PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سئوال در مورد بهینه سازی کانفیگ آپاچی

demonse2
March 2nd, 2014, 16:38
درود

من 1 سرور با 5 گیگ رم دارم که با آپاچی کانفیگ شده و سیپنل هم روش نصبه

میخواستم ببینم بهترین کانفیگ و ... برای این سرور چی هست

برای بالا بردن سرعت سایت ها و کش اگر چیزی باید فعال باشه و ... ممنون میشم راهنمائیم کنید و دستوراتش را برام قرار بدید

1 مورد دیگه هم اینکه من روی این سرور از 2 اسکریپت ویبولتین و وردپرس استفاده میکنم ، برای این 2 اسکریپت بهترین ورژن php کدام هست

سپاس

Dr.Oxygen
March 2nd, 2014, 16:46
درود.
انتخاب آخرین ورژن پایدار php 5.3 همواره از نظر امنیتی توصیه میشود . به هر حال دوستانی که اصرار به استفاده از ورژن ۵٫۲ دارند میتوانند ورژن ۵٫۲ را انتخاب کنند ولی به این امر واقف باشن که استفاده از آخرین ورژن پایدار ۵٫۳ همیشه توسط شرکت های بزرگ امنیتی توصیه میشود . وارد صفحه اصلی تنظیمات و کانفیگ آپاچی توسط EasyApache شوید . برای نمایش تمام تنظیمات ممکن از انتهای صفحه روی دکمه Exhaustive Option List کلیک کنید . حالا با یک صفحه بلند و طولانی و پر از امکانات مختلف برای انتخاب و کامپایل مواجه میشوید . بهترین کانفیگ آپاچی ارتباط مستقیم با نوع کاربری شما و نوع سخت افزار سرور شما دارد . بنابر این بنده به شما یک کانفیگ امتحان پس داده رو پیشنهاد میکنم . .
گزینه های زیر را تیک بزنید تا در حین عملیات کامپایل php و آپاچی نصب شوند :

Cache

Deflate

Disk Cache

Expires

Mod FCGID

Fileprotect

Headers

MPM Worker

P r o x y

UniqueId

Watchdog

IonCube Loader for PHP

Mod Security

Zend Guard Loader for PHP

Bcmath

CGI

Calendar

CurlSSL

FTP

GD

Gettext

Iconv

Imap

Magic Quotes

Mbregex

Mbstring

Mcrypt

Mysql

MySQL “Improved” extension

Openssl

PDO

PDO MySQL

POSIX

Pear

PGsql

Phar

SOAP

SQLite3

Safe PHP CGI

Sockets

System Timezone

TTF (FreeType)

Zlib

Save my profile with appropriate PHP 5 options set so that it is compatible with cpphp

Reset Apache Config to default – any customizations will be lost (this session only)
با احترام .

nginxweb
March 2nd, 2014, 17:08
درود.
انتخاب آخرین ورژن پایدار php 5.3 همواره از نظر امنیتی توصیه میشود . به هر حال دوستانی که اصرار به استفاده از ورژن ۵٫۲ دارند میتوانند ورژن ۵٫۲ را انتخاب کنند ولی به این امر واقف باشن که استفاده از آخرین ورژن پایدار ۵٫۳ همیشه توسط شرکت های بزرگ امنیتی توصیه میشود . وارد صفحه اصلی تنظیمات و کانفیگ آپاچی توسط EasyApache شوید . برای نمایش تمام تنظیمات ممکن از انتهای صفحه روی دکمه Exhaustive Option List کلیک کنید . حالا با یک صفحه بلند و طولانی و پر از امکانات مختلف برای انتخاب و کامپایل مواجه میشوید . بهترین کانفیگ آپاچی ارتباط مستقیم با نوع کاربری شما و نوع سخت افزار سرور شما دارد . بنابر این بنده به شما یک کانفیگ امتحان پس داده رو پیشنهاد میکنم . .
گزینه های زیر را تیک بزنید تا در حین عملیات کامپایل php و آپاچی نصب شوند :

Cache

Deflate

Disk Cache

Expires

Mod FCGID

Fileprotect

Headers

MPM Worker

P r o x y

UniqueId

Watchdog

IonCube Loader for PHP

Mod Security

Zend Guard Loader for PHP

Bcmath

CGI

Calendar

CurlSSL

FTP

GD

Gettext

Iconv

Imap

Magic Quotes

Mbregex

Mbstring

Mcrypt

Mysql

MySQL “Improved” extension

Openssl

PDO

PDO MySQL

POSIX

Pear

PGsql

Phar

SOAP

SQLite3

Safe PHP CGI

Sockets

System Timezone

TTF (FreeType)

Zlib

Save my profile with appropriate PHP 5 options set so that it is compatible with cpphp

Reset Apache Config to default – any customizations will be lost (this session only)
با احترام .

