توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عرض قالب های مختلف
9000001
March 4th, 2014, 22:22
سلام خدمت استادید محترم من یه قالب دارم که خیلی عرضش زیاده و با رزولیشن های مختلف هم وضعش بدتر میشه یعنی رزولیشن پایین تر خیلی عریض نشو میده میخواستم یه راهنمایی بکنید به من که چیکار کنم خیلی ممنون.
سلام مشکل من اینه که..... الان قالب همین انجمن و بعضی سایت های دیگه وقتی رزولیشین کامپیوترم رو 1024 قرار میدم قالب خودش رو با اون رزولویش تطابق میدهد ولی قالب من نمیتونه یعنی وقتی رزولویشین رو کم میکنم قالب بزرگ نمایش میده و بعضی از قسمت های قالب معلوم نیست حتما باید صفحه ی مرورگر رو کوچک کرد تا معلوم بشه ولی این سایت انجمن اینجوری نیست آیا ممکنه به خاطر خاصیت fixed قالب باشه لطفا یه کمک اساسی بکنید خواهشا؟
Web4
March 5th, 2014, 06:07
دوست عزیز برای نمایش در همه سایز ها و حتی تبلت و موبایل باید قالبتون رو واکنش گرا کنید اگر بار اولتان هست بدید یکی که قبلا واکنش گرا کرده .
و دوم اینکه عرض کجای قالب زیاد هست ؟ خوب ببینید تگش چی هست بعد از توی استایل مقدار width: کم کنید .
موفق باشید
9000001
March 5th, 2014, 09:53
دوست عزیز برای نمایش در همه سایز ها و حتی تبلت و موبایل باید قالبتون رو واکنش گرا کنید اگر بار اولتان هست بدید یکی که قبلا واکنش گرا کرده .
و دوم اینکه عرض کجای قالب زیاد هست ؟ خوب ببینید تگش چی هست بعد از توی استایل مقدار width: کم کنید .
موفق باشید
عرض کلی قالب رو میخواستم بدونم
delta
March 5th, 2014, 11:45
قالب عرض نداره.با گزاشتن مطلب یا بلوک و... بالا پایین میشه عرض یک قالب..
Web4
March 5th, 2014, 14:02
قالب عرض نداره.با گزاشتن مطلب یا بلوک و... بالا پایین میشه عرض یک قالب..
منظورشون فکر کنم .page هست دوست عزیز .
mohamad1377
March 19th, 2014, 11:44
میتونید با ژنرتورها به راحتی قالبو ریسپونسیو کنید و با ادوب دریو ور اندازشو درست کنید
vahab00
March 19th, 2014, 12:21
خیلی شیک و مجلسی این کد رو بزار تو استایل قالب
html {overflow-x: hidden;}
تا ی حدی مشکلتون حل میشه اما باید به فکر ری اسپانسیو باشید