PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت سرور

SoltanHost.Net
March 8th, 2014, 21:07
سلام و عرض خسته نباشید به تمامی عزیزان

بنده یه کامپیوتر دارم با هارد 500 مگابایت , رم 2 گیگ ( اگه لازم باشه 2 هم خریداری میکنم میندازم روش ) کارت گرافیک 128 مگابایت ( در نظر دارم 1 گیگ خریداری کنم )

آی پی استاتیک رو از مکس نت خریداری میکنم و سرعت نت هم 2 مگابایت نامحدود

+ در منطقه ما در مدت 2 سال که ساکن هستیم مشکل قطعی برق نداشتیم اصلا قطع نشده تا حالا !

من میخوام یه سرور اختصاصی راه اندازی کنم با اون مشخصاتی که دادم

حالا باید چی هزینه کنم و بخرم ؟

کدام سیستم عامل را برای میزبانی وب انتخاب کنم ؟ ( میخوام سی پنل باشه ) ویندوز سرور 2003 خوبه یا 2008 یا لینوکس یا امثالهوم !

سایتی یا مقاله ای کامل و فارسی در مورد کانفیگ سرور اختصاصی و راه اندازی وب هم برایم ارائه دهید

سپاس گزارم

sarv-it
March 8th, 2014, 21:15
ببخشید من واقعا از حضورتون معذرت میخوام شما ظاهرا خودتون توی این کارید و دارید خدمات ارائه میدید پس چرا اینو میپرسید ؟

کدام سیستم عامل را برای میزبانی وب انتخاب کنم
؟ ( میخوام سی پنل باشه ) ویندوز سرور 2003 خوبه یا 2008
یا لینوکس یا امثالهوم !

راه اندازی سرور واقعا اونطور که فکر میکنید سخت نیست و تونطور که فکر میکنید اسان نیست
برا میزبانی نه اما برای اینکه تست کنید و دستتون بیاد میتونید یه 2003 نصب کنید و یه تستی بزنید

Edwin
March 8th, 2014, 21:16
سلام .

مهم ترین مشخصه برای راه اندازی هاستینگ ، سی پی یو با قدرت پردازشی بالا و سپس هارد پرسرعت و بعد رم بالا هست !

برای هاستینگ سی پنل یا دایرکت ادمین ، مشخصا باید از لینوکس CentOs استفاده کنید ، در صورتی که رم شما از 4 گیگابایت کمتر است از نسخه 32 بیتی و در غیر این صورت از 64 بیتی باید استفاده کنید .

سی پنل رو روی آیپی ایران نمی توانید فعال کنید ؛ اگر سی پنل میخواهید باید نال شده باشد که اونم دردسر ، و باگهای نجومی خودش رو داره و در کل برای ایران دایرکت ادمین توصیه میشه !

پورت 2 مگابیت شما جهت سرویس دهی مناسب نیست ، حداقل 10 مگابیت پورت برای راه اندازی هاستینگ لازمه به نظر من !

| KVM - SERVER |
March 8th, 2014, 21:37
کارت گرافیک 128 مگابایت ( در نظر دارم 1 گیگ خریداری کنم )

کارت گرافیک 16 مگابایت باشه هم کفایت میکنه.

برای هاستینگ ، میزان آپلود مهم هست.
شما 10MB/s آپلود میتونید داشته باشید؟
حداقل برای کاربران ایرانی.

SoltanHost.Net
March 8th, 2014, 21:41
ببخشید من واقعا از حضورتون معذرت میخوام شما ظاهرا خودتون توی این کارید و دارید خدمات ارائه میدید پس چرا اینو میپرسید ؟

راه اندازی سرور واقعا اونطور که فکر میکنید سخت نیست و تونطور که فکر میکنید اسان نیست
برا میزبانی نه اما برای اینکه تست کنید و دستتون بیاد میتونید یه 2003 نصب کنید و یه تستی بزنید

بله اینکاره هستم ولی سوال کردن که عیب نیست ! خواستم از استاتید بزرگ یه راهنمایی اساسی کنم نمی خوام که بچه بازی کنم
سرور میخواهم راه اندازی کنم ! سپاس از نظرت !

SoltanHost.Net
March 8th, 2014, 21:43
سلام .

