PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی برای خرید دامنه رنک دار

behnamy01
March 3rd, 2014, 15:58
سلام دوستان. من میخواستم یک دامنه رنک دار بخرم تا زودتر سایت بالا بیاد تو گوگل. کلا پیشنهاد میکنید رنک دار بخرم؟ چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟ چه فوایدی داره؟
یک دامین فروش رو پیدا کردم که داره رنک 3 رو میفروشه میگه این دومین کمتر از یک ماه پیش زمانش تموم شده، حدودا چه مدت طول میکشه تا این رنک 3_ش بپره اگه سایت کار نکنه؟
و سوال آخرم هم اینه که این دامنه قیلا مال یک سایت خبری فارسی بوده و .com هستش و الان هم هنوز .ir اون سایت فعاله و دارن روش کار میکنن ولی .com رو دیگه تمدید نکرده بوده و این دومین فروشه زود خریدش این وسط تا به ما بفروشه. سوالم اینه که ممکنه دو روز دیگه صاحب سایت بیاد ازمون شکایت کنه و بگه شما دارین از اسم سایت من استفاده میکنید و این حرفا؟

behnamy01
March 4th, 2014, 15:22
کسی جواب نمیده؟

mhiizadi
March 4th, 2014, 15:56
سلام دوستان. من میخواستم یک دامنه رنک دار بخرم تا زودتر سایت بالا بیاد تو گوگل. کلا پیشنهاد میکنید رنک دار بخرم؟ چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟ چه فوایدی داره؟
یک دامین فروش رو پیدا کردم که داره رنک 3 رو میفروشه میگه این دومین کمتر از یک ماه پیش زمانش تموم شده، حدودا چه مدت طول میکشه تا این رنک 3_ش بپره اگه سایت کار نکنه؟
و سوال آخرم هم اینه که این دامنه قیلا مال یک سایت خبری فارسی بوده و .com هستش و الان هم هنوز .ir اون سایت فعاله و دارن روش کار میکنن ولی .com رو دیگه تمدید نکرده بوده و این دومین فروشه زود خریدش این وسط تا به ما بفروشه. سوالم اینه که ممکنه دو روز دیگه صاحب سایت بیاد ازمون شکایت کنه و بگه شما دارین از اسم سایت من استفاده میکنید و این حرفا؟

شک نکنید صاحبش میاد و ازتون شکایت میکنه اگر با استفاده از اسم اون ها کاری بکنید .
اما در رابطه با مالکیت دامنه هیچ حقی ندارد و مالک شما هستید.
اساسا دامنه به هیچ کاریتون نمیاد با وجود سوء استفاده از اسم یا برند یا مشکلات دیگر..................
میتونید دامنه ای بخرید که نظیری نداشته باشه و رنک هم داشته باشه و سایتتون رو فعال کنید
اگر سایتتون فعال نبشاه و با ارور های فراروانی مواجه بشید صد در صد رنک از بین میره اما وقتی که رنک ها آپدیت بشه

behnamy01
March 4th, 2014, 18:37
شک نکنید صاحبش میاد و ازتون شکایت میکنه اگر با استفاده از اسم اون ها کاری بکنید .
اما در رابطه با مالکیت دامنه هیچ حقی ندارد و مالک شما هستید.
اساسا دامنه به هیچ کاریتون نمیاد با وجود سوء استفاده از اسم یا برند یا مشکلات دیگر..................
میتونید دامنه ای بخرید که نظیری نداشته باشه و رنک هم داشته باشه و سایتتون رو فعال کنید
اگر سایتتون فعال نبشاه و با ارور های فراروانی مواجه بشید صد در صد رنک از بین میره اما وقتی که رنک ها آپدیت بشه
میگن یه سایت قبلا 8 ماه کار نمیکرده از پیچ رنکش کم نمیشده ولی الان بعد از الگوریتم جدید گوگل بعد از 3ماه به احتمال زیاد کم میشه. این حرف درسته؟

SAJJADSAA
March 6th, 2014, 02:28
شما باید تو همین 3 ماه بار خودتونو ببندید زوری که افزایش هم پیدا کنه با مطالب اختصاصی و لینک دهی های حساب شده.
ضمنا دامنه کا آزاد شده مدتی رو تو حالت رزو بوده بعد از طی پروسه چند ماها آزاد شده

behnamy01
March 6th, 2014, 10:40
دوستان صاحب قبلی سایت رو پیدا کردم ازش اجاز گرفتم گفت مشکلی نیس. ولی هنوز دودل هستم که برم دامنه رنک دار بخرم و بیشتر پول بدم تا پیشرفت بهتری داشته باشم. لطف کنید بگید این کارو کنم یا نه؟ (توی پرانتز بگم که رنک 3 هستش و طرف 80 تومن داره بهم میده، اسم دومین هم نسبتا خوبه ولی زیاد باهاش حال نمیکنم)

behnamy01
March 6th, 2014, 14:13
شما باید تو همین 3 ماه بار خودتونو ببندید زوری که افزایش هم پیدا کنه با مطالب اختصاصی و لینک دهی های حساب شده.

لینک دهی های حساب شده؟ :39: میشه بیشتر توضیح بدید؟