزینه انجام میدیم و البته این هم علت داره که خدمتتون توضیح میدم

فرض کنید ما بیایم به شما خدمات رایگان ارائه کنیم زمانی که تعداد مشتری بین 1 تا 10 باشه واقعا مشکلی نخواهد بود هم کاربران راضی خواهند بود هم ما مشکلی نخواهیم داشت اما زمانی که تعداد مشتری از 10 رد بشه تازه مشکلات شروع میشه و راه حلی نداره به جز اینکه ما برای پشتیبانی تعداد کارمندان رو بیشتر کنیم که این یعنی هزینه و هزینه باید بازگشت سرمایه داشته باشه وگرنه برای بیزینس ما و شما نه تنها سازنده نیست بلکه کاملا مخرب خواهد بود .

پس ما قول الکی به کاربر نمیدیم که بعد از یه مدتی دیگه خدمات ندیم و شما ناراضی بشید پس میگیم خدمات نرم افزاری نداریم و تنها منوت به روز خرید شما میشه در زمان سفارش کنترل پنل مورد نیا شما ، نرم افزار مورد نیاز شما ، تا حدی کانفیگ سرور شما ر انجام میدیم و پس از اون شما مسئول سرور خودتان خواهید بود مگر با پرداخت هزینه ، هزینه ای هم که شما پرداخت میکنید ما میتونیم حقوق کارمند بدیم و نه بعد از یک مدتی شما ناراضی میشید نه بیزینس ما خراب میشه

در حال حاضر برای خرید های عادی که از سایت ما انجام میشه سرور رو کاملا کانفیگ شده تحویل مشتری میدیم اما بعد از تحویل سرور دیگر مسئولیتی بر عهده پشتیبانی ما نیست و خود کاربر مسئول سرور خواهد بود ، این مورد رو هم اضافه کنم معملا ما به کاربران خودمون بسیار کمک میکنیم تا جایی که حتی شده خدمات پولی خودمون رو به رایگان برای کاربر انجام دادیم تا از ما ناراضی نباشه .

امیدوارم توضیحات کاملی داده باشم و شما قانع شده باشید
شما از همکاران محترم و خوب ما هستید اگر بفرمایید ایمیلتونرو برای من ارسال کنید من تیکتهای شمارو هم یه بررسی کنم ممنون میشم .
بهتره پشتیبانی سرو با مدیریت سرور اشتباه نگیریم

با سلام

خیر منظور پشتیبانی نرم افزاری نبود

پشتیبانی در تحویل سرور

وگرنه بنده میدونم که نباید انتظار پشتیبانی نرم افزاری داشت

tizparvaz
March 15th, 2014, 20:22
دیشب ساعت 1یا 2 فکر کنم.

کی نحویل داده میشه ؟
ایمیلتون رو چک کردم اطلاعات برااتون ارسال شده مجدد ارسال کردم

tizparvaz
March 15th, 2014, 20:46
با سلام

خیر منظور پشتیبانی نرم افزاری نبود

پشتیبانی در تحویل سرور

وگرنه بنده میدونم که نباید انتظار پشتیبانی نرم افزاری داشت
لطف کنید ایمیلتونرو ارسال کنید من چک کنم و نتیجه رو همینجا اعلام کن تا رفع سوء تفاهم بشه

tizparvaz
March 15th, 2014, 22:40
متاسفانه من ایمیلی از سمت شما دریافت نکردم و انتقاد و شکایات بدون اسناد خلاف قوانین انجمن است

MEHDI KARAMI
March 15th, 2014, 22:49
سرور مجازی ویندوز رو چند ساعته تحویل میدید ؟

tizparvaz
March 15th, 2014, 23:10
سرور مجازی ویندوز رو چند ساعته تحویل میدید ؟
اگر کارتون فورس هست سریعا بهتون تحویل میدیم
لازم به ذکر است ما از تمپلیتها استفاده نمیکنیم و سرور هارو از صفر ستاپ میکنیم به همین خاطر نصب هر سرور به میزان نصب ویندوز زمان بر میشه