مهم ترین مشخصه برای راه اندازی هاستینگ ، سی پی یو با قدرت پردازشی بالا و سپس هارد پرسرعت و بعد رم بالا هست !

برای هاستینگ سی پنل یا دایرکت ادمین ، مشخصا باید از لینوکس CentOs استفاده کنید ، در صورتی که رم شما از 4 گیگابایت کمتر است از نسخه 32 بیتی و در غیر این صورت از 64 بیتی باید استفاده کنید .

سی پنل رو روی آیپی ایران نمی توانید فعال کنید ؛ اگر سی پنل میخواهید باید نال شده باشد که اونم دردسر ، و باگهای نجومی خودش رو داره و در کل برای ایران دایرکت ادمین توصیه میشه !

پورت 2 مگابیت شما جهت سرویس دهی مناسب نیست ، حداقل 10 مگابیت پورت برای راه اندازی هاستینگ لازمه به نظر من !

سپاس از راهنماییت ! مادربرد 32 بیتی هستش و 64 بیتی قبول نمی کنه و بنده با دایرکت ادمین سازکار نیستم و اکثر مشتری ها هم از سی پنل استفاده میکنن
آی پی رو از خارج تهیه میکنم !

+ اگر در آمد یا اسپانسر داشته باشم حداکثر ترین سرعت در ایران رو خریداری میکنم

SoltanHost.Net
March 8th, 2014, 21:44
کارت گرافیک 16 مگابایت باشه هم کفایت میکنه.

برای هاستینگ ، میزان آپلود مهم هست.
شما 10MB/s آپلود میتونید داشته باشید؟
حداقل برای کاربران ایرانی.

خب حالا ما 128 کارت گرافیک در نظر گرفتیم ! بنده اگر اسپانسر داشته باشم حداکثر ترین سرعت را خریداری میکنم

| KVM - SERVER |
March 8th, 2014, 21:45
آی پی رو از خارج تهیه میکنم !

به چه شکل؟

برای مثال آی پی از Ripe خرید میکنید و Route میکنید روی کامپیوترتون؟
واقعا فکر میکنید بسترش فراهم هست داخل ISP های محلی؟
بر فرض 1% هم اگر فراهم باشه باید Router خریداری کنید که هزینه بالایی داره براتون.

Edwin
March 8th, 2014, 22:20
آیپی رو نمی تونید از خارج تهیه کنید !

سی پنل نال شده نصب کنید :دی

cityhost
March 8th, 2014, 22:33
دوست عزیز ، شما میتونین تاپیک من در مورد سرور روم رو جویا شین
این کامپیوتری که شما گفتین از هر نظر کم میاره
ای پی استاتیک داشته باشین مجبور به dmz هستین که وقتی دایرکت ادمین نصب کنین یا کلکسو نصب کنین بیشتر دردسر ساز میشه
یعنی : آی پی استاتیک -> dmz -> مثال 192.168.1.5
این کار رو قرار بود ما بر روی 3 کامپیوتر پرقدرت انجام بدیم که محاسبه کردیم هم هزینه ی بالایی داره هم از عهده نگهداری اون به سادگی نمیشه براومد
اینترنت 2 مگ نامحدود هم جوابگو نیست ، شما باید پهنای باند برای ارسال و دریافت بالایی داشته باشین نه این که دانلود 120 کیلو باشه آپلود 30 کیلو
همه این موارد رو در نظر بگیرین
و در آخر این که تجربه خاصی در شبکه و سیستم عامل ها داشته باشین
اوایل ما با ویندوز سرور و کنترل پنل ایرانی زدپنل کار میکردیم که جوابگو بود اما چون نیاز ما بیشتر بود بهش بسنده نکردیم

alireza.076
March 8th, 2014, 22:40
جناب شما هنوز اطلاعات مقدمانی رو هم ندارید، اول برید دانشتون رو بالا ببرید بعد بیاید دست به همچین کاری بزنید! حداقل 1 سال مطالعه داشته باشید تا ریز و درشت سرور دستتون بیاد بعد ...
همچنین با اینترنت 2 مگابیتی کاری از کار پیش نمیره،‌ کلا بهتره بیخیال این حرفا بشید، راه اندازی سرور با داشتن هزینه بالا هم باز نشدنیه، شما حداقل نیاز به چندین ups دارید،‌قطعی اینترنت هم که دیگه توی ایران طبیعی هستش و قطعی اینترنت = با بی فایده بودن سرور شما
کلا میگم ذهنتون رو درگیرش نکنید

isoroush
March 8th, 2014, 22:41
( میخوام سی پنل باشه ) ویندوز سرور 2003 خوبه یا 2008 یا لینوکس یا امثالهوم !

