PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارسال ایمیل های vps به فولدر اسپم

SiBiLoO
March 5th, 2014, 22:57
سلام،

من جدیدا یک VPS گرفتم و شروع کردم و منیج کردن! البته در حد اکابر :">
حالا من یک مشکل اساسی دارم و اون هم ارسال ایمیل های سایت هست که مستقیم وارد فولدر اسپم میشه، چه در یاهو و چه در گوگل. کارهایی هم که انجام دادم این هستش:

۱. تمامی DNS رکورد ها صحیح هستند.
۲. قسمت
Reverse MX
کاملا صحیح هست و توی سایت intodns تائید شدن.
۳. آی پی سرور توی سایت mxtoolbox و سایر سایت های مربوطه چک شده و در هیچ بلک لیستی قرار نداره.
۴. rDNS تست شده و مشکلی نداشته.
۵. DKIM و SPF ایجاد شده، توی سایت brandonchecketts تست و تائید شدن.
۶. هر ایمیلی که ارسال میشه توی گوگل، در قسمت هدر SPF و DKIM تائید و pass شدن : spf=pass dkim=pass
۷. قسمت دیگری از هدر در گوگل:

Received-SPF: pass (google.com: domain of *** designates 107.155.*** as permitted sender) client-ip=107.155.***;
۸. رکورد SPF توی سایت mxtoolbox تست و Pass شده!

خلاصه اینکه دیگه فقط مونده خودم یک آزمایش خون بدم تا من رو هم چک کنند!
اما باز هم ایمیل ها میرن توی فولدر اسپم! حتی با اینکه IP ایرادی نداره اما یک ای پی دیگه هم سفارش دادم و دوباره از اول تمامی کارها رو انجام دادم اما باز هم مشکل برطرف نشد!

از دوستان اگر کسی میتونه کمک بکنه، چه رایگان و چه با دریافت هزینه، ممنون میشم کمکم بکنه. :x

SiBiLoO
March 6th, 2014, 17:56
یعنی توی این انجمن مثلا تخصصی هیچ کسی چیزی نمیدونه؟![-(

mahdiazarnia
March 6th, 2014, 18:13
من هم این راه ها رو قبلاً رفتم طبق تحقیقاتی که انجام دادم باید ip ها verify بشن توسط سرویس دهنده ها وگرنه هرکاری کنی میره اسپم

SiBiLoO
March 6th, 2014, 18:43
چطور میشه IP ها رو Verify کرد؟ باید با پشتیبانی مثلا گوگل تماس بگیرم؟

mahdiazarnia
March 6th, 2014, 19:27
بله باید تماس بگیرید
ولی پروسه طولانیی باید باشه همچنین پر هزینه

SiBiLoO
March 6th, 2014, 20:15
من که فکر نمیکنم اینجوری باشه...

به هر حال ممنون به خاطر توجهت به این تاپیک. کلا توی وب فارسی همه عادت دارند فقط یک مشت شعار و ادعا سر در سایت قرار بدن. همه انجمن ها یا تخصصی هستند و یا بزرگترین و فلان ترین...

SiBiLoO
March 8th, 2014, 02:10
مشکل ما هم با خرید اکانت بیزینس گوگل برطرف شد...

mahdiazarnia
March 8th, 2014, 02:17
مشکل ما هم با خرید اکانت بیزینس گوگل برطرف شد...
میشه توضیح بدید بیشتر ؟

SiBiLoO
March 8th, 2014, 04:45
شما یک حساب توی google apps باز میکنید، ماهی 5 دلار و یا 10 دلار، بعد دامنه های خودت رو اونجا ثبت میکنید، بعد دیگه تمامی ایمیل های خودتون رو اونجا میسازید.

برای مثال دامنه sibiloo.com رو اونجا اضافه میکنید، بعد ایمیل info@sibiloo.com رو هم اضافه میکنید. حالا این آدرس ایمیل دقیقا مثل ایمیل های خود جیمیل کار میکنه با امکانات بسیار بیشتر. مثلا 30 گیگ فضا! بعد برای مثال postfix رو تنظیم میکنید که از سرورهای گوگل استفاده کنه برای ارسال و دریافت ایمیل ها و و و ....

من هنوز وقت نکردم بیشتر تست کنم، فقط ایمیل ها رو چک کردم. به کره ماه هم ایمیل ارسال کنیم دیگه توی فولدر اسپم نمیره به هیچ عنوان! البته 30 روز هم رایگان میده اکانت تست، اگر هم تمدید نکنید دامنه شما برای مدتی ساسپند میشه. غیر از ایمیل هم امکانات دیگری مثل گوگل درایو و تقویم و ... هم در اختیارتون میزاره.

توضیح دادن امکاناتش خیلی خیلی وقت گیر هست. خلاصه کردم :-*

reza0071
February 26th, 2015, 15:13
سلام دوستان
اول معذرت میخوام که تاپیک قدیمی رو بالا میارم،ولی همین مشکل برای بنده هم پیش اومده با وجود این که اصلا ای پی سرور توی هیچ بلاک لیستی نیست اما تمامی ایمیل های بنده به پوشه اسپم میره
لطفا راهنمایی کنید

- - - Updated - - -

up

- - - Updated - - -

up