توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل خطای 403 در صورت وجود فایل htaccess
Nicdata
March 5th, 2014, 10:15
درود
مشکل یکی از سرورهای ما این هست که
بعد از اعمال تغییراتی روی سرور؛ نصب کلادلینوکس>حذف کلادلینوکس>(خطای 403) > دوباره برای برطرف شدن خطا کلادلینوکس رو نصب کردیم که بزهم مشکل برطرف نشد .
حال هر سایتی که دارای فایل .htaccess هست این پیغام خطا رو میده . فایل رو حذف و یا تغییر نام میدیم اوکی میشه ولی بعضی سایت ها به فایل اچ تی اکسس نیاز دارند که در صورت حذف مشکل پیدا می کنند .
پس نمی تونیم فایل htaccess همه ی اکانت ها رو حذف کنیم .
از اساتید کسی هست که بتونه بگه مشکل از کجاست ؟
راه های مختلفی رو تست کردم ولی مشکل حل نشد .
منتظرم
wanener
March 5th, 2014, 10:26
سلام
اگرچپه ارتباطب به عزل و نصب CloudLinux ندارد
اما
شما محتوای فایل Htaccess را کپی کرده و در یک Notepad قرار دیهد که اگر کراکتر یونی کدی دارد حذف شود
و دوباره محتوا ا در فایل قرار دهید و ذخیره و کنید و تست کنید
این شایع ترین مورد خرابی Htaccess است
راه دیگر هم این است که همه موارد داخل فایل را با # comment کنید و دوباره تک خط به تک خط با رعایت نیازمندی ماژول آنها را فعال کنید تا ببنید در کدام خط سایت دوباره خطا میگیرد
آن خط را ارسال کنید بیشتر بررسی شود
Nicdata
March 5th, 2014, 10:32
سلام
اگرچپه ارتباطب به عزل و نصب CloudLinux ندارد
اما
شما محتوای فایل Htaccess را کپی کرده و در یک Notepad قرار دیهد که اگر کراکتر یونی کدی دارد حذف شود
و دوباره محتوا ا در فایل قرار دهید و ذخیره و کنید و تست کنید
این شایع ترین مورد خرابی Htaccess است
راه دیگر هم این است که همه موارد داخل فایل را با # comment کنید و دوباره تک خط به تک خط با رعایت نیازمندی ماژول آنها را فعال کنید تا ببنید در کدام خط سایت دوباره خطا میگیرد
آن خط را ارسال کنید بیشتر بررسی شود
موارد را تک تک # کردم بازهم ارور داد . دوباره تک تک برعکس # رو برداشتم ولی مشکل حل نشد . کلا تو فایل htaccess باید همه چی رو حذف کنم تا مشکل برطرف شه . ولی خب وقتی حذف میشه مثلا تو ویبولتین وی بی سئو از کار می افته
Nicdata
March 5th, 2014, 10:46
آپاچی رو چندبار ریبلد کردم . با suphp و بدون suphp بازهم مشکل داشت
Nicdata
March 5th, 2014, 20:44
مشکل حل از شد
از قسمت
Home »Service Configuration »Apache Configuration
Global Configuration