ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست خرید سرور مجازی در اروپا

want0n
March 5th, 2014, 18:00
سلام
آقا من یه اشتباهی کردم یه 100 دلار کردیت ویزا گرفتم برای خرید سرور تو یکی از کش.رهای اروپا حالا از این دو تا سایت خرید کردم میگن باهاتون تماس میگیریم
متاسفانه پول هم کم شده حالا شماره تلفن رو من اشتباه دادم
آیا ساینی جایی میشناسین که بتونم با این کردیت که خریدم بتونم توش بدون مشکل سرور سفترش بدم خدا خیرتون بده بدرقم گیرم
حالا که کردیت رو خریدم دیگه کاریش نمیتونم بکنم ممنون از دوستان

glxx
March 5th, 2014, 18:25
الان مشکل شما سرور است شماره تماس است؟مشکل برگشت پول است؟ بهتر توضیح دهید

ULTRAWEB
March 5th, 2014, 18:28
احتمالا پرداختتتون کلاه برداری ثبت شده و سرویسی نمیدین یا باید احرازهویتی چیزی کنی
چرا خوب از همین جا و این ایرانی ها سرویس نمیگیرید؟

servervds.com
March 5th, 2014, 18:42
سلام
در تماس باشید
تا راهنمای کنیم

با شماره تماس در امضا

want0n
March 5th, 2014, 20:01
من که گفتم مشکلم اینه که الان کریدت دارم که شارژ شده نمیتونم از ایرانی ها بخرم
یه اشتباهی کردم الان کریدت رو دستم مونده باید با این بخم لطفا لینک سایتی چیزی بدین که بتونم از توش خرید کنم با کردیتم
متاسفانه جند جا که ثبت کردم مشکل با کردیت ندارن میخوان زنگ بزن وریفای کنن منم زبانم خوب نیست بعدشم تلفن ایران بدم مشکل پیش نمیاد برام؟
کلا یه راه کاری چیزی بدین که این کردیت رو بتونم خرج کنم واسه خرید سرور

nimafire
March 5th, 2014, 20:25
اگر کردیت شما در بخش کاربری سایتشان قرار دارد تنها میتوانید از همان سایت خرید کنید نه از سایت دیگر
اما اگر پولتان در ویزا کارتتان هست به من اطلاع بدید از طریق پیغام خصوصی تا به شما سایت معتبر برای خرید سرو رمجازی معرفی کنم

want0n
March 5th, 2014, 21:37
حتی یکی از دوستان سایت leaseweb رو معرفی کرد که توش ثبت نام کردم و سرور رو خریدم پول هم از تو ویزا کارت کم شد من موجودی گرفتم دیدم کسر کردن بعدش که کسر شد گفتن زنگ میزینم بهت منم موندم چه کنم با بدبختی با موبایل بهشون زنگ زدم صحبت کردن که گفتن باید کپی بدی و این حرفا منم گفتم غلط کردم برگردون پولو که خدارو شکر پول رو برگشت زد.
خلاصه داستانی دارم من با این ویزا کارتی که دارم.
تنها جایی که به ذهنم اومد این بود که بیام اینجا بلکه بزرگان اهل فن کمک کنن بخدا من کارم نه هاستینگ نه همچین تصمیمی دارم خواهش میکنم کمک کنید حتی حاضرم برای حفظ ابروم هم که شده در حد توانم مقدار نا قابل و اندک هم هزینه کنم که این کار انجام بشه لطفا راهنمایی کنید،تا من باشم دیگه کلاس الکی نیام واسه کسی 8-|

iNicz.Com
March 5th, 2014, 21:51
سلام
آقا من یه اشتباهی کردم یه 100 دلار کردیت ویزا گرفتم برای خرید سرور تو یکی از کش.رهای اروپا حالا از این دو تا سایت خرید کردم میگن باهاتون تماس میگیریم
متاسفانه پول هم کم شده حالا شماره تلفن رو من اشتباه دادم
آیا ساینی جایی میشناسین که بتونم با این کردیت که خریدم بتونم توش بدون مشکل سرور سفترش بدم خدا خیرتون بده بدرقم گیرم
حالا که کردیت رو خریدم دیگه کاریش نمیتونم بکنم ممنون از دوستان

