توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی از فراز دیتا خبری داره
p30night
March 4th, 2014, 19:14
سلام دوستان کسی ار فراز دیتا(farazdata.com) خبر داره؟ دو روزه سرورشون خوابیده سایتشون هم در دسترس نیست کسی شماره ای چیزی داره
iman00
March 4th, 2014, 19:37
باسلام دوست عزیز
مدیر اصلی سایت فرازدیتا یکی از دوستان قدیمی و صمیمی من هستند
تا جایی که خبردارم درحال رفع و کانفیگ مجدد سرور هاسشون میباشند که به زودی درست و مشکل رفع میشه
p30night
March 4th, 2014, 20:16
تشکر از پاسخ شما
انشالله که زودتر درست بشه
خودوشونم یاهو آنلاین شدن
سرویس خوبی دارند من مجبور شدم اینجا دنبالشون بگردم
98M!zban
March 4th, 2014, 20:36
نگران نباشید
کوروش جان از بهترین دوستان من هستند
همه چیز حل میشه در حال رفع مشکل هستند
asafnak
March 4th, 2014, 21:09
با سلام
جناب آقای ابراهیم زاده دوست و همکار بنده هستند
سرور هم ساعت 15 روز دوشنبه از دسترش خارج شد که ساعت 23 هم مشکل رو برطرف کردیم
دوباره امروز ساعت 13 یک مشکل برای سیستم عامل سرور پیش آمد که با بررسی هایی که انجام داده شد به این نتیجه رسیدیم که سرور مجددا از ابتدا کانفیگ بشود و سپس بکاپ ها رو برروی سرور ریستور کنیم
اگر خدا بخواد امشب تا ساعت 24 مشکل سرور کاملا حل خواهد شد و تمام سایت ها بالا خواهند آمد
عیدی خوبی هم برای کاربران در راه هست هم به علت جبران این مشکل هم به مناسبت نوروز 93
پایدار و پیروز باشید پیشاپیش نوروز هم بر شما مبارک
PouriaSharifian
March 4th, 2014, 23:01
پوریا شریفیان - مدیر عامل فراز دیتا :
با عرض سلام و و قت بخیر خدمت تمامی کاربران عزیز فراز دیتا!
ضمن عرض پوذش به علت قطعی 24 ساعته یکی از سرور های اصلی فراز دیتا.
شایان ذکر است مشکل پیش آمده از سوی دیتا سنتر بوده و ارتباطی با کارشناسان فنی فراز دیتا ندارد.
اینجانب پوریا شریفیان مدیر عامل فراز دیتا نوید اتصال مجدد تا دقایق آینده را به تمامی کاربران محترم می دهم.
همچنین برای کاربران عزیز به نسبت سرویس مورد استفاده شان هدایایی در جهت سعود کیفیت در نظر گرفته شده است که به محض اتصال مجدد واگذار خواهد شد.
با تشکر!
شریفیان
kourosh_it
March 5th, 2014, 09:21
درود خسته نباشید
از تمامی کاربران عزیز پوزش میطلبیم
میتوانید از چند و چون کار که چه بوده و چه شده در اطلاعیه سایت باخبر شوید
اخبار - فراز دیتا (http://www.members.farazdata.com/announcements.php?id=23)
p30night
March 6th, 2014, 15:39
لعنت خدا بر شیطون فعلا مطلب رو حذف کردم
sajjad65
March 6th, 2014, 15:49
دادا باز مشکل دارد سایتت که درستش کن کم مردم اذیت کن
meysam021
March 6th, 2014, 15:50
عزیز بنده یه فراز دیتا فکر کنم تو اد لیستم باشه آیدیش اینه
kourosh_ebra@yahoo.com
آنلاین هم هستند الان
p30night
March 6th, 2014, 16:00
تشکر تماس گرفتم فرمودند : دیتا سنتر سرور ما رو بسته داریم ار آلمان سرور تهیه میکنیم انتقال بدیم به آلمان
kourosh_it
March 6th, 2014, 16:15
دوستان مشکل از تیم پشیتبانی ما نبوده مشکلی از طرف دیتاسنتر پیش اومده که ار آلمان سرور تهیه کردیم و در حال نصب هستیم انشالله همه چی به حالت قبل بازخواهد گشت و به تمام سرویس ها یک هفته هم اضافه خواهد شد
لطفا این تاپیک رو اینقدر کش ندید مدیران لطف کنند قفل کنند
سپاس
p30night
March 9th, 2014, 00:20
مطلب حذف شد
asafnak
March 9th, 2014, 00:24