سوالت نابودم کرد حاجی ! (:|

شما که آفر هاست لینوکس سی پنل میدید دیگه چرا !!

آی پی استاتیک رو که گرفتی سیستمت رو فرمت که کردی و سنت او اس نصب کردی توی تنظیمات شبکش که مشخصات آی پی رو دادی تموم میشه میره !

شما یک سرور خونگی دارید !

دایرکت ادمین فقط می تونی نصب کنی !

لازم به ذکره که سخت افزار سرور با سخت افزار رایانه های دسکتاپ زمین تا آسمونه ! شما اگر پاور سیستمتون شب 5 شنبه بسوزه ، تا شنبه صبح سایت ها داون هست تا شما تشریف ببری یه پاور بگیری ؟

دلیل ارزونی سرور های هتزنر و نالیدن برخی از سرویس دهنده ها از کیفیت سرور ها هم از اینه که سرور هاش دسکتاپیه ! نه rack mount !

cityhost
March 8th, 2014, 23:10
منظور استاد رک مونت بود
بله سرور های هتزنر مدل دسکتاپی (کیس معمولی) هستند
پاور سرور ما تو شرکت مدل Green1200w بود
و کامپیوتر معمولی با سرور زمین تا آسمون فرق داره
و در این جا باید بگم که به همین سادگی که دوستمون isoroush گفتن نیست
دردسر زیادی تو معرفی ای پی به دی ان اس و ساخت دی ان اس در دایرکت ادمین یا کلکسو یا سی پنل میکشی که ما واقعا کشیدیم

isoroush
March 8th, 2014, 23:20
منظورت استاد رک مونت بود
بله سرور های هتزنر مدل دسکتاپی (کیس معمولی) هستند
پاور سرور ما تو شرکت مدل Green1200w بود
و کامپیوتر معمولی با سرور زمین تا آسمون فرق داره
و در این جا باید بگم که به همین سادگی که دوستمون isoroush گفتن نیست
دردسر زیادی تو معرفی ای پی به دی ان اس و ساخت دی ان اس در دایرکت ادمین یا کلکسو یا سی پنل میکشی که ما واقعا کشیدیم

ممنون استاد :D

میشه این بخش DNS رو توضیح بفرمایید ؟

در شهرستان یکی از دوستان سرور های voip شرکت نفت را در دفتر شرکتشان میزبانی می کنند ، چندین بار که نزدشان رفتم چنین مشکلی رو نگفتن ؟

یعنی چه فرقی داره تعریف آی پی بر روی دی ان اس با کاری که به صورت عمومی و روزمره بر روی سرور های اختصاصی و سرور های مجازی انجام میدیم ؟

cityhost
March 8th, 2014, 23:32
ممنون استاد :D

میشه این بخش DNS رو توضیح بفرمایید ؟

در شهرستان یکی از دوستان سرور های voip شرکت نفت را در دفتر شرکتشان میزبانی می کنند ، چندین بار که نزدشان رفتم چنین مشکلی رو نگفتن ؟

یعنی چه فرقی داره تعریف آی پی بر روی دی ان اس با کاری که به صورت عمومی و روزمره بر روی سرور های اختصاصی و سرور های مجازی انجام میدیم ؟