پول شما رو برگشت دادند ؟ اگه ندادند شماره تلفن بدم خدمتون بدین تماس بگیرند صحبت میکنم تا مشکلتون برطرف بشه !

iNicz.Com
March 5th, 2014, 21:55
اقا بیا ! خوب بیا بخر حال کن :

Worldstream Internet Services (http://www.worldstream.nl/select-special.php?id=1340)

مشخصات هم کاملا درست و ایران رو بزن

want0n
March 5th, 2014, 21:58
پول شما رو برگشت دادند ؟ اگه ندادند شماره تلفن بدم خدمتون بدین تماس بگیرند صحبت میکنم تا مشکلتون برطرف بشه !

شکر خدا دست و پا شکسته زنگ زدم بهشون گفتن اگر میخوای کنسل کنیم گفتم آره خبر مرگتون واسه 20 دلار خرید سرور جر دادین منو 40 دلار صحبت کنم و کپی پاسپورت بدمو این حرفا پدرسوخته ها
مرسی از همه شما دوستان که کمکم میکنید

want0n
March 5th, 2014, 22:00

Worldstream Internet Services (http://www.worldstream.nl/select-special.php?id=1340)

مشخصات ایران بزنم کردیت کارت مشخصاتش که ابرانی نیست گویا تو دبی صادر شده اسمش خارجیه مشکل نداره؟
زنگ نمیزنن واسه وریفای کردن؟
گیرو گور نداره؟
همین که از کارتم کسر بشه میرن واسه دادن سرور؟

want0n
March 5th, 2014, 22:19

این سایت که شما معرفی کردین دیدم چت آنلاین داره رفتم دست و پاشکسته وافعیت رو گفتم
از ایران هستم ویزا کارت مجازی خریدم چیکار کنم گفت درک میکنم چی میگی کاریش نمیشه کرد این جزو قوانین ما هست و باید عکس ویزا کارتت رو با کپی پاسپورت این حرفا بدی همه جا همینه و این حرفا
خدا مرا مرگ دهد که بین این همه کشور درست و درمون باید میفتادم وسط این خراب شده
تو گینه بیسائو هم بودم الان قبول میکردن ننگ بر من

iNicz.Com
March 5th, 2014, 22:23
خوب از کسی که کرفتید اول بپرسید ببینید میتونن عکس از تراکنش های شما از اینترنت بانک مورد نظر بدند ؟ اگر نتیجه مثبت بود با همین سایتی که گفتم خدمتون در میان بزارید. اگه قبول کردن سفارش رو به اسم کسی انجام بدید که پاسپورت داشته باشه .

want0n
March 5th, 2014, 22:34
گفتم میگن نمیشه سفارش رو از اسم کس دیگه بدی حالا این به کنار اینا استیتمنت نمیخوان میگه عکس کردیت کارتت رو بده
میگم این همه هاستینگ تو ایران دارن کار میکنن چه جوری پس خریداشون رو انجام میدن یعنی هیچ کس نیست با کارت مجازی ویزا بتونه خرید کنه؟
الا ن هر کی یه خرید کنه واسه من با این کارت من 10 دلار هم میتونم براش کارت به کارت کنم از همین کارته یه جا داره انگاری میشه همچین کاری کرد
خلاصه مشکل مارا یه جوری حل کنید جان علی

want0n
March 6th, 2014, 14:51
آقا مشکلم حل شد از hostkey خریدم
منتها یکم کلک زدم،به هر حال از همه دوستانی که منو همکاری کردن صمیمانه سپاسگذارم
خدا قوت