توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی درباره سرور اختصاصی
milaaaad07
March 4th, 2014, 01:45
سلام دوستان
از دوستان و اساتید محترم میخوام من رو یاری کنید
من میخوام یک میکروبلاگ شیرترانیکس راه اندازی کنم . میخواستم بدونم میشه روی سرور مجازی هم نصب کرد یا حتما باید سرور اختصاصی خرید . لطفا دلیلش رو هم اگه میشه بگید .
یک سوال دیگه هم داشتم . کلا سرور اختصاصی رو میشه یه توضیحی بدید دربارش ؟ آخه قیمت خرید ماهیانش بسیار بالاست . و اینکه یک سرور اختصاصی چند سایت رو میتونه ساپورت کنه
glxx
March 4th, 2014, 01:53
vds بهتر است منابع اختصاصی دارد
باید کانفیگ گردد
سرور اختصاصی همانند یک پی سی است با منابع فیزیکی قدرت بالاتر قابلیت نصب مجازی ساز دارد
مجازی ساز نصب میشود تعداد مشخصی سرور مجازی و محدود میتوان ساخت
در اختصاصی پورت شیر نیست در مجازی شیر است
........
milaaaad07
March 4th, 2014, 02:22
متشکرم . منظورتون از vds چی هست ؟
اگر منظور شما دوست عزیز vps هست جایی مظمئن و مقرون به صرفه سراغ دارید برای خرید ؟
و اینکه روی سرور مجازی میشه شیرترانیکس فارسی http://sharetronix.ir/ رو نصب کرد ؟ پیشنیاز هاش آپاچی سرور هست .ببخشید پرسیدم چون هیچ آشنایی ندارم با سرور ها . متشکرم
Edwin
March 4th, 2014, 10:10
Vds به معنای سرور مجازی با منابع مدیریت شده هست .
بله کاملا نصب میشه مشکلی نیست .
در همین انجمن بگردید خیلی همکاران حرفه ای هستند برای این کار .
موفق باشید
faryspeed
March 4th, 2014, 10:14
متشکرم . منظورتون از vds چی هست ؟
اگر منظور شما دوست عزیز vps هست جایی مظمئن و مقرون به صرفه سراغ دارید برای خرید ؟
و اینکه روی سرور مجازی میشه شیرترانیکس فارسی http://sharetronix.ir/ رو نصب کرد ؟ پیشنیاز هاش آپاچی سرور هست .ببخشید پرسیدم چون هیچ آشنایی ندارم با سرور ها . متشکرم
VDS تمامی منابعش اختصاصی هست .رم و پردازنده و هارد و ....
مقرون به صرفه اینجا زیاد هست خودت بگردی پیدا میکنی از حدود ۱۰ تومن به بالا است .
بله میشه نصب کرد حتی روی ضعیف ترینش هم قابل نصب هست . میتونی خیلی راحت روش کنترل پنل kloxo نصب بکنی و شیرترانیکس رو نصب بکنی .
AvalinHost
March 4th, 2014, 10:51
سلام
برای شروع از سرور مجازی استفاده کنید بهتر هست و به مرور با افزایش بازدید اگر سرور مجازی جوابگوی نیازتون نبود به سمت خرید سرور اختصاصی بروید.
موفق باشید.