حتما از روتر استفاده میکردند
ما از روتر استفاده نمیکردیم و مستقیم از ای پی استاتیک مودم استفاده میکردیم که همچین مشکلی داشتیم
در ثانی هزینه خرید روتر بالا و کانفیگ کردن ان هزینه بیشتری دارد که بهتر است بر روی آن ، آن هم در خانه سرمایه گذاری نشود
اون کارهایی که بر روی سرور های اختصاصی انجام میدیم ، از پیش در دیتاسنتر ای پی معرفی شده و Defualt Gatwaye یک سرور یا روتر مشخص هست
این آی پی سیستم خونه بنده هست ، عملا با زدنش باید صفحه مودم باز بشه
http://5.236.9.47
خب من که مستقیم این ای پی رو به سیستم معرفی نکردم ، از طریق DMZ این کارو کردم و زمپ رو روشن کردم پیام Welcome رو به شما نشون میده

shayakx
March 8th, 2014, 23:35
:)این کار بی فایدست

vpservers
March 9th, 2014, 01:46
سلام برادر

برای راه اندازی سرور هاستینگ با کامپیوتر شخصی خانگی صرفه اقتصادی ندارد.

اما اگر برای هدف دیگری مایل به راه اندازی هستید طریقه ی راه اندازی اینگونه است که

ای پی 4 تایی از شرکت ارائه دهنده ی اینترنت تهیه کنید

ای پی ها به این صورت در اختیار شما قرار می گیرد : x.x.x.x/c که شما 2 عدد از ای پی های وسطی را می توانید استفاده کنید.

به طور مثال : 46.225.125.72-75 را به شما اختصاص داده اند و شما می توانید فقط 46.225.125.73 و 46.225.125.74 را استفاده کنید که 46.225.125.73 را برروی لن مودم ست می کنید تا به عنوان گیت وی استفاده کنید و 46.225.125.74 را به برروی سرور ست می کنید.( البته با تغییر ساب نت ماسک امکان استفاده از 3 ای پی نیز وجود دارد ولی قانونی نیست)

برروی کامپیوتر خود سیستم عامل centos نصب کنید ( سیستم عامل های debian , ubuntu ,... هم می توانید نصب کنید اما فعلا بهترین گزینه centos است)

به هنگام نصب ای پی هایی که از طرف شرکت تهیه کرده اید را ست کنید.

پس از اتمام نصب سیستم عامل باید با استفاده از آموزش های موجود در وب یکی از کنترل پنل های موجود مثل دایرکت ادمین ، کلوکسو و... را نصب کنید.(سی پنل به علت تحریم به صورت قانونی قابل استفاده نیست)

و از این به بعد اعمال نرم افزاری مربوطه را انجام دهید .

توصیه می کنم از شرکت ماکس نت برای سروری که می خواهید راه اندازی کنید استفاده نکنید چون ایتایم لازم برای سرور را فراهم نمی کند.( البته در استان و شهرستانی که بنده استفاده می کنم)

درحال حاضر تنها شرکتی که آپتایم کافی را دارد از بین شرکت هایی که بنده استفاده کردم ، شرکت پیشگامان کویر یزد است.( تنها ضعفی که این شرکت دارد پشتیبانی ضعیف در مرکز استان است - تحویل 4 ای پی 1ماه طول کشید!)

تقریبا در 5 ماه 2بار قطعی چند دقیقه ای داشته است .

هر سوال دیگری هم داشته باشید در خدمتتان هستم .

YID: VPServers

یا علی

SoltanHost.Net
March 9th, 2014, 15:38
سپاس از همه دوستانی که راهنمایی , پیشنهاد , نظر دادن و وقتشون رو واسم گزاشتن !

اما یه سوال ! خب بنده کامپیوتر دسکتاپ راه ننداختم رفتم تجهزیات شبکه رو هم گرفتم مثل کیس سرور و امثالهوم !

آیا میشه از نسخه نال شده سی پنل هم استفاده کرد ؟

میزبانی وب تا چه حدی متونه جواب گو باشه ؟

تقریبا میشه پیش بینی کرد که چقدر هزینه داره ؟

+ یه مهنس شبکه و امنیت و هم پیدا کردم که هزینه اون جدا !

kourosh_it
March 9th, 2014, 16:44
سلام و عرض خسته نباشید به تمامی عزیزان

بنده یه کامپیوتر دارم با هارد 500 مگابایت , رم 2 گیگ ( اگه لازم باشه 2 هم خریداری میکنم میندازم روش ) کارت گرافیک 128 مگابایت ( در نظر دارم 1 گیگ خریداری کنم )

آی پی استاتیک رو از مکس نت خریداری میکنم و سرعت نت هم 2 مگابایت نامحدود

+ در منطقه ما در مدت 2 سال که ساکن هستیم مشکل قطعی برق نداشتیم اصلا قطع نشده تا حالا !

