توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت و برنامه نویسی شبکه اجتماعی
ramin n
March 8th, 2014, 22:57
سلام!خسته نباشید یک شبکه اجتماعی مثل فیس نما بخواهیم بسازیم چقدر هزینه داره ؟ کسی هست که بتونه اسکریپت مثل فیس بوک یا کلوب و یا فیس نما بسازه؟
pazis
March 8th, 2014, 23:58
فقط اسکریپتش یا هزینه ی سرور و... هم روش؟
در ضمن همه چیر بستگی به تعداد کاربران شما و نحوه ی استفاده ی اونها. اسکریپت رایگان شبکه اجتماعی هم هست که می تونید بذارید واسه سایتتون.
اما مثلاً سایتی مثل فیس بوک با اون ترافیکی که داره مجبوره از ساختمان داده ی خیلی خفنی مثل hadoop و hbase استفاده کنه که سرعت سایت پایین نیاد.
ولی یه سایت کوچیک mysql هم می تونه استفاده کنه!
ramin n
March 9th, 2014, 00:09
ببینید شبکه اجتماعی فیس نما از اسکریپت شیرترانیکس استفاده می کنه اما مطمئنن خیلی روش کار کرده چون شیرترانیکس نمیتونه این همه کاربر استفاده کنه می خواستم ببینم کسی هست که بتونه فقط اسکریپتش اوکی کنه که با کاربر بالا سرعتش کم نشه کسی هست که بتونه روی اسکریپت شیرترانیکس ساختمان داده ای hadoop و hbase اوکی کنه ؟
facenama
March 9th, 2014, 00:43
ببینید شبکه اجتماعی فیس نما از اسکریپت شیرترانیکس استفاده می کنه اما مطمئنن خیلی روش کار کرده چون شیرترانیکس نمیتونه این همه کاربر استفاده کنه می خواستم ببینم کسی هست که بتونه فقط اسکریپتش اوکی کنه که با کاربر بالا سرعتش کم نشه کسی هست که بتونه روی اسکریپت شیرترانیکس ساختمان داده ای hadoop و hbase اوکی کنه ؟
فیس نما از شیرترانیکس استفاده میکنه اما دقیقا 85% کدهاش رو اگه با شیرترانیکس مقایسه کنی کاملا متفاوت هست و این یعنی اینکه تقریبا یه اسکریپت اختصاصی شده.
اگه شبکه اجتماعی بخواید که بتونه پرقدرت و سریع کار کنه قاعدتا نباید دنبال اسکریپتهای اپن سورس برید. پس در نتیجه باید مبلغ زیادی رو هزینه کنید.
امکان هزینه کردن تا چه مبلغی رو دارید؟
ramin n
March 9th, 2014, 00:52
فیس نما از شیرترانیکس استفاده میکنه اما دقیقا 85% کدهاش رو اگه با شیرترانیکس مقایسه کنی کاملا متفاوت هست و این یعنی اینکه تقریبا یه اسکریپت اختصاصی شده.
اگه شبکه اجتماعی بخواید که بتونه پرقدرت و سریع کار کنه قاعدتا نباید دنبال اسکریپتهای اپن سورس برید. پس در نتیجه باید مبلغ زیادی رو هزینه کنید.
امکان هزینه کردن تا چه مبلغی رو دارید؟
سلام ! خسته نباشید والا من می خواهم شبکه اجتماعی بزنم اما اسکریپت های رایگان اصلا فایده ندارند الان فقط فیس نما و کلوب که صد البته کلوپ نمیدونم اما فیس نما از سرور های قوی تو ایران استفاده می کنه البته نمیدونم کدوم از مدیران شبکه فیس نما هستید بنده با مدیر اصلیشون می خواستم مشاوره بگیرم که اصلا راهی هست که بشه با هزینه متناسب و یک سرور نسبتا قوی شبکه اجتماعی راه انداخت اگر شماره تماس خصوصی بدهید ممنون میشم
facenama
March 9th, 2014, 00:59
سلام ! خسته نباشید والا من می خواهم شبکه اجتماعی بزنم اما اسکریپت های رایگان اصلا فایده ندارند الان فقط فیس نما و کلوب که صد البته کلوپ نمیدونم اما فیس نما از سرور های قوی تو ایران استفاده می کنه البته نمیدونم کدوم از مدیران شبکه فیس نما هستید بنده با مدیر اصلیشون می خواستم مشاوره بگیرم که اصلا راهی هست که بشه با هزینه متناسب و یک سرور نسبتا قوی شبکه اجتماعی راه انداخت اگر شماره تماس خصوصی بدهید ممنون میشم
من تا حدود یک سال پیش با فیس نما به صورت مستقیم و مدیریتی در ارتباط بودم و همچنین یکی از چند نفری بودم که فیس نما رو پایه گذاری کردیم. اما در حال حاضر به دلیل یک سری مسائل شخصی و کاری که برای من پیش اومده حدود 1 سال هست هیچ گونه ارتباط مدیریتی با فیس نما نداشتم. (البته با ادمین اصلی و چند تا از ادمین های داخلی سایت ارتباط دوستی رو دارم)
در مورد فیس نما هم بله فیس نما در داخل ایران بر روی ابر سرور میزبانی میشه .