دیروز بالاخره سایشون بالا اومد (روز دوشنبه 12 اسفند سرورشون رفته بود هوا و دیروز 16 اسفند پس از 4 روز در آلمان فرود اومد ) من 2 اسفند تمدید کردم و در 14 روز 4 روزش دان بودند و علاوه بر این تنها دلیل من برای خرید داشتن سرویس از فرانسه بود و آلمان به دردم نمیخوره چون خودم چند ساله سرور آلمان استفاده میکنم و ایشون بدون توجه به نیاز مشتری به هر دلیل لوکیشن رو تغییر دادن حالا به نظرتون اینکه من درخواست بازگشت وجه بدم حقم هست یانه؟
بهتره بحث آبی رو نکنیم
آلمان؟ من آلمان نخواستم
یک هفته؟ :
ایشون میکن قانون سایت ما اینه که بعد از هفته اول وجهی بازگشت داده نمیشه. ولی من میگم طبق قانون جرائم رایانه ای موظف به جبران خسارت من هستید
شما دوستان نظرتون چیه؟
(از همه دوستان هم عذر میخوام خیلی سعی کردم بحث بالانگیره ولی نشد)
با سلام
بنده فقط در مورد تغییر لوکیشن خدمتتون عرض میکنم
ایبوز های دریافتی ما از دیتاسنتر ovh فرانسه به شدت بالا بود و در آخر هم که سرور رو بستن
با توجه با مشورتی که با همکاران عزیز داشتیم تصمیم بر تغییر لوکیشن به دیتاسنتر هتزنر آلمان گرفته شد
قطعی سرور هم حدود 60 ساعت بوده است
98M!zban
March 9th, 2014, 00:30
دیروز بالاخره سایشون بالا اومد (روز دوشنبه 12 اسفند سرورشون رفته بود هوا و دیروز 16 اسفند پس از 4 روز در آلمان فرود اومد ) من 2 اسفند تمدید کردم و در 14 روز 4 روزش دان بودند و علاوه بر این تنها دلیل من برای خرید داشتن سرویس از فرانسه بود و آلمان به دردم نمیخوره چون خودم چند ساله سرور آلمان استفاده میکنم و ایشون بدون توجه به نیاز مشتری به هر دلیل لوکیشن رو تغییر دادن حالا به نظرتون اینکه من درخواست بازگشت وجه بدم حقم هست یانه؟
بهتره بحث آبی رو نکنیم
آلمان؟ من آلمان نخواستم
یک هفته؟ :
ایشون میکن قانون سایت ما اینه که بعد از هفته اول وجهی بازگشت داده نمیشه. ولی من میگم طبق قانون جرائم رایانه ای موظف به جبران خسارت من هستید
شما دوستان نظرتون چیه؟
(از همه دوستان هم عذر میخوام خیلی سعی کردم بحث بالانگیره ولی نشد)
این مشکلات در هاستینگ زیاده و خیلی وقت ها مشکل از سمت ایران نیست و مشکل از سمت دیتاسنتر و قوانین و شما کاربرانی هستید که هیچ چیز رو رعایت نمی کنید و باعث گرفتن ابیوز از سمت دیتاسنتر و در نهایت حذف سرور و ضرر مالی به ما و بقیه مشتریان میشید ( البته با شما نیستم )
در صورتی که هاستینگ معمولا در این مواقع به سرویس ها اضافه می کنه و ضرر تقریبا بیشتر میشه چون پرداخت ها عقب تر می افته
اما در مورد بازگشت وجه یک سری قوانین داره از نظر من و واقعا بیشتر از یک هفته عقلانی نیست . نباید این طور یک طرفه به قاضی رفت و باور داشته باشید شرکت فوق دارای مشکلاتی میشه در این شرایط قطعا الان کوروش جان هم در شرایط بد مالی به سر می بره به خاطر تعویض سرور و ...
اما در مورد آلمان وقتی دیتاسنتری ازش ضربه ببینی دلزده میشی و طبق تجربه سعی می کنی کلا لوکیشن عوض کنی خوبی هتزنر اینه حداقل سرور رو حذف نمی کنه با وجود هزار تا مشکل
و حداقل کیفیتش در حد فرانسه و شاید بهتر هم هست
و اینکه کوروش جان که این مدت مشکلات حداقل پشتیبان آنلاین بود و پاسخگوی تماس هاش بود که مشتری ها نگران نباشند
باور کنید اینطور سرویس دهنده ها که در این شرایط بازم هستند و نگرانی مشتری رو برطرف می کنند حداقل بهترین نباشند از بهترین ها هستند
امیدوارم شما هم به حقت برسی و حق رو همیشه مالی نبینید همینکه به رایگان به سرویس ها اضافه میشه خودش جبران خوبی هست
p30night
March 9th, 2014, 00:43
من در خواست بستن تاپیک رو میدم و ارسالهای خودم رو حذف میکنم (شما هم قسمتهایی که مربوط به نوشته های من هستش رو حذف کنید) مشکل ایشون رو درک میکنم اما ... تقصیر ماچیه؟وجه هم نخواستم امیدوارم کوروش جان هم موفق باشند