PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازگشت به ریسلر کلاب با این روش

Saati
March 8th, 2014, 16:34
اقا من میخوام برگردم به ریسلرکلاب . این ریسلو گاگوله. معلوم هم نیست کی امکان move دامین ها رو فعال کنه

به نظر شما دوستان ساخت یک اکانت ریسلر در ریسلرکلاب با مشخصات واقعی یکی از دوستان که ساکن امریکا/کانادا هست چطوره؟ در اصل صاحب اکانت ایشون میشه و من از دامنه ها استفاده میکنم. یعنی دامنه ها رو ایشون برام ثبت میکنه و دامین ها هم به سرورهای غیر ایرانی متصل میشن ولی زبان سایت فارسی هست. به نظر شما این کارو انجام بدم؟ بعدش اینکه احتمال داره بیان دامنه رو چک کنن و با فارسی بودن سایت ها دامنه ها رو بگیرن یا ساسپند کنن؟

Edwin
March 8th, 2014, 17:55
سلام .
در اینکه ریسلو گاگول هست که شَکی نیست ! :دی
اما به نظر من محمد جان با یک دامنه بی ارزش این کار رو مدتی تست کنید . اگه جواب داد و مشکلی نبود اقدام کنید .
البته بازم بعد از تست ، این کار ریسک هست !

pouyajabbarisani
March 8th, 2014, 20:18
راستش من با پشتیبانیشون تماس گرفتم گفتند که حتی دامین هایی که ثبت می کنید نباید سایت هایی ایرانی باشند.

MOHAMMAD MOHSEN
March 9th, 2014, 14:19
ریسک این کار بسیار بالاست!
با توجه به اینکه دیگه به ایران سرویس نمیدین براحتی می تونن مالکیت دامین رو ازتون بگیرن!
مشکل اطلاعات ریسلر نیست مشکل مشتریان هستند که نمی تونن مشخضات غیر ایرانی بدن جدیدا هم آیکان داره سخت گیری بیشتری رو مشخصات fake می کنه

ZarinServer.Com
March 11th, 2014, 01:06
بهتر از انلاین نیک یا ریل تایم رجیستر استفاده کنید ، البته رسلو خودش رسلر ریل تایم رجیستر هست