PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نصب sentos 6.4 روی vmware

joomla2
March 1st, 2014, 19:22
سلام دوستان، میخوام لینوکس sentos 6.4 روی vmware نصب کنم اما وقتی میخوام ماشین مجازی رو روشن کنم خطای زیر میاد.

رم 512 هس و بهش 15 گیگ فضا دادم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

Not enough physical memory is available to power on this virtual machine with its configured settings.

To fix this problem, decrease the memory size of this virtual machine to 448 MB, or adjust the additional memory settings to allow more virtual machine memory to be swapped.

If you were able to power on this virtual machine on this host computer in the past, try rebooting the host computer. Rebooting may allow you to use slightly more host memory to run virtual machines.

ULTRAWEB
March 1st, 2014, 22:39
رم رو تا یک گیگ افزایش بدین نصب کنین اگر درست خاطرباشه
نسخه ی 6 به مینیمممم رم بیشتری برای نصب نیاز داره
فکر کنم دقیقش 786 باشه که باید به سایتتت مراجعه کنین و ببینی

smail_f
March 2nd, 2014, 00:08
سلام
همان طور که دوستمون گفتند مشکل شما در رم هست همانطور که در خطاهم نوشته شده

در صورتی که هنوز مشکل داشتید میتونید مشخصات سرور را برای من پ . خ کنید برای شما برسی میکنم

nirvanna
March 2nd, 2014, 00:28
با سلام

در اخطار با صراحت بیان نموده که با کمبود رم مواجه هستید .

رم را به 1 تغییر داده و سپس اقدام به نصب نمایید .

پی نوشت : حتما پیش از نصب سیستم های عامل ، در سایت مربوطه ، حداقل میزان سخت افزار را مطالعه فرمایید تا دچار مشکل نشوید .

iNicz.Com
March 2nd, 2014, 01:34
ممکنه هارد سرورت فضای کافی برای لود شدن vps نداشته باشه

iNicz.Com
March 2nd, 2014, 11:01
برای تکمیل چیزی که گفتم باید عرض کنم که مخصوصا در مواقعی که دوستان oversell یعنی بیش از حد مجاز سرور ، سرور مجازی میسازند . مجازی ساز از هارد به عنوان رم استفاده میکنه ! که باعث خطای مشابه مرتبط به رم رو میده.