sina.click
March 5th, 2014, 21:33
با عرض سلام خدمت دوستان
به یه مشکل خیلی بدی برخورد کردیم که گفتم اینجا مطرح کنم شاید به راه حلی دست پیدا کنم
مشکل اینه
ما یه سرور مجازی داخل ایران داریم ( میکروتیک ) با آی پی
10.10.10.10
که از طریق تانل ipip به سرور میکروتیک هلند وصل شده با آی پی
20.20.20.20
و همچنین به اکانتینگ ibs با آی پی
30.30.30.30
وصل شده که با در دیتاسنتر آمریکا هستش.
در حالت عادی هیچ گونه مشکلی وجود نداشته تا اینکه route مسیر سرور مجازی ایرانمون به هم ریخته و متاسفانه از سرور آمریکا پینگ نداریم!!!
یعنی الان کاربران امکان اتصال به سرور رو از طریق radius ندارن.
حالا ما یه روت نوشتیم داخل میکروتیک که ترافیک مقصد به سمت 30.30.30.30 رو از طریق تانل ipip ارسال کنه.
و مسیر رفت درست شد.
اما برای مسیر برگشت مشکل داریم
حالا سوال من اینه که چطوری باید سرور centos آمریکا که روش ibs نصبه رو هدایت کرد( چه روتی براش بنویسیم ) که ترافیک ارسالی به آی پی ایران یعنی 10.10.10.10 رو از طریق سرور هلند ارسال کنه؟
ضمنا اگر احیانا نیازه که داخل سرور هلند ( میکروتیک ) تغییراتی لازم هست رو هم بفرمایید ممنون میشم
به یه مشکل خیلی بدی برخورد کردیم که گفتم اینجا مطرح کنم شاید به راه حلی دست پیدا کنم
مشکل اینه
ما یه سرور مجازی داخل ایران داریم ( میکروتیک ) با آی پی
10.10.10.10
که از طریق تانل ipip به سرور میکروتیک هلند وصل شده با آی پی
20.20.20.20
و همچنین به اکانتینگ ibs با آی پی
30.30.30.30
وصل شده که با در دیتاسنتر آمریکا هستش.
در حالت عادی هیچ گونه مشکلی وجود نداشته تا اینکه route مسیر سرور مجازی ایرانمون به هم ریخته و متاسفانه از سرور آمریکا پینگ نداریم!!!
یعنی الان کاربران امکان اتصال به سرور رو از طریق radius ندارن.
حالا ما یه روت نوشتیم داخل میکروتیک که ترافیک مقصد به سمت 30.30.30.30 رو از طریق تانل ipip ارسال کنه.
و مسیر رفت درست شد.
اما برای مسیر برگشت مشکل داریم
حالا سوال من اینه که چطوری باید سرور centos آمریکا که روش ibs نصبه رو هدایت کرد( چه روتی براش بنویسیم ) که ترافیک ارسالی به آی پی ایران یعنی 10.10.10.10 رو از طریق سرور هلند ارسال کنه؟
ضمنا اگر احیانا نیازه که داخل سرور هلند ( میکروتیک ) تغییراتی لازم هست رو هم بفرمایید ممنون میشم