MEHDI KARAMI
March 15th, 2014, 23:15
اگر کارتون فورس هست سریعا بهتون تحویل میدیم
لازم به ذکر است ما از تمپلیتها استفاده نمیکنیم و سرور هارو از صفر ستاپ میکنیم به همین خاطر نصب هر سرور به میزان نصب ویندوز زمان بر میشه
بنده حدود 5 ساعت هست سفارش دادم ، البته عجله ندارم فقط میخواستم بدونم کی آماده میشه

tizparvaz
March 15th, 2014, 23:54
بنده حدود 5 ساعت هست سفارش دادم ، البته عجله ندارم فقط میخواستم بدونم کی آماده میشه
همونطور که داخل سایت ذکر شده تحویل سرور مجازی بین 2 الی 24 ساعت پس از سفارش انجام میشود
داخل این آفر ما از صبح تا شب داریم سرور نصب میکنیم :) ممکنه یکم بیشتر از 24 ساعت هم بشه که از شما بابت این موضوع پوزش میخوام البته مطمئنن سعی میکنیم در سریعترین حالت و یا حداکثر در تعهد 2 الی 24 ساعت خودمون سرو رور بهتون ارائه کنیم
با تشکر مجدد از سفارش شما

imnot
March 16th, 2014, 14:44
من بالای 24 ساعت سفارش دادم ولی تحویل ندادید؟ یعنی چی

میگن مدارک میخواد :))
مدارک میخواد چیکار مگه گواهینامه میگیرم؟
یه سرور میخوام دیگه مدارک لازم نیست لطفا زودتر تحویل بدید

tabrizcity
March 16th, 2014, 16:31
# کد تخفيف در سيستم تعريف نشده است #

tizparvaz
March 16th, 2014, 16:50
من بالای 24 ساعت سفارش دادم ولی تحویل ندادید؟ یعنی چی

میگن مدارک میخواد :))
مدارک میخواد چیکار مگه گواهینامه میگیرم؟
یه سرور میخوام دیگه مدارک لازم نیست لطفا زودتر تحویل بدید
سلام
لطف بفرمایید از طریق سایت در ارتباط باشید با اطمینان بهتون میگم که 100% سفارشات تحویل شده ولی دوستان نمدونم چرا به ایمیلهای دریافتیشون توجه نمیکنند . شما اولین و تنها کسی نیستید که سرورتونرو تحویل دادیم ولی اطلاع ندارید ! مشخصات سرور از طریق ایمیل برای شما ارسال شده است
در خصوص مدارک داخل تیکتها کاملا به کاربران توضیح داده شده باز هم از شما خواهش دارم داخل تیکت در خصوص مساءل مربوط به سرویس در ارتباط باشید
با تشکر و احترام فراوان

جهت رفاه حال هموطنان خارج از ایران به زودی شماره تماس کانادا شهر مونترال ایران وب بر روی ب سایت قرار میگیرد و میتوانید با ما مکالمه ارزان تری داشته باشید .

tizparvaz
March 16th, 2014, 16:51
# کد تخفيف در سيستم تعريف نشده است #
احتمالا کد رو برای سرویسی غیر از سرویس ماهانه استفاده کردید

webhostingtalk4
March 17th, 2014, 02:45
ویندوز 2008 32 بیت سفارش دادم ولی 64 بیت نصب کردند ! 5000 تومن برای نصب 32 بیت میگیرن !

tizparvaz
March 17th, 2014, 03:16
ویندوز 2008 32 بیت سفارش دادم ولی 64 بیت نصب کردند ! 5000 تومن برای نصب 32 بیت میگیرن !
سلام و احذام خدمت شما
پستتونرو ویرایش بفرمایید شما ویندوز سرور 2008 آر 2( Windows Server 2008 R2 ) سفارش دادید
نمیدونم علت این ارسال شمارو باید چی بدونم ! آگاهی دیگران از سرویس بد ما ؟ یا نه آگاهی دیگران از اینکه شما میخواید مارو اینطوری جلوه بدید ؟ مورد دوم رو گفتم چرا که داخل تیکت درخواست شما توضیحات همین پست داده شده بود توسط همکاران .