درود
ضمن تشکر از شما
برادر عزیز php 5.2 از ورژن جدید easy apache حذف شده است

جهت اطلاع رسانی عرض کردم

demonse2
March 2nd, 2014, 17:14
با این تنظیمات فایل ها و ... روی سرور حذف نمیشند که ؟ ( یعنی سایت ها سر جاشون باقی میمونند ؟ )

nginxweb
March 2nd, 2014, 17:15
با این تنظیمات فایل ها و ... روی سرور حذف نمیشند که ؟ ( یعنی سایت ها سر جاشون باقی میمونند ؟ )

درود
برادر گرامی این تنظیمات ارتباطی با فایل ها و اطلاعات شما که در پوشه /home هستند ندارد و تنها تنظیم های php - apache را تغییر میدهد

demonse2
March 2nd, 2014, 17:18
درود
برادر گرامی این تنظیمات ارتباطی با فایل ها و اطلاعات شما که در پوشه /home هستند ندارد و تنها تنظیم های php - apache را تغییر میدهد

سپاس

این پلاگینی که شما در امضای خود قرار داده اید آیا میتونه به سرور من کمک کنه و سرعت لود و ... سرور من را بالا ببره ؟

و 1 مورد هم اینکه آیا پایدار هست و مشکلی در آینده برای سرور ایجاد نمیکنه ؟

رایگان هست ؟

nginxweb
March 2nd, 2014, 17:19
سپاس

این پلاگینی که شما در امضای خود قرار داده اید آیا میتونه به سرور من کمک کنه و سرعت لود و ... سرور من را بالا ببره ؟

و 1 مورد هم اینکه آیا پایدار هست و مشکلی در آینده برای سرور ایجاد نمیکنه ؟

رایگان هست ؟

درود
بله برای همین کار هستش باعث افزایش سرعت و کاهش مصرف منابع خواهد شد
عملکرد این پلاگین در واقع افزایش سرعت سرور شما و کاهش مصرف منابع و افزایش سرعت لود وب سایت های شما می باشد و شیوه عملکرد به اینصــــورت می باشد که با نصب این پلاگین وب سرور قدرتمند nginx بصورت Reverse ***** در کنار وب سرور آپاچی کار خواهد کرد به اینصورت که وب سرور آپاچی درخواست های دینامیک را پردازش خواهد کرد و وب سرور nginx درخواست های استاتیک را پردازش میکند و به اینصورت باز ریادی که روی وب سرور اپاچی می باشد کاهش پیدا خواهد کرد و بطور محسوسی سرعت سرور افزایش می یابد و همچنین مصرف منابع سرور مانند Cpu- Ram کاهش پیدا میکند و سرعت لود سایت ها نیز بهتر خواهد شد و همچنین سرور ثبات و پایداری بیشتری خواهد داشت همچنین مقاومت سرور در مقابل حملاتی همچون DDOS بهبود خواهد یافت . در حال حاضر این پلاگین برای 2 کنترل پنل پر طرفدار Directadmin و Cpanel قابل نصب و ارائه می باشد . اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی کارکرد این پلاگین در بخش مستندات پلاگین (http://www.nginxweb.ir/nginxweb.htm) قابل مشاهده میباشد.

ULTRAWEB
March 2nd, 2014, 17:21
بهینه سازی انجام این مورد نیست دوست
عزیز و تنها از پس کار افراد با تجربه برمیاد که شامل مواردی
خیلی بیشتر از کامپای ل مجددد اپاچی و پی اچ پی با موارد گفته شده بالاست
کارتون رو ب ه متخصصش باید بسپارید

Dr.Oxygen
March 2nd, 2014, 17:28
در حال حاضر این پلاگین برای 2 کنترل پنل پر طرفدار Directadmin و Cpanel قابل نصب و ارائه می باشد که در زیر قابل سفارش می باشد و نصب و تنظیم توسط کارشناسان ما بطور رایگان انجام میگیرد. اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی کارکرد این پلاگین در بخش مستندات پلاگین (http://www.nginxweb.ir/nginxweb.htm) قابل مشاهده میباشد.

انجمن - بخش آموزشی - سرور مجازی - سوالات و مشکلات - چند سئوال در مورد بهینه سازی کانفیگ آپاچی

با احترام .

درود حرف شما کاملا درست هست اما خب ایشون در خواست آموزش کردن و در بخش آموزشی فقط همین فعال کردن افزونه ها به ذهن بنده رسید .

با احترام .

demonse2
March 2nd, 2014, 17:32

ممنون
اما متخصصاش هم روز اول مثل من بودن مطمئاً . پس سعی کنم خودم متخصص بشم بهتر از اینه که بدم دست کسی انجامش بده

nginxweb
March 2nd, 2014, 17:36
ممنون
اما متخصصاش هم روز اول مثل من بودن مطمئاً . پس سعی کنم خودم متخصص بشم بهتر از اینه که بدم دست کسی انجامش بده

بسیار هم عالی
همین که انگیزه برای یادگیری دارید باعث میشود که به سرعت پیشرفت کنید اگر هم زبان انگلیسیتون در حد مناسبی باشد با کمک سورس های خارجی بسرعت میتوانید ییشرفت کنید
اینم یکی از بهترین منابع برای کانفیگ آپاچی در سایت اصلی شرکت این وب سرور:
Apache Performance Tuning - Apache HTTP Server (http://httpd.apache.org/docs/current/misc/perf-tuning.html)

آرزوی موفقیت برای شما داریم