درود.
دوستان عزیر اموزش بکاپ گیری از کل سرور در هارد دیگر می خواستم... جستجو کردم چیزی پیدا نکردممم ... رو سروری که من گرفتم دوتا هارد موجود هست که یکی هارد اصلی و دومی رو می خوام برا بکاپ گیری استفاده کنم....... می دونم باید از Backup Configuration استفاده کنم اما چه طور هارد دوم رو به کار بندازم/؟؟؟ چطوری هارد دوم رو چک کنم فایل های داخلش رو؟؟؟ چه طور فایل های داخل هارد دوم رو دانلود کنم؟؟ چه دستوراتی داخل ssh باید وارد کنم؟؟؟ دوستانی که تخصص دارند کمک کنند ازشون ممنون میشم..
سپاس ....
mhiizadi
March 10th, 2014, 23:34
اگر مجازی سازی شده ممکن هست
اما اگر کلا گذاتشید سرور رو برای سی پنل فکر نکنم ممکن باشه
اون چیزی که توی ذهنتون هست و گفتن روی هارد دوم ذخیره میشه احتمالا Raid 1 هست......
باید از اطلاعات بک آپ سرور که دیتا سنتر میده معمولا استفاده کنید
nginxweb
March 10th, 2014, 23:38
درود بر شما
دوست گرامی باید ابتدا هارد دوم را روی یک فولدر خاص mount نمایید و پارتیشن ایجاد کنید . ضمنا هارد ها نباید بصورت raid باشند باید LVM تعریف شود.
سپس میتوانید از بخش بکاپ ها تنظیم کنید که روی هارد دوم بکاپ گیری گردد
همچنین از قابلیت Symlink و دستور ln نیز برای این مورد میتوانید استفاده نمایید
:53:
MR.EBLIS
March 10th, 2014, 23:42
الان بکاپ گیری انجام میشه اما نمی دونم راستش تو کدوم هارد هست.... یکم میشه در این مورد راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟ از کجا بفهمم که تو هارد بکاپ داره انجام میشه یا رو همون هارد اصلی سرور...
سپاس دوستان گرامی
mhiizadi
March 10th, 2014, 23:52
از legacy استفاده میکنید یا backupconfigration?
MR.EBLIS
March 10th, 2014, 23:57
legacy
mhiizadi
March 11th, 2014, 00:08
ورژن قدمیه و کمی دردسر داره از نظر من
اگر میخواید از روش جناب nginxweb استفاده کنید باید با ایشون هماهنگ کنید تا براتون انجام بدن؛ بنده انجام ندادم تا الان
اما اگر backup configration باشه میتونید اطلاعات سرور بک آپ رو با ftp بدید بهش ؛ اگر ندادید و از legay هست توی یکی از پوشه های سرور خودتون هستن و همون هارد