جهت اطلاع شما و دیگر عزیزانی که ممکنه از این موضوع بی اطلاع باشند باید عرض کنم ویندوز سرور 2008 آر 2 از پایه ورژن 32 بیت ندارد
در ضمن نرم افزارهای 32 بیت بر روی سیستم عامل 64 بیتی نصب میشوند پس عملا رقی نمیکنه که 32 بیت باشه یا 64 بیت

سند و مدرک :
64-Bit Only (Windows) (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd371688%28v=vs.85%29.aspx)
Windows Server 2008 R2 Enterprise Edition for 32-bit (http://social.technet.microsoft.com/Forums/windowsserver/en-US/d84b6b01-0c25-4080-84ae-6872c4c2bc5e/windows-server-2008-r2-enterprise-edition-for-32bit)
Windows Server 2008 R2 - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Server_2008_R2)

tizparvaz
March 17th, 2014, 03:32
راستی 5 هزار تومن هم برای نصب 32 بیت نمیگیریم برای نصب مجدد سیستم عامل میگیریم

vps-baran.ir
March 17th, 2014, 03:35
بنده ایشون رو خیلی وقته می شناسم و از سرویس دهیشون مطمعن و راضی هستم

tizparvaz
March 17th, 2014, 04:09
بنده ایشون رو خیلی وقته می شناسم و از سرویس دهیشون مطمعن و راضی هستم
خیلی ممنون از شما

با توجه به استقبال کاربران از این آفر میزان تخفیف در تمدید از 7% به 15% افزایش یافت ، عزیزانی که در این تخفیف خرید نموده اند سرور های خود را با 15% تخفیف برای 6 دوره تمدید خواهند کرد .

پس از پایان 6 دوره هم امکان اینکه تخفیفی داده شود وجود دارد .

تست سرعت از اسپید تست :
http://www.speedtest.net/my-result/3372430923
لازم به ذکر است تمامی سرورهای ایران وب در مالکیت و اختیار تام شرکت میباشد و به علت انجام کولوکیشن هزینه های ما بسیار پایین تر از سایرین است و این آفر باعث کاهش کیفیت کار نخواهد بود بلکه فقط یک عیدی به کاربران است .

tizparvaz
March 28th, 2014, 13:36
این آفر تموم شده است دوستانی که استفاده کردند متشکریم و اعلام میکنیم تخفیف تمدید به 20% افزایش پیدا کرد و دوستان با 20% تخفیف میتونند سرور هاشون رو تمدید کنند
موفق باشید

20% تخفیف تا اطلاع ثانوی جهت تمدید سرور های خریداری شده در این آفر به پاس اعتماد شما

tizparvaz
March 5th, 2015, 16:38
بدترین پشتیبانی که تا به حال دیدم از این شرکت بوده
فقط پولول میگیرن دیگه خبری از پشتیبانی نیست

- - - Updated - - -

صحبت های محترمانه واحد پشتیبانی ایران وب کو
کارمندان // کارمندان

سلام
من هم به ادب و فهم شما از 0 تا 10 -100 میدم شما در تاریخ
Posted on Wednesday 18th February at 15:37
در خواست برگشت وجه کردید طبق قوانینی که قبل از انجام خرید خودتون پذیرفتید بازگشت وجه پس از درخواست کاربر بین 1 الی 7 روز کاری انجام خواهد شد از درخواست شما فقط 2 روز گذشته فهم این موضوع انقدر هم سخت نیست که بخواید بیاید تو فیسبوک و کامنت مزخرف بنویسید خدارو شکر که شما یک لایسنس از ما گرفتید و بعد از این هم با شما بی ارتباط خواهیم بود مایه خرسندی منه که چنین کاربرانی سمت سرویس دهی و شکرت من نیایند

شب بر شما خوش منتظر باشید طبق قوانین هزینه شما برگشت داده خواهد شد

-----------------------------------------
ارسال نظرات
http://irwebco.com/index.php?m=v_testimonial&p=submit

.
(2015/02/20 20:05) ۱۳۹۳/۱۲/۰۱ - ۲۰:۰۵
ضعیف عالی
سینوهه عنایتی // کاربر

من تا الآن پشتیبانی به بدی شما نداشتم
بدترین سایت ممکنه بودید که تا حالا باهاش برخورد کردم
بعد 5 روز نه پول منو پس دادید و نه سرویس رو به من دادید
من به هیچ عنوان از شما سرویس نمی خواهم هر کسی هم چیزی راجع به خدمات شما سوال کند بدترین امتیاز را می دهم
مبلغ من را پس بدهید
امتیاز سیستم پشتیبانی شما از 1 تا 10 عدد -25 می باشد

----------------------------
IP Address: 136.243.252.101
(2015/02/20 19:43) ۱۳۹۳/۱۲/۰۱ - ۱۹:۴۳

خسته نباشید شما ماشالا خیلی زحمت کشیدید یه چند تا تاپیک دیگه هم هست که جا انداختید اونجا پست ندادید اونارم بزنید