من میخوام یه سرور اختصاصی راه اندازی کنم با اون مشخصاتی که دادم

حالا باید چی هزینه کنم و بخرم ؟

کدام سیستم عامل را برای میزبانی وب انتخاب کنم ؟ ( میخوام سی پنل باشه ) ویندوز سرور 2003 خوبه یا 2008 یا لینوکس یا امثالهوم !

سایتی یا مقاله ای کامل و فارسی در مورد کانفیگ سرور اختصاصی و راه اندازی وب هم برایم ارائه دهید

سپاس گزارم

درود
! عجب !
نت نامحدود 2 مگ خوب نیست !
مورد بعدی دو خونه نمیتونید این کارو بکنید ! غیر قانونی هست و بفهمن براتون دردسر میشه که درصد و راحت میفهمن ! باید ببرید دیتاسنتر !
کارت گرافیک نیاز نیست عزیز ! سرور که گرافیک نداره ! همون 128 خوبه ! :|
برای سی پنل هم روی ویندوز نمیشه ! بهترین انتخاب و سبک ترینش ! centos minimal هست !
موفق باشید

Edwin
March 9th, 2014, 17:20
درود
! عجب !
نت نامحدود 2 مگ خوب نیست !
مورد بعدی دو خونه نمیتونید این کارو بکنید ! غیر قانونی هست و بفهمن براتون دردسر میشه که درصد و راحت میفهمن ! باید ببرید دیتاسنتر !
کارت گرافیک نیاز نیست عزیز ! سرور که گرافیک نداره ! همون 128 خوبه ! :|
برای سی پنل هم روی ویندوز نمیشه ! بهترین انتخاب و سبک ترینش ! centos minimal هست !
موفق باشید

می بخشید استاد .
یه سوال مبتدیانه داشتم
برای stream کردن ویدئو نیاز به کارت گرافیک در سرور نیست ؟

98M!zban
March 9th, 2014, 17:33
بله اینکاره هستم ولی سوال کردن که عیب نیست ! خواستم از استاتید بزرگ یه راهنمایی اساسی کنم نمی خوام که بچه بازی کنم
سرور میخواهم راه اندازی کنم ! سپاس از نظرت !

خوب آقای به حساب بزرگ شده و بچه بازی در نیار

به نظر شما اولین قدم در فروشندگی هاست این نیست که شما بدونید که سی پنل بر روی لینوکس نصب میشه و نسخه ویندوزی ندارد مانند دایرکت ادمین ؟
به اینکه سوال کردین ایرادی وارد نیست چون سوال کردن عیبی نیست

به این که تحت برندی در حال فروش هاست و تبلیغات در این زمینه هستید انتظار میره حداقل ابتدایی ترین اطلاعات در مورد کنترل پنل ها و سیستم عامل ها رو دارا باشید

SoltanHost.Net
March 9th, 2014, 17:39
خوب آقای به حساب بزرگ شده و بچه بازی در نیار

به نظر شما اولین قدم در فروشندگی هاست این نیست که شما بدونید که سی پنل بر روی لینوکس نصب میشه و نسخه ویندوزی ندارد مانند دایرکت ادمین ؟
به اینکه سوال کردین ایرادی وارد نیست چون سوال کردن عیبی نیست

به این که تحت برندی در حال فروش هاست و تبلیغات در این زمینه هستید انتظار میره حداقل ابتدایی ترین اطلاعات در مورد کنترل پنل ها و سیستم عامل ها رو دارا باشید

آهان یادم رفته بود اول از شما اجازه میگرفتم بعدش هاستینگ راه اندازی میکردم :l نه اینکه شما فرد بسیار بزرگ و سرشناس هستید آدم یه خورده خجالب میکشه !

شما رو مجور به نظر دادن که نکردن ! محبت کن اطلاعاتی در این ضمینه داره ارائه بده استفاده کنیم نداری شما رو به خیر و ما رو به ادامه تاپیک و بحث !