برای راه اندازی هم میتونم کمکتون کنم. میتونید با یاهو آی دی من در ارتباط باشید.
id : facenama
babelirani
March 9th, 2014, 01:39
من تا حدود یک سال پیش با فیس نما به صورت مستقیم و مدیریتی در ارتباط بودم و همچنین یکی از چند نفری بودم که فیس نما رو پایه گذاری کردیم. اما در حال حاضر به دلیل یک سری مسائل شخصی و کاری که برای من پیش اومده حدود 1 سال هست هیچ گونه ارتباط مدیریتی با فیس نما نداشتم. (البته با ادمین اصلی و چند تا از ادمین های داخلی سایت ارتباط دوستی رو دارم)
در مورد فیس نما هم بله فیس نما در داخل ایران بر روی ابر سرور میزبانی میشه .
برای راه اندازی هم میتونم کمکتون کنم. میتونید با یاهو آی دی من در ارتباط باشید.
id : facenama
ببخشید میشه این جمله رو برای بنده روشن کنید
بر روی ابر سرور میزبانی میشه
facenama
March 9th, 2014, 03:09
ببخشید میشه این جمله رو برای بنده روشن کنید
بر روی ابر سرور میزبانی میشه
بله جواب برای شما ارسال میشه
666regab
March 9th, 2014, 14:01
شبکه اجتماعی چون کاربر رو درگیر می کنه و مصرف بالایی داره امکان راه اندازی روی هاست رو نداره و برای همین شما باید یک سرور مجازی تهیه کنید .
بسته به شبکه اجتماعی و پیش بینی کاربران می تونید این سرور مجازی رو تهیه کنید .
بعد از تهیه سرور مجازی شما نیازمند یک اسکریپت برای سایتتون هستید . این اسکریپت می تونه رایگان و سورس باز باشه یا نیمه سورس باز باشه یا به کل اختصاصی باشه .
اگه سرورس باز باشه : باید پشتیبانی خوبی رو پیدا کنید که بتونه باگ ها رو پچ کنه چون منجر به هک یا ورود به حریم خصوصی می شه . خوبی سورس بازها اینه که تقریبا ارزون قیمت هستند و ماژول و افزونه هم راحت گیر می یاد اما مشکل فقط همون امنیتشونه .
اگه نیمه سورس باز باشه : یعنی اسکریپتهایی که تا حدودی اختصاصی شدند اینها هم خوب هستند اما بازم مشکل امنیتی دارند چون اغلب قسمتی که اختصاصی می شه گرافیک و شکل و شمایلشونه و هسته و اکثر بخشهاش دست نخورده می مونه . این سیستم ها هم هزینه کمتری دارند . برای ماژول و افزونه باید هزینه کنید در اغلب مورد . امنیتشون هم زیاد نیست .
اختصاصی : اسکرپتهایی که هسته اشون اپن سورس بوده که اونم اکثرا کد می شه و بقیه بخشهاش هم اختصاصی می شه . چون اختصاصی می شه و تشخیص اسکریپت سخته بنابراین استفاده از باگ های منتشر سختتره . هزینه زیادی رو دارند و شما برای هر ماژول و افزونه باید هزینه کنید .
در کل اگه شبکه اجتماعیتون مطمئنید که کاربر زیادی رو داره و سود خواهد داشت راه اندازی کنید .
اگه نه که بی خیال بشین به دردسرش نمی ارزه .
اگه مطمئن نستید می تونید بصورت تستی و برای شروع کار از اسکریپتهای اپن سورس و رایگان شروع کنید .
ramin n
March 9th, 2014, 18:29
سلام!ممنون از توضیحاتتون بنده فعلا کسیا میخواهم که بتونه مشکل اسکریپت شیرترانیکس حل کنه و کاری کنه که با یوزر بالا مشکل پیدا نکنه یک آدم حرفه ای و با انصاف میخواهم که هزینه مناسب بگیره و این مشکل اسکریپت شیرترانیکس حل کنه از نظر کاربر مشکلی ندارم سایت چت روم دارم سایتم بزرگترین چت روم ایران هست ثابغه 5 ساله داره تو نت