توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میکس کنند فیلم برای سایت
رحمان ع
March 6th, 2014, 18:02
سلام
به دو سینک کنند فیلم دوبله احتیاج دارم
اول یه فیلمی رو میدم تا میکس کنید با زبان اصلی البته پولش رو تقدیم میکنم اگه میکس خوب باشه همراه با زیرنویس قسمت سانسور شدش اون موقع ادامه میدیم
فیلم های دوبله به عهده خود شما
سایت بخش درخواست فیلم دوبله هم داره هرکدوم فیلم درخواستی رو میکس کنه پول بیشتری رو میبره
1. اشنایی با وردپرس
2. اشنایی با نرم افزار مورد نیاز برای میکس فیلم همراه با زیرنویس
3. اشنایی با سرور ها
4. داشتن ارشیو خوب یا دردسترس بودن فیلم دوبله
خلاصه میکس جا گزاری زیرنویس قسمت سانسور شده و اپلود و پست گذار در سایت.
البته پوستر خودم طراحی میکنم
هفته ای یک فیلم میکس کنید عالیه
برای کسی فیلم دوبله رو میکس کنه 3500 داده میشه
برای کسی که فیلم درخواستی دوبله رو میکس کنه 4000 تومان داده میشه
همراه با قند شکن خوب تقدیم میکنم البته دست مزد افسایش میدم به مرور زمان وقتی سایت به درامد خوب رسید
رحمان ع
March 6th, 2014, 20:54
دوستان کسی نمیتونه انجام بده؟ این کار رو؟
hotler
March 6th, 2014, 21:40
قیمت برای هر فیلم چقدر هست ؟
چه کیفیتی مد نظر دارید ؟
رحمان ع
March 6th, 2014, 21:48
قیمت برای هر فیلم چقدر هست ؟
چه کیفیتی مد نظر دارید ؟
قیمت نوشتم 3500 ولی برای فیلم های درخواستی که میگن 4000 تومان
کیفیت 720p o,fi
i.sharifi
March 6th, 2014, 21:50
من به طور کامل به نرم افزار ادیوس و دیگر نرم افزارهای مرتبط تسلط دارم و می دونم که تدوین ویدئو کار هر کسی نیست و نیازمند تجربه کافی در این زمینه ست .
امیدوارم از جسارت بنده صرف نظر کنید و من رو به بزرگی خودتون عفو بفرمایید .
اما 4500 تومان برای هماهنگ سازی یک فیلم دوبله با نسخه زبان اصلی و فاقد سانسور بسیار پایینه .
باز هم عذرخواهی می کنم .
hotler
March 6th, 2014, 21:53
عزیز !
خیلی کمه ،، وقتی که بنده یا یکی از دوستان باید بر روی فیلم مورد نظر بگذاریم و فیلم رو هماهنگ با صوت میکس کنیم خیلی بیشتر از اینا ارزش داره و این قیمت توهین به زحمت کسی که این کار رو انجام میده.
حجم ترافیکی که برای آپلود صوت هست رو هم باید مد نظر بگیرید دوست عزیز !
اگر بخواید تگ شما هم در فیلم مربوطه باشه که دیگه بد تر !
رحمان ع
March 6th, 2014, 21:56
من به طور کامل به نرم افزار ادیوس و دیگر نرم افزارهای مرتبط تسلط دارم و می دونم که تدوین ویدئو کار هر کسی نیست و نیازمند تجربه کافی در این زمینه ست .
امیدوارم از جسارت بنده صرف نظر کنید و من رو به بزرگی خودتون عفو بفرمایید .
اما 4500 تومان برای هماهنگ سازی یک فیلم دوبله با نسخه زبان اصلی و فاقد سانسور بسیار پایینه .
باز هم عذرخواهی می کنم .
خواهش میکنم چقدر مد نظر شما هست؟
خیلی هارو میشناسم با یک عدد قند شکن در ماه و یک تک کاربری در انجمن دارن این کارو میکنند یجوری رایگان دارن کار میکنند....
zakerweb
March 6th, 2014, 22:18
خیلی هارو میشناسم با یک عدد قند شکن در ماه و یک تک کاربری در انجمن دارن این کارو میکنند یجوری رایگان دارن کار میکنند....
دمشون گرم کیا!
بخوایی میتونم چند تا نمونه هم دارم
ولی قیمت پایینه!
i.sharifi
March 6th, 2014, 22:20
متاسفانه بنده به دلیل کمبود زمان نمی تونم با شما همکاری کنم . اما در نظر داشته باشید که برای هماهنگ سازی یک کلیپ 15 دقیقه ای با کیفیت معمولی حداقل یکی دو ساعت زمان صرف خواهد شد (سال 92 برای این پروژه به ازای هر 10 دقیقه 70 هزار تومان دستمزد گرفتم). هماهنگ سازی فیلم 120 دقیقه ای که باید به نسخه های با کیفیت فیلم هم دسترسی داشت ،از اکسپورت صوت گرفته تا مرج کردن قطعات سانسور شده که کلی دردسر داره بماند . فکر نمی کنم با یک قندشکن در ماه کسی پیدا بشه که حتی کار متوسط ارائه بده .
امیدوارم شخص مورد نظر رو به زودی پیدا کنید .
موفق باشید .
من دقیقا 7 ساله سابقه کار تدوین دارم ، با پریمیر و افتر افکت که خدای نرم افزار های تدوین هستند
در این مدت خیلی پروژه شهری و استانی بوده که انجام دادم ولی کسی به سخاوت مندی شما ندیده بودم !
4500 پول یک گیگ ترافیک دانلود هم نمیشه !
بده به همونا که با قند شکن واست میسازن !
رحمان ع
March 6th, 2014, 22:36
دمشون گرم کیا!
بخوایی میتونم چند تا نمونه هم دارم
ولی قیمت پایینه!
ارسال شد
رحمان ع
March 6th, 2014, 22:44
متاسفانه بنده به دلیل کمبود زمان نمی تونم با شما همکاری کنم . اما در نظر داشته باشید که برای هماهنگ سازی یک کلیپ 15 دقیقه ای با کیفیت معمولی حداقل یکی دو ساعت زمان صرف خواهد شد (سال 92 برای این پروژه به ازای هر 10 دقیقه 70 هزار تومان دستمزد گرفتم). هماهنگ سازی فیلم 120 دقیقه ای که باید به نسخه های با کیفیت فیلم هم دسترسی داشت ،از اکسپورت صوت گرفته تا مرج کردن قطعات سانسور شده که کلی دردسر داره بماند . فکر نمی کنم با یک قندشکن در ماه کسی پیدا بشه که حتی کار متوسط ارائه بده .
امیدوارم شخص مورد نظر رو به زودی پیدا کنید .
موفق باشید .
داداش خیلی خوب گرفتی اگه همکار میخوای من هستم 70 هم نمیخوام زیر 70 کار میکنم فیلم 120 دقیقه ای هم انجام میدم. روزانه هم میتونم فیلم بدم بیرون. فیلمو من 1 ساعته تموم میکنم ...
ولی خدای کسانی هستن که کار میکنند مثل سایت نایت مووی