توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تغییر dns های دامنه در نیک
VBIran
March 6th, 2014, 09:38
سلام.
بنده رابط فنی، مالی، اداری یک دامنه هستم که قبلا به راحتی DNS های اون رو میتونستم تغییر بدم ولی امروز که لاگین کردم و خواستم تغییر بدم با این ارور مواجه شدم:
من حتی به صاحب امتیاز دامنه هم تیکت دادم و گفتم تغییر بدن اون ها هم به من گفتن که همین ارور رو میگیرن و دسترسی ندارن.
علتش چی میتونه باشه به نظرتون؟
Edwin
March 6th, 2014, 09:53
سلام .
علی جان چرا با پشتیبانی خود ایرنیک مطرح نمی کنید ؟
sajjad65
March 6th, 2014, 09:56
شاید سایتشون مشکل دارد چون یک مدتیه مشکل دارد سایت
Edwin
March 6th, 2014, 09:58
نه سایت مشکلی نداره من تست کردم
abbas141
March 6th, 2014, 10:28
تا الان مورد مشابهی ندیدم .الان هم که سرچ کردم به هیچ مورد مشابهی برخورد نکردم . فکر کنم بهتر باشه با خود نیک تماس بگیرید .
VBIran
March 6th, 2014, 11:36
سلام .
علی جان چرا با پشتیبانی خود ایرنیک مطرح نمی کنید ؟
سلام.
تیکت زدم توی سایتشون ولی فکر میکنم تا شنبه پاسخ ندن و مورد فوری هست چون سایت در حال حاضر Down هست.
چه نوع مشکلی؟
تا الان مورد مشابهی ندیدم .الان هم که سرچ کردم به هیچ مورد مشابهی برخورد نکردم . فکر کنم بهتر باشه با خود نیک تماس بگیرید
ممنون، تیکت زدم توی سایت نیک ولی فکر نمیکنم تا شنبه پاسخ بدن.
abbas141
March 6th, 2014, 12:33
سلام.
ممنون، تیکت زدم توی سایت نیک ولی فکر نمیکنم تا شنبه پاسخ بدن.
فکر کنم مشکل از قسمت رابط های مجاز : تنطیمات فعلی را به یاد داشته باشید . واگر رابط های مجاز چیزی به غیر از همه می باشد ان را به همه تغییر دهید و مجدد بررسی نمایید
برای بررسی رابط های مجاز هم از منوی سمت راست
مشخصههای شناسه =>رابطه های مجاز=>مدیریت رابطههای مجاز =>
صاحب امتیاز و ... را یکبار بر روی همه تنطیم کنید
امیدوارم مشکل رفع شود .
Edwin
March 6th, 2014, 12:36
خب با هاست دی ال هماهنگ کن فعلا سایت رو روی دی ان اس قبلی که ست هست بیارن بالا ، تا شنبه ببینیم چی میشه .
خیلی از کاربرها به منم پی ام دادن گفتن چرا سایت داونه ..
VBIran
March 6th, 2014, 13:32
فکر کنم مشکل از قسمت رابط های مجاز : تنطیمات فعلی را به یاد داشته باشید . واگر رابط های مجاز چیزی به غیر از همه می باشد ان را به همه تغییر دهید و مجدد بررسی نمایید
برای بررسی رابط های مجاز هم از منوی سمت راست
مشخصههای شناسه =>رابطه های مجاز=>مدیریت رابطههای مجاز =>
صاحب امتیاز و ... را یکبار بر روی همه تنطیم کنید
امیدوارم مشکل رفع شود .
ممنون از راهنماییتون، مواردی که فرمودید روی همه هست.
http://up.vbiran.ir/uploads/Screen%20Shot%202014-03-06%20at%2013200%20PM_42742139410042619943.png