98M!zban
March 9th, 2014, 17:42
آهان یادم رفته بود اول از شما اجازه میگرفتم بعدش هاستینگ راه اندازی میکردم :l نه اینکه شما فرد بسیار بزرگ و سرشناس هستید آدم یه خورده خجالب میکشه !

شما رو مجور به نظر دادن که نکردن ! محبت کن اطلاعاتی در این ضمینه داره ارائه بده استفاده کنیم نداری شما رو به خیر و ما رو به ادامه تاپیک و بحث !

امیدوارم تجدید نظری در مورد صحبت خودتون بکنید

در مورد سرور هم سراغش نرید بهتره . و اگر میخواید برید ابتدا پلیس فتا شهرستان مراجعه کنید تمامی مجوز های لازمه رو دریافت کنید در غیر این صورت مجرم شناخته میشید طبق قوانین . چون در قوانین مصوبه آذر ماه 1392 بند هایی در مورد دیتاسنتر ها آمده که افراد رو از راه اندازی سرور در منازل و بدون زیر ساخت های لازم منع می کنه

SoltanHost.Net
March 9th, 2014, 17:45
امیدوارم تجدید نظری در مورد صحبت خودتون بکنید

در مورد سرور هم سراغش نرید بهتره . و اگر میخواید برید ابتدا پلیس فتا شهرستان مراجعه کنید تمامی مجوز های لازمه رو دریافت کنید در غیر این صورت مجرم شناخته میشید طبق قوانین . چون در قوانین مصوبه آذر ماه 1392 بند هایی در مورد دیتاسنتر ها آمده که افراد رو از راه اندازی سرور در منازل و بدون زیر ساخت های لازم منع می کنه

این فایل pdf یا یه نوشته ای که بتونم کل قوانین جدید رو بخونم از کجا میتونم پیدا کنم ؟ من در منزل راه اندازی نمی کنم در مغازه کامپیوتر فروشی + مجوز هم گرفته میشه
مدارک لازم هم در این ضمینه وجود دارد

isoroush
March 9th, 2014, 17:51
می بخشید استاد .
یه سوال مبتدیانه داشتم
برای stream کردن ویدئو نیاز به کارت گرافیک در سرور نیست ؟

خیر نیاز نیست

| KVM - SERVER |
March 9th, 2014, 17:55

جناب ، سی پنل نسخه ویندوز هم داره.
cPanel Enkompass :)

OmidX
March 9th, 2014, 19:21
دوست عزیز ، اینکار شدنی نیست ...

یعنی نه اینکه اصلا نشه ، چرا میشه ، اما کیفیت کار خیلی پایین خواهد بود ، ضمن اینکه هزینه های شما چند برابر میشه ...

شما یک سرور بخرید ، ببرید تو یکی از دیتاسنتر های داخلی کولو کنید ، هزینه هاتون شاید یک چهارم این طرح تون بشه !!!

SoltanHost.Net
March 12th, 2014, 17:51
بله پس از کلی تحقیقات و نتایج و برسی و نظر دوستان و استاتید از فروم های دیگر و اینجا نتیجه یافتیم

سرور اختصاصی خریداری کنیم بهتر است ! البته شاید این در ایران امکان پذیر نبود ولی اگر در کشور دیگری بودیم شاید موفق میشدیم

سپاس از همه دوستان !

مدیران محترم بنده به نتیجه رسیدم لطفا تاپیک رو قفل کنید

سرزمین
March 12th, 2014, 19:00
با سلام
نیازی به نصب سی پنل نال شده نیست ایمیل بزنید به CPanel و بگید میخواین ازشون لایسنس تهیه کنید به احتمال زیاد اجازه میدن و لینوکس با سی پنل سازگارتر هست

mhiizadi
March 12th, 2014, 19:27
تبدیل سیستم شخصی به سرور بدون خرید آیپی ولید برای اولین بار در ایران | فیلم اموزش فارسی,مرجع تخصصی برنامه نویسی,دانلود فیلم آموزشی,رفع اشک (http://www.daneshjooyar.com/%d8%aa%d8%a8%d8%af%db%8c%d9%84-%d8%b3%db%8c%d8%b3%d8%aa%d9%85-%d8%b4%d8%ae%d8%b5%db%8c-%d8%a8%d9%87-%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%86-%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%d8%a2%db%8c%d9%be%db%8c/)